Sevgililer gunu

Ekkkk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
23
4
6
1 yildir evliyiz gecen sene 14 subatta calisiyordu..Kirilmistim ama afettim bisey yapmadik.Bir kac gun sonra Yemege ciktik..Bi de 14 subat bizim icin ayri neden mi 14 ilk insan yapmistik..Bugun de o kadar heyecanlanmistum ki bir gul alir diye..Neyse yemege gittik..Iste simdi ki gencler boyle guller hediyeler aliyor tuhaf geliyor..Bakti ses cikmadi benden hic konusmadi sonra kalktik gidip cicek Aldi beyefendi..Is cikisi alacaktim unuttum sana simdi aldim..Ben de istemiyorum dedim hem bu laflari ediyor hem de gidip aliyor. ISTE CICEK ALDIM AL AMA boyle Kabul et diye anladim ben ICINDEN GELEREK ALMADIGINI BILIYORUM
COK UZULDUM COK KIRILDIM..

14 Şubat hayal ürünüdür .
Tamam kutlayın lakin bu kadar anlam yüklemenin geregi de yok ki bence
Siz ne yaptiniz diye sorarlar ! Yıpratmayın güzel günlerinizi
Nice 14 şubatlar 23 Nisanlar goresiniz
Oyle ama zaten baska gunlerde yapmiyor..En azindan ozel gunlerde yapsin

Yani 2 sene 14 subatta nisan yapmistik.. hem sevgililer gunu hem nisan
Her sene üst üste 14 şubatta nişan mı yapıyorsunuz?

Evlenmişsiniz bile, nişan dönümün de, sevgililer gününün de, hediyenin de önemi yok, göstermelik samimiyetsiz hareketler.

Şimdiki gençler diyen kocanız, kaç yaşında?

Nişanın yıldönümü kutlanır mı ya, tamam herkesin kendi ilişkisi de. Seven adama her gün sevgililer günü yahu, bu kadar darladıkça üzülen siz oluyorsunuz. Gerek yok, 14 şubatta hediye almaması sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

Zorlamayla ne cicek alinir , ne hediye . Hem sitem ediyorsun hem de alinca kiziyorsun. Hadi sevgilin/kocan olur bir yemekle kutlarsin ama bana hediye almadin askitom diye surat asmak niye. Az daha gayret edin kacirin erkekleri.
Bacim niye anlamak istemiyorsun ? Hediye alsin istemedim bir gul yeterliydi..Gulu onceden almasini istedim..Yemek cikisi gidip ben arabadaykan petrola gidip cicek almis beyefendi..Sankki al aldim sevinebilirsin iste gibime geldi

Bacim niye anlamak istemiyorsun ? Hediye alsin istemedim bir gul yeterliydi..Gulu onceden almasini istedim..Yemek cikisi gidip ben arabadaykan petrola gidip cicek almis beyefendi..Sankki al aldim sevinebilirsin iste gibime geldi

Bacim niye anlamiyorsun adam o gulu senin zorunla almis. Onceden siparis mi verilir bu konularda. Icinden gelmiyor demek ki.

Bence cok abartmissiniz,yemege cikmissiniz zaten eee esin tavrindan anlayip cicekte almis (unutmustur belki dusunememistir)ki istemese inanin onu bile almazdi...
Erkekler bizim gibi degiller,boyle gunlere falan anlam yuklemezler yani siz yonlendirin isteklerinizi acik acik soyleyin "kendisi dusunsun"demeyin:)

Zorlamayla ne cicek alinir , ne hediye . Hem sitem ediyorsun hem de alinca kiziyorsun. Hadi sevgilin/kocan olur bir yemekle kutlarsin ama bana hediye almadin askitom diye surat asmak niye. Az daha gayret edin kacirin erkekleri.
+1
+1
+1
+1
+1
+1

Bakin umrunda olmasaniz o gulu bile almazdi,yapmayin yipratmayin birbirinizi yazik degilmi?

Bos beklentiler, ziyan edilmeyi hak etmeyen-yazik edilen gunler, aylar, omurler...

Hediye istemedim gül istedim.Adam almış. Ama neden daha önce düşünmedi.Adam düşünmüş.Ama neden benzinciden aldı.Adam almış. Ama neden al aldım gibisinden gibime geldi....Adam gül almış.En başa dönelim. Siz gül istediniz adam almış.Adam almış.
error hakkımı burda kullanmak istiyorum Murat bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…