Sevgililer günü hk

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
Günaydın hanımlar,

Ya ben mi abartyorum bilmiyorum ama bu sevgililer günü bana hep saçma gelmişti. herkesin kutlamış oldugu bi gün , benim için özel olamaz yani sevgililer günü kurban bayramı gibi bişi sanki. Yani bana öyle geliyo herkes aynı anda sevgilisine hediye alıyo mecburmuş gibi.. Klişe olcak ama bana hergün sevgililer günü...
Tabi kutlayana saygım sonsuz. Bu günü özel bulan, bugünü farklı kılmak icin caba gösterenleride anlıyabiliyorum, dedigim gibi sadece bana yapmacık geliyo.
Şimdi benim 2aydır görüştügüm 1sevdiceğim var :) gecenlerde benim icin hediye baktıgını ögrendim bi şekilde.. Tmm hediye alabilir ama ben o gün icin alsın istemiyorum yada icinden gelmiştir belki bide yeniyiz ondan da olabilir ama ben ona bu güne kıymet vermediğimi söylemek istiyorum ama nasıl söylerim bilmiyorm onu kırmak da istemem :KK43: bu sevgililer gününü benim gibi önemsiz gören var mı acaba bu sitede?

sen önemsız goruyorsun ama o onemsıyor heveslenmıstır belkı bısey deme bence

Dogru da diyosunuz o bişiler yapma gayretinde ama işte nebilim benim bişi yapasım yok. şimdi o alıyo die benim de almam gerek. Peki şunu sorim ozaman, o alıyo diye benimde kesin bi hediye almam şart mı?

bu sevgililer gününü benim gibi önemsiz gören var mı acaba bu sitede?

ben varım :)))
bir de elinde gülle ergenler sokaklara doluşuyor ya, bana çok komik geliyor :))

bayramlar ayrı. daha anlamlı. çünkü ateist de olsan, aileyle aynı sofraya oturmak için bir vesiledir.
ama sevgililer günü diye hediye alma zorunluluğu çok kötü :))
bir de her yer kalpli malpli şeylerle dolu oluyor. kalpten tiksiniyor insan. geçen sene kubat'ın oynadığı bir reklam vardı ya sevgililer günü temalı; o geldi aklıma şimdi :))

ama senin yerinde olsam sevgilimin hevesini kırmazdım. evde bir sevgililer günü pastası yapar onu çağırırdım mesela. sokaklarda hediye ve çiçekle gezmezdim :) dedim ya, bunlar hep eğlenmek ve bir araya gelmek için bahane. öyle farzet.

bir zaman sonra da böyle şeylere çok anlam yüklemediğimi söylerdim bir ara.

bence hediye alıp düşünceli davranan birine bugün benim için özel değil dersen kırılabilir.
ayrıca bırak hatırlayıp düşnceli davranırken tadını çıkar.:KK50:
ilişkinin ilerleyen zamanlarda erkeklerde aşırı bir gevşeme oluyor
sonra pişman olursun:KK70:

Kapitalizm kesemediği ağacın gölgesini satarmış :)
Evet gereksiz bir gün fakat sevgiliniz yeni olduğunuz için heveslenmiştir. Belki de henüz bu konular hakkında konuşma fırsatınız olmadığından ne düşündüğünüzü kestiremiyor ve olası bir gerginlikten çekiniyor. :)
Gereksiz görüyorsanız almamalısınız, size hediyenizi verdiğinde teşekkür eder fikrinizi uygun bir dille anlatırsınız.

doğum günlerimiz ve evlilik yıldönümü dışında özel günler anlamsız geliyor bana.
biri ilan etmiş sevgililer günü diye herkes hurraaa kutlama peşinde.
gereksiz.

ben varım :)))
bir de elinde gülle ergenler sokaklara doluşuyor ya, bana çok komik geliyor :))

bayramlar ayrı. daha anlamlı. çünkü ateist de olsan, aileyle aynı sofraya oturmak için bir vesiledir.
ama sevgililer günü diye hediye alma zorunluluğu çok kötü :))
bir de her yer kalpli malpli şeylerle dolu oluyor. kalpten tiksiniyor insan. geçen sene kubat'ın oynadığı bir reklam vardı ya sevgililer günü temalı; o geldi aklıma şimdi :))

ama senin yerinde olsam sevgilimin hevesini kırmazdım. evde bir pasta yapar onu çağırırdım mesela. sokaklarda hediye ve çiçekle gezmezdim :) dedim ya, bunlar hep eğlenmek ve bir araya gelmek için bahane. öyle farzet.

bir zaman sonra da böyle şeylere çok anlam yüklemediğimi söylerdim bir ara.

Hahahha aynen hislerime tercüman oldunuz o gün dışarı dahi cıkmak istemiyom bide cmrts gününe denk geliyo. liseliler fora :) heryer vıç vıç öpüşen koklaşan

Günaydın hanımlar,

Ya ben mi abartyorum bilmiyorum ama bu sevgililer günü bana hep saçma gelmişti. herkesin kutlamış oldugu bi gün , benim için özel olamaz yani sevgililer günü kurban bayramı gibi bişi sanki. Yani bana öyle geliyo herkes aynı anda sevgilisine hediye alıyo mecburmuş gibi.. Klişe olcak ama bana hergün sevgililer günü...
Tabi kutlayana saygım sonsuz. Bu günü özel bulan, bugünü farklı kılmak icin caba gösterenleride anlıyabiliyorum, dedigim gibi sadece bana yapmacık geliyo.
Şimdi benim 2aydır görüştügüm 1sevdiceğim var :) gecenlerde benim icin hediye baktıgını ögrendim bi şekilde.. Tmm hediye alabilir ama ben o gün icin alsın istemiyorum yada icinden gelmiştir belki bide yeniyiz ondan da olabilir ama ben ona bu güne kıymet vermediğimi söylemek istiyorum ama nasıl söylerim bilmiyorm onu kırmak da istemem :KK43: bu sevgililer gününü benim gibi önemsiz gören var mı acaba bu sitede?

Merhaba :) Sen önemsemiyor olabilirsin. Bunu kesinlikle anlarım. Ama bence onun hevesini kırma. Sen bunu söylediğin zaman tepkisi ne olur sen daha iyi bilirsin belki ama üzülürse eğer hediye aldığına pişman olup o günde mutsuz bir şekilde geçebilir sizin için. Nacizane fikrim :)

bence hediye alıp düşünceli davranan birine bugün benim için özel değil dersen kırılabilir.
ayrıca bırak hatırlayıp düşnceli davranırken tadını çıkar.:KK50:
ilişkinin ilerleyen zamanlarda erkeklerde aşırı bir gevşeme oluyor
sonra pişman olursun:KK70:

Hıı ne alırsa kâr diyosun. Anladııım

Artık banada çok saçma geliyor, içinden gelip bir şeyler yapmadıktan ve kendini mecbur hissettikten sonra yapılan hiç bir şeyin anlamı ve önemi yok.
Bu sene hediye almayı düşünmüyorum eşime sevgililer günü için.
İçimden geldiğinde alacağım.

Dogru da diyosunuz o bişiler yapma gayretinde ama işte nebilim benim bişi yapasım yok. şimdi o alıyo die benim de almam gerek. Peki şunu sorim ozaman, o alıyo diye benimde kesin bi hediye almam şart mı?
valla suan bende aynı dertten muzdarıbım desem :)
bız uzagız sımdı bısey alıp kargoya vereyımmı dıyorum ama o bısey dsunmuyorsa bnm ıcın bn saf gbı nıye kutlayayım kı dıyorum bı yandan ayıp olmasın dıyorum off kafamda delı sorular :KK53:

Kapitalizm kesemediği ağacın gölgesini satarmış :)
Evet gereksiz bir gün fakat sevgiliniz yeni olduğunuz için heveslenmiştir. Belki de henüz bu konular hakkında konuşma fırsatınız olmadığından ne düşündüğünüzü kestiremiyor ve olası bir gerginlikten çekiniyor. :)
Gereksiz görüyorsanız almamalısınız, size hediyenizi verdiğinde teşekkür eder fikrinizi uygun bir dille anlatırsınız.

Düşüncelerimi bilmiyo benimde dier kızlar gibi önemsediigmi düşünüyo büyük ihtimal. Neyse bu seneyi de böyle atlatalım artık napalım :/

doğum günlerimiz ve evlilik yıldönümü dışında özel günler anlamsız geliyor bana.
biri ilan etmiş sevgililer günü diye herkes hurraaa kutlama peşinde.
gereksiz.

Kesinlikle demk istedigim aynen buydu.

sevgiliyken bana da saçma geliyordu çünkü o zaman her durumda romantizm yaşıyorduk evlenince 14 şubat önemli gelmeye başladı :KK53:

Bende onemsemem fakat sevgililer gününü kurban bayrami gibi birşey olarak görmeyi anlayamadım af buyuro_O

Bence de önemsiz, daha doğrusu gereksiz. Kapitalist düzenin oyunları bunlar hep. Daha çok yenisiniz 2 aylık bir ilişki cicim ayları, madem heveslenmiş hediye olayına filan girmiş, kırma hevesini. Hediyeyi verince de sakın ya çok gereksiz sevgililer günü filan deme. Sonrasında ilişkiniz biraz daha oturunca alttan alta belli edersin bu tarz şeyleri sevmediğini.

valla suan bende aynı dertten muzdarıbım desem :)
bız uzagız sımdı bısey alıp kargoya vereyımmı dıyorum ama o bısey dsunmuyorsa bnm ıcın bn saf gbı nıye kutlayayım kı dıyorum bı yandan ayıp olmasın dıyorum off kafamda delı sorular :KK53:

Benimkide şehir dısında :)) aman yaa ne değşik işler :KK43: sizin ilk sevgililer günü mü peki ?

X