Sevgililer günü hakkında ne düşünüyorsunuz ?

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.734
27.825
49
Kucak-Dolusu-15-Gul-ve-Ayicik.JPG

Hepımızın bıldıgı uzre 4 gun sonra sevgılıler gunu.Bellı bazı gunler var kı bu gunlerın tamamı ıle tıcarı oldugunu dusunuyorum ve bu gunlerın basındada sevgılıler gunu gelıyor.Benım ıcın ıkı onemlı gun vardır onlarda dogum gunlerı ve evlılık yıldonumlerıdır.Bu gunlerde esımden bırseyler beklerım kı bunun ıllede hedıye olması gerekmıyor.Sadece bu ıkı ozel gunde hatırlanmak ısterım.Sımdı sevgılıler gununu yok sayalım dıyorum ama televızyonlarda ,ınternet reklamlarında bangır bangır sevgılıler gunu konjusu ıslenırkende offf yaa acaba ne yapsam dusuncesıde rahatsız edıyor benı.Sızce bırseyler yapılmalımı bu gunde yoksa yok saymakmı gerekıyor.:KK37::KK37::KK37:

Hediyeleşmek için illa sevgililer gününü beklememek gerek bence.
Biz kutlamıyoruz. Hiç beynimi yormuyorum ne yapsam diye. 14'ü değilde 15'i olsun bize özel olsun :KK37:

Gidelim bi kokoreççiye, yiyelim yarımları, içelim şalgamları, 14'ünde olmasa da olur yani, yeter ki biz olalım, yeter ki bize her gün sevgililer günü olsun. :21:

Gördüğünüz gibi, pek takıntılı değilim sevgililer günü konusunda. :KK70:

Istemem yan cebıme koy durumları :KK70::KK70::KK70:Sanırım ıstemıyor .gereksız desekte altında acaba gızlı bır ısteme duygusumu barındırıyoruz :KK64::KK64:
Biz kadınlar sürprizleri seviyoruz. Kendimizi belkide bu şekilde değerli hissediyoruz. İşte o yüzden 14 şubatı her ne kadar gereksiz bulsakta sürpriz yapılsa fena olmazdı diyoruz:oops:

Bnim için hiçbir extra ozelliği olmayan bi gun. Benm gunum değil yani. Gelmiş mi geçmiş mi hatırlamam bile

ben açıkçası erkeklerin genel olarak romantik olduğunu düşünmüyorum en azından sevgililer gününde biraz beyinlerini yorup çiçek alsalar yeticek....

Her ne kadar satışları arttırmak amaçlı olsa da güzeldir be sevgilliler günü. :KK53:

Bir de ne hediye alacağıma karar verebilseydim. :KK64:

erkek arkadaşımla henüz çok yeniyiz ve bana ben özel günleri önemsemem demişti. benim hoşuma gider ama karşı taraf önemsemiyorsa beklemem bişeyler yapmasını, ben hediyemi alırım, o almazsa sorun etmem. görüşelim diye de ısrar etmem o gün için.
erkek arkadaşım önemsemem dediği için ben de gidip o güne tiyatro bileti aldım. 10 gün önce gelmiş bana sevgililer gününde ne yapıyoruz dedi :) sonra gitmiş 2 gün önce hediye almış, muhtemelen akşam da güzel bir mekanda yer ayırttı ki zırt pırt görüşeceğiz değil mi diye sorup duruyor. bir de böyle sevgililer var :)

X