Sevgılıler gunuymus.......

:1::1: yok ben anneler gununde anneme anne bak onlar anneler gununu degerli
bulmuyorlarki, degerli olsaydi birilerinin bunu gozlerine soka soka hatirlatmalari gerekmezdi
iclerinden geldiginde hediyelerini verirlerdi diyorum annemde haklisin diyo babam desen kendi dogum gununu bile hatirlamaz hatta bence babalar gununun tarihinide bilmiyo:27:

:1:olabilir babalar pek önemsemiyo, ne çıkyosa bu kadınların başının altından çıkıyo valla:1::1:

arkadaslar ıste ınsan beklemıyce bırden olunca guzel oluyo ya canım askım benı cok uzdu ama gonlumude aldı yane saolsun rabbım herkese ıyı bır hayat arkadası nasıp etsın :)

dün sabah eşim işe gitmek için kalktı giyindi ben yarı uyanık uyuyorum her zaman evden çıkmadan önce bir kere öper öyle çıkar. dün sabah bir kez öptü akşama görüşürüz aşkım çıkıyorum ben dedi sonra bir daha öptü sevgililer günümüz bir ömür olsun dedi. Allahım sabah sabah yarı uykulu haldeyken o sözleri duymak yetti bana :69:

akşamda bir alinde çiçek diğer elinde kandil simidiyle geldi :60: pazar günü beraber gidip meyve sıkacağı almıştık zaten o da hediyemiz yerine geçti :P

dün sabah eşim işe gitmek için kalktı giyindi ben yarı uyanık uyuyorum her zaman evden çıkmadan önce bir kere öper öyle çıkar. Dün sabah bir kez öptü akşama görüşürüz aşkım çıkıyorum ben dedi sonra bir daha öptü sevgililer günümüz bir ömür olsun dedi. Allahım sabah sabah yarı uykulu haldeyken o sözleri duymak yetti bana :69:

Akşamda bir alinde çiçek diğer elinde kandil simidiyle geldi :60: Pazar günü beraber gidip meyve sıkacağı almıştık zaten o da hediyemiz yerine geçti :p

ne guzel ıste allah mutlulugunuzu daım etsın darısı basımıza :):9: :9:

Bizimde ilk sevgililer günümüzdü, işyerime çiçek yollamış, çok sevindim:16: hediyemide önceden vermişti zaten:1:
Darısı tüm yalnızlara:29:

bizimde ilk sevgililer günümüzdü, işyerime çiçek yollamış, çok sevindim:16: Hediyemide önceden vermişti zaten:1:
Darısı tüm yalnızlara:29:

onemlı olan sevgılıler gunu degıl zaten ınsan dısarda bırılerının kutladıgını gorunce benımkı nıe yapmıyo dıe dusunuyo acıkcası :) ROZALINDACIM SANA DA NICE SEVGILILER GUNU GECIRMENI DILERIM HERGUNUNZ SEVGILILER GUNU OLSUN INSALLAH :)

Son düzenleme:
onemlı olan sevgılıler gunu degıl zaten ınsan dısarda bırılerının kutladıgını gorunce benımkı nıe yapmıyo dıe dusunuyo acıkcası :) ROZALINDACIM SANA DA NICE SEVGILILER GUNU GECIRMENI DILERIM HERGUNUNZ SEVGILILER GUNU OLSUN INSALLAH :)

Sagol canım benim, senin adınada sevindim, gönlünü almış, ne güzel:29:
Mutluluklar:16:

ben ozellikle alma diye tembihledim,
hediye begenmesini bilmiyor gidiyor marka bi parfum veya iste degerli bi taki ama benim begenmeyecegim seyler aliyor ondan sonra da uzuluyorum.
maddi durumumuz iyi olsa da olmasada boyle hep,
yine de aksam eve gelince bos gelmemek icin yas pasta dilimleri almis getirmis afiyetle yedik.
onemli olan normal gunlerde de sevgisini gostermesi,

Back
X