sevgilim abisine cok duskun

lagata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
291
169
48
Meraba kizlar... ben yaklasik bes dk once uye oldum. Internette sevgilim ailesine cok duskun ne yapabilirim tarzi sorulari ararken bu siteye rastladim ve gordum ki buraya derdini acanlara cok guzel fikirler verip derdine arkadas olmussunuz. Ben de bu icinde bulundugum berbat gunlerde burdan yardim alabilirim dusuncesiyle yazdim umarim yardimci olursunuz...
benim 2 yillik bir iliskim var ve sevgilimi inanilmaz cok seviyorum herkes sevgilisini sever tabi... iliskimizin baslarinda boyle bir sorunumuz yoktu ama simdi hayatim resmen kabusa donustu...
Benim sevgilim abileri ve babasinin ortak sirketleri var. Sirket dediysem oyle trilyonluk bir sirket degil cok yeni adam basi 2bintl kari bile yok daha. Sevgilimin abilerinden biri 2 yillik evli ve 1 yasinda bir cocugu var. Bu adam askerligini bile yapmamis bi meslegi bile olmayan bi insan. Evlendiginin 1. Ayindan itibaren pavyonlarda gezmis karisini turlu turlu aldatmis ve ortaya acayip buyuk bir borc koymus sorumsuz biri. Benim sevgilim diger abisi ve babasi kazandiklarinin buyuk bolumunu bu adama veriyorlar. Diger abi evlilik hazirliginda oldugu icin cok ufak bi miktar veriyor ama sevgilim neredeyse hic maas almiyor ve butun kazandigini bu abisine veriyor. Abisi haftada 4 gun ise gidiyor sabah 10da gidip aksam 6larda cikiyor benim sevgilim sabah 8 aksam 8 calisiyor. Benim sevgilim kendine bi ayakkabi bile almicak kadar abisinin borcunu odemeye calisirken abisi icki gezme pesinde ve karisi da hergun alisveris merkezlerinde geziyor.uc tane arabalari var herkesin kendi arabasi var benimkinin arabasi daha yeni diye abisi buna biniyor ve benimki sesini cikarmiyor.

Ben bu konuda cok dil doktum borc bitince herseyin duzelecegini soyluyo ama en ufak bir kivilcim dahi yok hala benimki bes parasiz abisi icki pesinde.ben para pesinde degilim zaten benim cok sukur iyi bir gelirim var ama 1 liraysa da o hakki olan bir lirayi alsin istiyorum sadece. Ailesi de abisini ovuyo surekli sanki her halti yiyen o degilmis gibi. Ben bu kadar aptal olmasin kullanildigini gorsun istiyorum napabilirim sizce? Isin kotusu annem de senin sevgilin ilerde de hep seni birakir abisine bakar diyor ? Nolur yardim edin... sevgiler...

Hicbi şey yapamassin. Kullanıldığını kendi görmek isterse görür. Sikayet etmeye devam edersen sevgilinin üstüne gidersen buyuk ihtimal senden geri cekilecektir. Unutma sen sevgilisisin. Onlarda ailesi.

Bana oyle onlar ailem sen sadece sevgilimsin demiyor o da aslinda farkinda biseylerin. Farketmedigimi mi saniyorsun diyor ama hayir da diyemiyor. Evlenince baska sehirde yasayalim herseyden kacalim diyor o da bunalmis aslinda...

Bu arada cok tesekkur ederim okuyup zaman ayirdiginiz icin :)

annen tam da doğru söylemiş benim amcam da böyle çünkü şu an 50 yaşında ve asla düzelmedi şu yaşına rağmen karı kız içki peşinde babam da aynı sevgilin gibi yıllar geçti ikisi de değişmedi değişmez sen istediğin kadar dil dök ömürbillah böyle geçecek o yüzden anneni dinle canım sen

Senin ilişkini anca sen bilirsin canim. Ama her lafa da inanma. Çünkü senin olayının bir benzerini yaşadım ve hiçte sandığım gibi olmadi.

Yaaa aslinda bi hayir demeyi ogrense super olucak. Ben de niye ben annemden uzak yasayayim ayri sehirde olup da sen hayir demeyi ogren diyorum sesini cikaramiyor. Annem de dul cunku tek basina ve destegi olarak beni gordugu cocugum onu da birakmak istemiyorum.

Bu arada meslektasmisiz :) cok tesekkur ederim vakit ayirdigin icin ... :)

Sevgiliyken aile ilişkilerini, ailede ne olup bittiğni nasıl bu kadar net biliyorsunuz? Sevgilinizin taraflı anlatmadığı ne malum. Hadi diyelim ki doğru aile içi ilişkilere karışmaya hakkınız yok ki. Abi kardeş onlar sonuçta, tabi ki birbirlerine yardım edecekler ne olursa olsun... Siz henüz dış kapının mandalı konumundasınız.

Ailelerimiz cok sık gorusuyor haftada en az 2 kez. Yakin zamanda soz dusundugumuz icin annem tanimak istiyor dolayisiyla da cok sık gorusuyoruz. Zaten ailesi kendisi de diyor benim anlattiklarimi.

Tamam kabuk ben dis kapinin mandaliyim ama zaten benim kendim adina istedigim bisey yok. Bi insan kendisi sogukta spor ayakkabiyla mevsimlim montla gezip abisinin borcunu odemek icin ustune sicak tutcak biseyler bile almiyosa bu ister sevgilim olsun ister olmasin ben bu insanin hakkini arardim. Abisi cok naif bi insan olsa yine anlarim aileye bak be ne guzel birbirlerine destek oluyorlar derim. Ama abi pavyon pavyon gezip icki pesindeyse ve kardes de ayagina bi ayakkabi almiyosa ben o noktada dis kapiyi mandali birakmam yapim bu. Kaldi ki bu insanpa evlenmeyi dusunuyoruz yakinda belki de sozlenicez bu da beni cok dis kapinin mandali yapmiyor

Tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin :)

Erkek arkadaşınızın ailevi meselelerine bu kadar müdahale edebilme cesareti göstermenize hayret ettim doğrusu.

Erkek arkadaşınızın ailevi meselelerine bu kadar müdahale edebilme cesareti göstermenize hayret ettim doğrusu.

Cok yakinda sozlum olucak dolayisiyla ben de aileden sayilicam. Ayrica bi insanin hatta uc insanin hakki yeniyor ben sadece bunu engellemeye calisiyorum. Herkes sevdigi icin biseyler yapmaya calisir degil mi ?

Tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin :)

Tesekkur ederim ben hic fazla mi karisiyorum gozuyle bakmamistim sanirim birazcik fazla mudahale ediyor olabilirim ama dedigim gibi ortada bi haksizlik var ve arkadasim da olsa yapardim bunu...

Ama cok tesekkur ederim farkli bi acidan bakmami sagladiniz :)

Ama an gelir sen kimsin olur hiçte ailesin diye düşünmezler. Sayet nişanlılık dönemimde başıma gelmişti ben cok üzülmüştüm. Bence cok karışmamaya çalışın...

Ama an gelir sen kimsin olur hiçte ailesin diye düşünmezler. Sayet nişanlılık dönemimde başıma gelmişti ben cok üzülmüştüm. Bence cok karışmamaya çalışın...

Haklisiniz ben de ondan korktugumdan acik acik soylememeye calisiyorum ama hani imada bulunuyorum sagolsun hemen anliyor. Zaten aileye bisey soylemiyorum onlar da her cocuklari esit standartlarda olsun isterler belli ki ellerinden gelmeyen birsey var ya da sevgilim bu rahatsizligini dillendirmiyor. Ama cok cok haklisiniz bana ciksa sanane be deseler hicbirsey soyleyemem. Siz bu konuyu tecrube etmissiniz bana nasil bir yol onerirsiniz ?

Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin... :)

Canm ben aileye bişey demedim nişanlımla aramdaydı mevzu.. Bence imalar zamanla rahatsz eder sevgilini. Aile konularında hiç bir sekılde karısma derim.

Ailelerin ortak yaptigi islerde bu sorunu yaasayanlari cok duyuyorum..birisi cok calisir ama elinde avucunda birsey yoktur,digeri sadece para islerine bakar,onunda isle ilgisi yoktur.bir arkadasim gelin gitti boyle bir aileye,kendi evinin alisverisini bile kayni yapiyor,kocasi o kadar pasif ki abimden iste,para onda diyor.hastaneye gidecek oluyorlar abiden para.eve esya alinacak oluyor abiden para,eve giren igneden bile abinin haberi oluyor anlayacagin.
Senin yapabilecign bisey yok,sevgilin boyle olmasindan memnun demekki,ve alisilagelmis duzen bu.kendide rahatsiz bile olsa bu durumdan,hangi birine laf anlatsin,abisine mi,babasina mi,obur abisine mi..bence boyle dusunuyor sevgilin

Dogru diyorsunuz ya sinirden daha 28 yasinda kalp krizi gecirdi sevgilim ve hani hicbisey soyleyemiyo da. Ama cok haklisiniz belki de bilincli soylemiyor. Aile islerinde sorun bu malesef aynen dediginiz gibi abisi haftada 4 gun calisip sadece para islerine bakiyor benimki de full time buroda ugrasiyor. Ne zaman gitsem ki haftada 3 kez giderim hediye alirim cicek alirim abisi hic orda degil sordugumda da iste para toplamaya gitti musteriden muhasebeciye gitti bilmem ne diyip duruyor...

Cok tesekkur ederim vakit ayirdiginiz icin... :)

şu an için çok karışmaman senin için hayırlı olur ama yarın öbürgün o aileye girincede sevgilin aynen devam edecek.

Senin cok basin agrir gibi duruyor.sevgilinin aile sirketinden ayrilip bireysel calismasi lazim ki kafasi rahatlasin.Benim babamda ne yazik ki boyleydi bizi cok yipratti.Annemin alyansi bile satildi sirf amcam icin kimse de tesekkur etmedi yani.

şu an için çok karışmaman senin için hayırlı olur ama yarın öbürgün o aileye girincede sevgilin aynen devam edecek.

Benim de herkesten duydugum bi insan bu tarz konularda asla degismezmis... zaman ne gostercek bakalim ben en iyisi soz isini erteleyim belki sogurum o arada...

Cok tesekkur ederim vakit ayirdigin icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…