Yani 2 sene 14 subatta nisan yapmistik.. hem sevgililer gunu hem nisan14 ilk insan yapmak mı?
Oyle ama zaten baska gunlerde yapmiyor..En azindan ozel gunlerde yapsin14 Şubat hayal ürünüdür .
Tamam kutlayın lakin bu kadar anlam yüklemenin geregi de yok ki bence
Siz ne yaptiniz diye sorarlar ! Yıpratmayın güzel günlerinizi
Nice 14 şubatlar 23 Nisanlar goresiniz
Her sene üst üste 14 şubatta nişan mı yapıyorsunuz?Yani 2 sene 14 subatta nisan yapmistik.. hem sevgililer gunu hem nisan
error.. 404 not found..14 ilk insan yapmak mı?
Bacim niye anlamak istemiyorsun ? Hediye alsin istemedim bir gul yeterliydi..Gulu onceden almasini istedim..Yemek cikisi gidip ben arabadaykan petrola gidip cicek almis beyefendi..Sankki al aldim sevinebilirsin iste gibime geldiZorlamayla ne cicek alinir , ne hediye . Hem sitem ediyorsun hem de alinca kiziyorsun. Hadi sevgilin/kocan olur bir yemekle kutlarsin ama bana hediye almadin askitom diye surat asmak niye. Az daha gayret edin kacirin erkekleri.
Bacim niye anlamak istemiyorsun ? Hediye alsin istemedim bir gul yeterliydi..Gulu onceden almasini istedim..Yemek cikisi gidip ben arabadaykan petrola gidip cicek almis beyefendi..Sankki al aldim sevinebilirsin iste gibime geldi
+1Zorlamayla ne cicek alinir , ne hediye . Hem sitem ediyorsun hem de alinca kiziyorsun. Hadi sevgilin/kocan olur bir yemekle kutlarsin ama bana hediye almadin askitom diye surat asmak niye. Az daha gayret edin kacirin erkekleri.
Bakin umrunda olmasaniz o gulu bile almazdi,yapmayin yipratmayin birbirinizi yazik degilmi?Bacim niye anlamak istemiyorsun ? Hediye alsin istemedim bir gul yeterliydi..Gulu onceden almasini istedim..Yemek cikisi gidip ben arabadaykan petrola gidip cicek almis beyefendi..Sankki al aldim sevinebilirsin iste gibime geldi
Hediye istemedim gül istedim.Adam almış. Ama neden daha önce düşünmedi.Adam düşünmüş.Ama neden benzinciden aldı.Adam almış. Ama neden al aldım gibisinden gibime geldi....Adam gül almış.En başa dönelim. Siz gül istediniz adam almış.Adam almış.Bacim niye anlamak istemiyorsun ? Hediye alsin istemedim bir gul yeterliydi..Gulu onceden almasini istedim..Yemek cikisi gidip ben arabadaykan petrola gidip cicek almis beyefendi..Sankki al aldim sevinebilirsin iste gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?