Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur daha sevgilim hediye almadı konuları açılacak onlarca...offfff yaaaa daha bir hafta var şimdiden başlamayın baymaya yaaa
sevgili falan bence gereksiz şeyler bunlar yalnızlık daha güzel hem sevgilin olunca böyle masraf falan da oluyo
hayırrrrrr olamazzz kabus gibiDur daha sevgilim hediye almadı konuları açılacak onlarca...
harikasın tatlım aşırı tatlıBen hediye olarak ilaç kapsüllerini tek tek ayıklayıp ufacık kağıtlara yazdığım notları koyup bastan kapatmıstım hepsini surup sisesine koyup hediye etmistim :) manevi seylere önem veriyosanız olabilir
Geçen sevgililer gününde beraber evde çok güzel bir sofra hazırladık. Şarabımızı aldık, mangalımızı yaptık. Sevdiceğim bana kalp şeklinde masaj yapan bir yastık almıştı, hala ona sarılarak uyuyorum. Ve birbirimize mektup yazmıştık kararlaştırıp saklıyoruz onları. Çok romantik ve güzel bir akşam geçirmiştik. Bu sevgililer gününde annem bizde olacak o yüzden sevgililer gününü birkaç gün erteleyeceğiz. Ama önemli değil onunla bana her gün sevgililer günü Yani çokta kasmaya gerek yok, sevene her gün sevgililer günü..Arkadaşlar malum sevgililer gününe çok az kaldi sizler eşlerinize sevgilinize neler aldiniz yada ne almayi düşünüyorsunuz aklıma hiç bişey gelmiyor fikir uretelim herkes faydalansin :)))
Konulari es gecersen kabus olmaz :)hayırrrrrr olamazzz kabus gibi
aaaaaa bu benım aklıma nasıl gelmediKonulari es gecersen kabus olmaz :)
Dur daha sevgilim hediye almadı konuları açılacak onlarca...
Beyin bedavaaaaaaa bu benım aklıma nasıl gelmedi
bencedeBeyin bedava