Sevgililer günü

Ben bu konuda çok şanslıyım.
Eşim özel günleri hiç atlamaz.Muhakkak ufakta olsa birşey alır.

Sevgililer gününe gelince.19 şubatta ilişkimiz baslamıstı.Sevgililer gününü değil hep 19 şubatı kutladık buzamana kadar.
2 sene önce 14 Şubatta Oğlumuz dünyaya geldi.Şimdi 14 Şubatıda kutluyoruz :nazar:

sız sevgılımıyızkı
bız evlıyız ya
yokmu evlıler gunu :)

esımkutlamazda
ben yaparım bıseyler plan program
egrcı bırazda boyle seylerın paraua baktıgını dusunuyorum
hatat ben hedıyemı bıle aldım :72:

sevgililer gününde biz de hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz ve doğum günlerimiz özeldir bizim için.sevgililer gününde ne ben hediye beklerim ne de eşim..herkesin kutladığı birgün bize özel gelmiyor :1:

zaten erkekler bi garip..en son tanışma yıl dönümümüz de bana çeyrek alıp gelmiş adam,sanki düğüne gidiyor

Gülmekten koptum eşim bana en son kredi kartını vermişti al canın ne istiyorsa al demişti :))))

Arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor eşiniz size hediye alıyor mu? Benim eşim bana almıyor inanmıyor öyle günlere ben de inanmıyorum ama yine de hediye bekliyor insan... Ben bunu eşime nasıl anlatacağım hediye istiyorum sevgililer gününde...:107:

Öyle hediye bekleyeceğine sen bu yıl bak ona bi süpriz hazırla. sonra ki yıl nasıl isteyeerek alıyor.:)

bak en güzel kıyafetlerini giy. Onun gözüne hitap et. güzel bir sofra kur romantik olsun. sofrada mumlar olsun.. Geceyi güzel g eçirt ona bak sonra ki yıl neler alır sana :D :D

Biz kutlarız hep sevgililer gününü.....Maksat hediye filan alıp vermek değil ki bence sadece o gün daha bi özel oluyor ....
Her gün aynı şeyleri yapmak yerine yılın bir gününü bari olsa farklı geçirmek lazım...:36:

sevgililer gününde biz de hediyeleşmeyiz..evlilik yıl dönümümüz ve doğum günlerimiz özeldir bizim için.sevgililer gününde ne ben hediye beklerim ne de eşim..herkesin kutladığı birgün bize özel gelmiyor :1:

zaten erkekler bi garip..en son tanışma yıl dönümümüz de bana çeyrek alıp gelmiş adam,sanki düğüne gidiyor

Ayy güldüm yaa,, çok tatlısınız :) çeyrek mi alıp gelmiş, bari omzunuza da iğneledi mi :27:

kuyumcuya gittik
ben yüzük küpe bakıyorum anneme
içimden de diyorum ki bu sene babam paraya kıyıp annemi şımartıcak demekki diyorum
ooo bir baktım babam çeyrek kaça beyfendi diye pazarlığa girişmiş

daha önceki hediyeleri de
annemin doğum gününde kırısıklık kremi
evlilik yıldönümünde minik el kolonyası
gene baska evlilik yıldönümünde bardak(bu en iyisi sayılırdı annem nescafeye bayılır cünkü)
en bombası da

annem 60 kg zayıf denebilecek bir kadın olmasına ragmen
evlilik yıldönümünde BASKÜL almıstı

Senin babacın evin bütün ihtiyaçlarını özel günlerde aradan çıkarıyor gibi :27: İyi ki 5 litrelik Yudum ayçiçek yağ ile bi koli yumurta almamış :27: :27:

sadece çeyrek olsa iyi,yazmak istememiştim amma mavi kurdelası vardı üstünde :27:

beni sünnet çocuğu sandı galiba :ssz:

Kadesa ya :9::9::9::9: yok böyle bir gülme, resmen yarıldım :9::9::9::9::52::52::52::52:

Çok yaşayın valla :52::52:

Allah bozmasın bu şenliğinizi :nazar::nazar::nazar:

Ben hiç takmam. Hediyeyi de takmam. Aklımıza esince alırız birbirimize,
belli günlerde değil. Evlilik yıl dönümü ve doğum günleri de dahil buna.
Ama bundan sonra çeyrek altın isteyeceğim kesin :9::9::9:

Arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor eşiniz size hediye alıyor mu? Benim eşim bana almıyor inanmıyor öyle günlere ben de inanmıyorum ama yine de hediye bekliyor insan... Ben bunu eşime nasıl anlatacağım hediye istiyorum sevgililer gününde...:107:

Sen hediye al bence 1 2 sabret sonra zaten alır :))

Valla 7 şubat evlilik yoldönümümüz 14 şubat sevgiller günü ben eşime gerek yok alma bir şey diyorum ki zaten evlilik yıldönümümüzde alıyor..Geçen sene bir şey aldı mı hatırlamıyorum inan :D

arkadaşlar sevgililer günü yaklaşıyor eşiniz size hediye alıyor mu? Benim eşim bana almıyor inanmıyor öyle günlere ben de inanmıyorum ama yine de hediye bekliyor insan... Ben bunu eşime nasıl anlatacağım hediye istiyorum sevgililer gününde...:107:

benim çok saçma birgün:) benim sevgililer günüm evlilik yıl dönümüm olur:)

Bana herzaman alır ama şimdi karı koca olduk..
yinede alcakdir. çünkü sana hediye bakıyorum dedi dün. Sevgililer gunünü unutmuşum yahu!
Adam öyle bir şey diyorsa, kezin kendiside bir şey bekliyor..:44:

ne alsam acaba...:44:

Gülmekten koptum eşim bana en son kredi kartını vermişti al canın ne istiyorsa al demişti :))))

Allah szi yaa bu erkekler hep böyle desenize..benimkide benim çenemden korktuğundan bişeyler yapar ona kalsa hiç yapmicak eminim. neyse alıştı gene..şarap filan açarız özel günlerde tıpasının üstüne yazar tarihi ve ne olduğunu onu da saklarız. Ama bir başlayınca moda giriyor. bakmayın onlarda seviyorda uğraşamk istemiyorlar.

Back
X