Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgililer gününde eşinizin ya da sevgilinizin size ne almasını istersiniz?
eger bana aklina geldigi zaman süpriz yapiyorsa sevgisini benden eksik etmiyorsa arada bir bana cicek almak, yemege götürmek tatil amacli kacamaklar yapiyorsa sevgililer günüde bisey almasada olur :)
ince düsünsun benim icin bise yapsin zaman harcasin pahali bi hediye asla istemem... onun icin saklayabilecegim bise olsunn yeter... fakat bise sorcam ben yeni ewliyim ilk sewgililer gunumuz nasil dawranmaliyim ?
bana olan sevgisini güzel sözlerle ifade etmesi benim için yeterli olur illada hediye olacak diye bi kayide yok benim için ama bi tek taş alsa hiç fena olmaz
benimki daha 1 ay önceden kararlaştırmış ne alıcağını, 1 aydır başının etini yiyorum ipucu vermiyo, tektaş imkansız 7. sevgililer günümüz, alıncak hediye kalmadı, ne aldığını çok merak ediyorum, bi de ben ne alacağımı bulsaydım iyiydi
ama benim ondan tek isteğim huzur, elle tutulur bir şey vermesine hiç gerek yok
ben ne aldirmamaya calisiyorum
benim esimin en buyuk meraki bana pahali pahali seyler almak
o yuzden özel gunde hediyeden cok ozel seyler yasamak isterim
özel bir gece gecirmek gibi
hic yapmadigimiz birsey yapmak gibi )
özel günler ,hediyeler ben çoktan sıkıldım.sinir oluyorum hatta.duyarlı olması gereken bir zamanda varlığını hissetmek önemli benim için.bir şey alacaksa illa o gün değil,ama benim önemsediğim,dert ettiğim bir şeyi almasını tercih ederim.her şeyden önemlisi sevgi ve saygı dolu olsun bundan daha güzeli hiç yoktur.
bu sevgililer günü olayı bna çok saçma gelio açıkcası.. millet alıyo die aldığı yapmacık şeyler hoşuma gtmio.. biz anlaştık.. böyle sevgililer gününde.. yıl başında hediye flan almıyoruz birbirimize..
tek taş pırlanta tabii bu ne yazıkki imkansız bi çiçek alsa yeter...ama asıl önemli olan böyle belirli günlerde değilde içinden geldiği zaman alınmalı hediyeler çiçekler vs. bence öylesi daha güzel ve özel...ama benim kocamda yoktur ne yazıkki öyle incelikler süprizler
banada keşke bi tek taş alsa ucuzlarından fln hiç fark etmez ya da nebilim bi süpriz yapsa keşke ama nerdeee hep özeniorum öle özel günlerini kutlayan çiflere benmkinde özel gün kavramı yok bendede tam tersi daha 1 hafta önceden aldım hediyesini..
biraz özel olduğumu hissettirsin o bile yeter o hale getirdi beni.. akıl verin bana ne yapiim. çok seviyorum ama hiç romantik değil. bende tam aksi süpriz yapim mesaj atimm bayılıyorum. ne yapsam kii