- 11 Şubat 2024
- 28
- 8
- 8
- 27
- Konu Sahibi ruhsuzhatun98
-
Yani sanki yabancı birisine yazıyor..Hediyeniz için teşekkürler komikmiş
Ama günlere anlam yüklemeyin bence .
Siz yalnızsınız ama kocanız bence yalnız değilBugün sevgililer günü ama eşim gelmedi bile toplantidaymis... Hep aynı şeyler. Ben hediyesinide gönderdim iş yerine. Instagram dan paylaşmış hediyeniz için teşekkürler yazmış delircem.. sanki eşine değil yabancı birine yazılmış gibi bu cümleler. Hergun yalnız hissetmek evli olup bu durumları yaşayan var mı ? Kendim geziyorum sürekli karışmıyor ama beni bulaştırma modunda sürekli .
Aynı şeyi düşündümSiz yalnızsınız ama kocanız bence yalnız değil
Çünkü hediyeyi paylaşma şeklinden belli. İki tarafı da tatmin edecek paylaşım yapmış adamAynı şeyi düşündüm
Umarım sizi etiketlememistir bu hareketin üstüne. Çevrenizin de dikkatini çeker. İlk aklıma gelen hayatında başkasının olduğu üzgünüm. Bir insan eşiyle bu şekilde resmi konuşamaz.Bugün sevgililer günü ama eşim gelmedi bile toplantidaymis... Hep aynı şeyler. Ben hediyesinide gönderdim iş yerine. Instagram dan paylaşmış hediyeniz için teşekkürler yazmış delircem.. sanki eşine değil yabancı birine yazılmış gibi bu cümleler. Hergun yalnız hissetmek evli olup bu durumları yaşayan var mı ? Kendim geziyorum sürekli karışmıyor ama beni bulaştırma modunda sürekli .
Sevgililer gününde toplantı okeyyyBugün sevgililer günü ama eşim gelmedi bile toplantidaymis... Hep aynı şeyler. Ben hediyesinide gönderdim iş yerine. Instagram dan paylaşmış hediyeniz için teşekkürler yazmış delircem.. sanki eşine değil yabancı birine yazılmış gibi bu cümleler. Hergun yalnız hissetmek evli olup bu durumları yaşayan var mı ? Kendim geziyorum sürekli karışmıyor ama beni bulaştırma modunda sürekli .
Yaş farkı var mı ?Bugün sevgililer günü ama eşim gelmedi bile toplantidaymis... Hep aynı şeyler. Ben hediyesinide gönderdim iş yerine. Instagram dan paylaşmış hediyeniz için teşekkürler yazmış delircem.. sanki eşine değil yabancı birine yazılmış gibi bu cümleler. Hergun yalnız hissetmek evli olup bu durumları yaşayan var mı ? Kendim geziyorum sürekli karışmıyor ama beni bulaştırma modunda sürekli .
Metres kokusu alıyorum. Hemde sizin hediyenizi paylaşip onu kıskandırmaya çalışıyor benceBugün sevgililer günü ama eşim gelmedi bile toplantidaymis... Hep aynı şeyler. Ben hediyesinide gönderdim iş yerine. Instagram dan paylaşmış hediyeniz için teşekkürler yazmış delircem.. sanki eşine değil yabancı birine yazılmış gibi bu cümleler. Hergun yalnız hissetmek evli olup bu durumları yaşayan var mı ? Kendim geziyorum sürekli karışmıyor ama beni bulaştırma modunda sürekli .
Siz de o paylaşımı paylaşıp ne demek efendim işiniz düşünce yine bekleriz yazsaydınız. Duvar olsa bu cevapla mesajı alırdı benceBugün sevgililer günü ama eşim gelmedi bile toplantidaymis... Hep aynı şeyler. Ben hediyesinide gönderdim iş yerine. Instagram dan paylaşmış hediyeniz için teşekkürler yazmış delircem.. sanki eşine değil yabancı birine yazılmış gibi bu cümleler. Hergun yalnız hissetmek evli olup bu durumları yaşayan var mı ? Kendim geziyorum sürekli karışmıyor ama beni bulaştırma modunda sürekli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?