annen tam da doğru söylemiş benim amcam da böyle çünkü şu an 50 yaşında ve asla düzelmedi şu yaşına rağmen karı kız içki peşinde babam da aynı sevgilin gibi yıllar geçti ikisi de değişmedi değişmez sen istediğin kadar dil dök ömürbillah böyle geçecek o yüzden anneni dinle canım senMeraba kizlar... ben yaklasik bes dk once uye oldum. Internette sevgilim ailesine cok duskun ne yapabilirim tarzi sorulari ararken bu siteye rastladim ve gordum ki buraya derdini acanlara cok guzel fikirler verip derdine arkadas olmussunuz. Ben de bu icinde bulundugum berbat gunlerde burdan yardim alabilirim dusuncesiyle yazdim umarim yardimci olursunuz...
benim 2 yillik bir iliskim var ve sevgilimi inanilmaz cok seviyorum herkes sevgilisini sever tabi... iliskimizin baslarinda boyle bir sorunumuz yoktu ama simdi hayatim resmen kabusa donustu...
Benim sevgilim abileri ve babasinin ortak sirketleri var. Sirket dediysem oyle trilyonluk bir sirket degil cok yeni adam basi 2bintl kari bile yok daha. Sevgilimin abilerinden biri 2 yillik evli ve 1 yasinda bir cocugu var. Bu adam askerligini bile yapmamis bi meslegi bile olmayan bi insan. Evlendiginin 1. Ayindan itibaren pavyonlarda gezmis karisini turlu turlu aldatmis ve ortaya acayip buyuk bir borc koymus sorumsuz biri. Benim sevgilim diger abisi ve babasi kazandiklarinin buyuk bolumunu bu adama veriyorlar. Diger abi evlilik hazirliginda oldugu icin cok ufak bi miktar veriyor ama sevgilim neredeyse hic maas almiyor ve butun kazandigini bu abisine veriyor. Abisi haftada 4 gun ise gidiyor sabah 10da gidip aksam 6larda cikiyor benim sevgilim sabah 8 aksam 8 calisiyor. Benim sevgilim kendine bi ayakkabi bile almicak kadar abisinin borcunu odemeye calisirken abisi icki gezme pesinde ve karisi da hergun alisveris merkezlerinde geziyor.uc tane arabalari var herkesin kendi arabasi var benimkinin arabasi daha yeni diye abisi buna biniyor ve benimki sesini cikarmiyor.
Ben bu konuda cok dil doktum borc bitince herseyin duzelecegini soyluyo ama en ufak bir kivilcim dahi yok hala benimki bes parasiz abisi icki pesinde.ben para pesinde degilim zaten benim cok sukur iyi bir gelirim var ama 1 liraysa da o hakki olan bir lirayi alsin istiyorum sadece. Ailesi de abisini ovuyo surekli sanki her halti yiyen o degilmis gibi. Ben bu kadar aptal olmasin kullanildigini gorsun istiyorum napabilirim sizce? Isin kotusu annem de senin sevgilin ilerde de hep seni birakir abisine bakar diyor ? Nolur yardim edin... sevgiler...
Senin ilişkini anca sen bilirsin canim. Ama her lafa da inanma. Çünkü senin olayının bir benzerini yaşadım ve hiçte sandığım gibi olmadi.Bana oyle onlar ailem sen sadece sevgilimsin demiyor o da aslinda farkinda biseylerin. Farketmedigimi mi saniyorsun diyor ama hayir da diyemiyor. Evlenince baska sehirde yasayalim herseyden kacalim diyor o da bunalmis aslinda...
Bu arada cok tesekkur ederim okuyup zaman ayirdiginiz icin :)
Senin ilişkini anca sen bilirsin canim. Ama her lafa da inanma. Çünkü senin olayının bir benzerini yaşadım ve hiçte sandığım gibi olmadi.
Sevgiliyken aile ilişkilerini, ailede ne olup bittiğni nasıl bu kadar net biliyorsunuz? Sevgilinizin taraflı anlatmadığı ne malum. Hadi diyelim ki doğru aile içi ilişkilere karışmaya hakkınız yok ki. Abi kardeş onlar sonuçta, tabi ki birbirlerine yardım edecekler ne olursa olsun... Siz henüz dış kapının mandalı konumundasınız.
Erkek arkadaşınızın ailevi meselelerine bu kadar müdahale edebilme cesareti göstermenize hayret ettim doğrusu.
Sevgiliyken aile ilişkilerini, ailede ne olup bittiğni nasıl bu kadar net biliyorsunuz? Sevgilinizin taraflı anlatmadığı ne malum. Hadi diyelim ki doğru aile içi ilişkilere karışmaya hakkınız yok ki. Abi kardeş onlar sonuçta, tabi ki birbirlerine yardım edecekler ne olursa olsun... Siz henüz dış kapının mandalı konumundasınız.
Erkek arkadaşınızın ailevi meselelerine bu kadar müdahale edebilme cesareti göstermenize hayret ettim doğrusu.
Cok yakinda sozlum olucak dolayisiyla ben de aileden sayilicam. Ayrica bi insanin hatta uc insanin hakki yeniyor ben sadece bunu engellemeye calisiyorum. Herkes sevdigi icin biseyler yapmaya calisir degil mi ?
Tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin :)
Ama an gelir sen kimsin olur hiçte ailesin diye düşünmezler. Sayet nişanlılık dönemimde başıma gelmişti ben cok üzülmüştüm. Bence cok karışmamaya çalışın...
Haklisiniz ben de ondan korktugumdan acik acik soylememeye calisiyorum ama hani imada bulunuyorum sagolsun hemen anliyor. Zaten aileye bisey soylemiyorum onlar da her cocuklari esit standartlarda olsun isterler belli ki ellerinden gelmeyen birsey var ya da sevgilim bu rahatsizligini dillendirmiyor. Ama cok cok haklisiniz bana ciksa sanane be deseler hicbirsey soyleyemem. Siz bu konuyu tecrube etmissiniz bana nasil bir yol onerirsiniz ?
Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin... :)
şu an için çok karışmaman senin için hayırlı olur ama yarın öbürgün o aileye girincede sevgilin aynen devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?