butçe durumunu bilemem ama kaliteli ve makul olarak swatch oneririm ve 12 ay taksite kadar da odeme imkanin var isim yazma olayi zaten bisey tutmaz.. ama bence cikolata alma erkekler bu tarz inceliklere tahmin ettigimiz tepkiyi vermiyolar...bisi yaparken romantikligi çaktirmaman lazim tas firin erkekligine toz kondurmuyolar:) oyle cafcafli seyler bekledigimiz tepkiyi vermiyo bak ben sana benim orneklerimden bahsedeyim eski erkek arkadasimla 3 ene beraberdik ve aldiklarim
ilk yil : bi kutu çikolata hepsinden minik bi isirik aldim yaklasik 45 tane çikolata vardi seker komasina giriyodum:) kutunun icine de not yazdim hepsini denedim hicbiri senin kdr tatli degildi!!_P_P_P( allahim suan bunu hatirlarken bile kendimi vurmak istiyorum!!!

gelen cevap kim yemis ki bunlari!! oldu
ikinci yil: kutunun icine 1 yilda 365 gun varya o nedenden 365 tane not yazdim hepsi kalbimden geçenler ellerim koptu yazarken gelen cevap

bunlarin hepsini 1 kerede mi okicam yoksa hergun birini mi oldu....dedim yok sen bugunden basla sonraki 14 subata kdr bu hediye 2 senelik!!!!
3. yil : atki ordum ilk kez orgu ormeyi ogrenmistim o zaman. kurdesen dokuyodum orerken kaçan ilmekler beyfendinin sitemleri mesajlarina cvp vermiyorum diye neyse kor bela 1 ayda bitirdim atkiyi tabi bu 1 ay ben ona supriz yapmaya calistigimdan telefonlarini açamadim mesajlara hizli cvp vermedim aslinda ben istiyodum da ilmekler izin vermedi

neyse buralardan baslayan kavgalarla 3. yil son senemiz oldu buda hikayemizin sonu
kisa lafin ozu bu 3 deneme bende rezaletle sonuclandi ama tabi kisiden kisiye degisir tepkiler, bendeki bu karakterde oldugundan dolayi mazide bi odun olarak kaldi gitti oyle iste