Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgililer gününüz nasildi? hatta ve hatta sevgilinizle doğum günü vs özel günlerde neler yapıyorsu
Bizim özel Günlerimiz siradanlasmaya basladi. Yemek kahve sinema gibi rutin seyleri yapiyoruz sürekli. Farkli şeyler yapanlar, önerisi olanlar var mi ?
Sevgilisiz sevgililer günüm her zamanki gibiydi. Annem babam dışarı çıktı ben kardeşimle sinemaya gittim! Önerim: Buz pateni, tiyatro, dünya mutfaklarını deneyin (çin restoranı vs)
Üff çok kötü..GEce 12 de işe gidecekti bizde o vakte kadar beraber güzel vakit geçirecektik kahvaltı gezme akşam yemeği vs.. Takii telefonu çalana kadarOTelde bellboy olarak çalışıyor kendileri otel sevgililer günü malum full çekiyor işe çağırdılarve saat daha4 teişe gtti zaten 3 teuyanmştık
Benim sevgili eşim aryıp akşam yemeğe gidelim dedi. Ben inanılmaz yorgun ve uykısuzdum. Ve önceki sevgilîler gününden dolayıda ümitsiz :) neyse şık bi restoranta gittik benim saftirik kocam rezervasyon yaptımak aklına gelmemiş sevgililer günü olduğu için içerisi full tabi yer yok her zamanki yaptığımız gibi normal bî yerde yemeğinizi yedik. Sonra gel alışveriş merkezine gidip bişiler bakalım dedi. Ben hediyesini aldım bu arada vermemiştin daha neyse alışveriş merkezine gittik bakındık kısıtlı zamanda hiç güzel bişi yok bulamadık eve geldik ben gene her zaman ki gibi hediyesini aldım insan biraz düşünceli olur ya ben nasıl bî adamla evliim die düşünüorum bazen ahhhhh ahhh