sevgililer günü .s

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
30
Arkadaşlar malum sevgililer gününe çok az kaldi sizler eşlerinize sevgilinize neler aldiniz yada ne almayi düşünüyorsunuz aklıma hiç bişey gelmiyor fikir uretelim herkes faydalansin :)))

Sevgililer gününde birbirimize hediye almıyoruz ama bir akşam yemeği ardından da sinemaya gideriz büyük ihtimalle eşimle. Gecen sene öyle yapmıştık.

Hediye alacak olsam standart hediyelerin dışında aklıma pek bişey gelmiyor.. parfüm, cd, kazak..

Benim esim hic bir ozel gunde hic bir ozel bisey yapmadi ne hediye aldi ne bir organizasyon yapti.bende yapmiyorum. Cunku onun yapisinda yok. Oyuzden en rahatiniz benim galiba hediye derdim olmuyor en azindan :KK66:

6. Sevgililer günümz ve doğm günü vs saymıyorum alcak bişey bulamıyrum artık :-) ben kıyafet alıcam hem işine yarar hmde üzerinde görünce çok hoşuma gidiyo :-)

Ben hediye olarak ilaç kapsüllerini tek tek ayıklayıp ufacık kağıtlara yazdığım notları koyup bastan kapatmıstım hepsini surup sisesine koyup hediye etmistim :) manevi seylere önem veriyosanız olabilir :KK3::KK3:

Arkadaşlar malum sevgililer gününe çok az kaldi sizler eşlerinize sevgilinize neler aldiniz yada ne almayi düşünüyorsunuz aklıma hiç bişey gelmiyor fikir uretelim herkes faydalansin :)))
Geçen sevgililer gününde beraber evde çok güzel bir sofra hazırladık. Şarabımızı aldık, mangalımızı yaptık. Sevdiceğim bana kalp şeklinde masaj yapan bir yastık almıştı, hala ona sarılarak uyuyorum. Ve birbirimize mektup yazmıştık kararlaştırıp saklıyoruz onları. Çok romantik ve güzel bir akşam geçirmiştik. Bu sevgililer gününde annem bizde olacak o yüzden sevgililer gününü birkaç gün erteleyeceğiz. Ama önemli değil onunla bana her gün sevgililer günü :KK36: Yani çokta kasmaya gerek yok, sevene her gün sevgililer günü.. :oops:

X