sevgililer gününde neler yaptınız?

bizde 1,5 yıldır birlikteyiz. ama sevgilim sevgililer gününü anlamsız bulanlardannn. hiç bişy yapmadık yani. ama olsun hiçte sorun etmedim. o yanımda ya benim en büyük hediyem o. sositososito

benim kocişim yanımda yoktu zorunlu olarak şehir dışındaydı telefonla kutladık sadece. neler düşünmüşdüm o gün için. benim kocamda saçma bulur o yüzden her sene tartışırız yani konuşuruz uzun uzun o anlamsız bulur ben anlamlı sonra zorlada olsa kutlarız :)

benim için tam bir hayal kırıklığıydı
çok kırdı beni çok... bundan sonra görür gününü bak ben ona neler yapcam :dilcikar:

On gün öncesinde terk edildiğim için :mymeka: bütün gün evde oturup bi yandan sürekli tıkınıp diğer yandan sevgililer günü mü peehhh o da neymiş demekle geçirdim...

Sevgililer gününde saat 9 da kalktik, esofmanlari giydik yallahh kosmaya sonra dus ve arkasindan güzell bir kahvalti ettik... ailece ev isleri tamamlayip tv baktik....
haa aksam sinemeya gittik ama sevgililer gününden dolayi degil...
sevgililer günün kutlu olsun bile demedim esime, esim de bana demedi...
sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, dogum günü vs. kutlamalari bana sacma geliyor... ama anne ve babamin günlerini kutlarim, beklerler diye...
esim de ben de sevgiller gününü sacma buluyoruz, bizim icin 365 günün hepsi de sevgiler günüdür a.s.

ayrı sehırlerde oldugumuz ıcın sabahın korunde arayıp once 'senısevıyorum herseyım sevglıler gunu kutlu olsun' dedı . 4 saat sonrada msj atmıs ayrılmak en dogrusu dıye.bız evlılık hayallerı kurardık hATTA ıstemeye bıle geldıler ama bazı sebeplerden dolayı aılem zorluk cıkardı ama bız vazgecmedık daha dogrusu ben oyle sanmıstım ama o coktan vazgecmıs 'bırıbırımızı kandırıyoruz bu ıs olmaz dedı' suankı pısıkolojımı anlatamam 2 bucuk yıldır beraberdık hıc aklıma gelmezdı bır gun ellerımı bırakacagı cok uzgunum kırgınım kızgınım umutsuzum caresızım mutsuzum gelecege daır endıselıyım

bu 3. sevgililer günümüz.
1. de evli diildik çok güzel bi otelde çok güzel bi gece geçirmiştik çok romantikti
2. de arkadaşlarla yemeğe çıkmıştık çok eğlenceliydi
3.de- bu sene- ikimiz de uykusuzluktan geceyi gündüzü günleri şaşırdığımız için eşim bi gn önceden güllerle işten geldi sevgililer günümü kutladı ben de hiç bozuntuya vermedim, sevgililer gününde de kızımız jest yaptı uyudu başbaşa masaya oturup menemen yedik:) çoookkkk güzeldi bizim hediyemiz Allahtan bu sene

benim de 3. sevgililer günüm..

40 derece ateşle yorgan döşek yattım...

eşim aç aç yataga gırdı..
yemek yapmamıstım((
zavallı sabaha kadar bana su,öksürüğüm için ekmek taşıdı durdu..

bide garıbım koca bı pastayla gelmişti..getırdıği gülü hala şifonyerın uzerınde duruyor...

bu ne dengesizlik yaa,şaka gibi resmen,ah canım benim :1hug:artık bu erkeklerin dengesi terazisi kalmadı valla yaa klava:

bizim 2. sevgililer günümüzdü
geçen sene nişanlıydık ben kalp pasta yapmıştım o da yemişti şakkıdı
o kadar hevesle bekledim hani nişanlıyız artık belki bi yemek falan ama neredeee
bu sene de o bana sürpriz yaptı bi gece önce evi süslemiş pasta almış falan hiç beklemiyordum ondan şaşırdım
keşke bize de her gün sevgililer günü desem ama iki senedir ilk kez bana sürpriz yaptı çok duygulandım gerçekten
bende ona hediyesi değişik bir şekilde verdim
dışarıya gönderdim bi bahane bulup o gitti ben evin farklı yerlerine kartlar sürpriz hediyeler falan hazırladım notları bulup asıl hediyesine ulaştı bide koridoru mumlarla süsledim gelmeden yaktım
salonda banyoda not koyduğum yerlerde mumlar yanıyordu
akşamda sinemaya gittik kocişimin arkadaşlarıyla
pek bi özelliği yoktu bizim içinde
kocişim sevmiyo böle günleri ticari kaygıyla yapılan bu tür günlere rant vermemeliymişiz para tuzağıymış - mış - mışş...
ben buna da şükür diyorum başka bişi demiyorum
Yarabbim buna da şükürler olsun hihoyyyt

benim aşkım birtanem yine kendince cici bir şeyler düşünmüş:asigim:
bu 3. sevgililer günümüzde ilkinde evlenme teklif etmişti çokkk çokk romantik bir şekilde :1rolleyes: bu senekinde ise küçük küçük hediyeler alıp paketlemiş. kitap okumayı çok sevdiğimden bir adet aşk kitabı. ama dergiler jelatinli olur ya o tarz jelatinli ve hiç yırtmadan altını minicik açıp içine not sıkıştırmış... bir diğeri elinde güller olan bir peluş. ve bir içnde tek taş yüzük tutan bir ayıcıkın olduğu kar yağdılardan...
ve o gün gezmeye çıktık. zaten sırf sevgililer günü için taaa marmarsilerden gelmişti balım benim :asigim: işte birinci hediye olan kitabı sırt çantasından çıkartıp dolmuşta verdi:roflol: tıklım tıklım dolmuşta....:roflol: bende hediyesi bu sandım. kitap jelatinli yırttım açtım içinde bir güzel not:1rolleyes: sonra gezdik gezdikk yrulduk bir durak gördüm ay dur iki dakika oturup dinlenelim dedim bu defa çantadan çalkalayınca içinde simlerin uçtuğu kar yağdı çıktı ve gene bir not.... sonra öğlen dürümcüye gittik elimde bir çiğköfte dürümü varken üçüncü hediye peluş çıktı paketiyle ve gene notu içinde:roflol::roflol::roflol: veee son olarak akşam evlenme teklif ettiği restorantta harika ötesi üzerinde gelinle damat olan orjinal bir resim albümü ve içinde çılgın nikahımızdan kareler.... :asigim::asigim::asigim:
ay ben yesem mi bitirsem mi bu adamı yaaaaaaaaa:asigim: ço seviyorum hemde çokk tam kalbime geldi okkkk :sm_cool:

ben askımla yemege gittik bana kırmızı bı gul almıstı.yapragında I love you yazan..cumartesı oldugu ıcın kocam ıse gıtmeyecektı evımıze geldık fılm ızledık..çok guzel bı sevgılıler gunu oldu benım için....

kızlar benim güzel geçti çünkü 13.şubat doğum günüm 14.şubatda sevgililer günümüzdü.
kutlamaya daha cumadan başladık yani, 2 tane kırmızı gül verdi bu kadar değil dedi...
ben eşime Hayvanlı ev ayakkabısı aldım çünkü terlik giymeyi sevmiyor, böyle birşeye ihtiyacı var diye, birde internetten araştırdım ikimizin düğün resmini puzzle yaptırdım. Cumartesi sabahdan o daha uyurken küçük notlar hazırlamıştım onları eşyaların arasına sakladım, kahvaltıyı birgüzel hazırladım daha sonra komidine 1.ipucu yazan kağıdı koydum uyanınca gördü ve ipuclarını bulmaya çalışdı ve son ipucunda hediyenin yeri vardı buldu ve ikisine de bayıldı, kahvaltı faslından sonra tüm gün evimizde puzzle yaptık güzel bir gündü, oda bana dar paça kot, spor ayakkabı, gömlek ve kazak aldı tabi benim hediyeler hem doğum günüm hemde sevgililer günü hediyemdi.

benim de 3. sevgililer günüm bu sene eşimle...
1. de sevgiliydik..bana evlenme teklifi etti..hediyem tektaştı...
2. de nişanlıydık..hem de 2 haftalık...güzel bir yemek yedik...
3. de yani bu sene evliyiz...Sabah kalkmış yastığının üzerine çiçek bırakmış, kahvaltı masasını hazırlamış..uyandırmadan öylece beklemiş..Kahvaltıdan sonra da hediyesini verdi..çok beğendiğim bir swatch saat vardı onu almışş...akşam da güzel bir yemeğe gittik, ardından da 2 kazak aldık ve e evimize döndük

sevgililer gününde evlenme teklifi aldim
harikaydi muhtesemdi süperdi cok heycanliydi:asigim:
allah herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…