Sevgilim ailemin beni ona vereceğine inanmadı ve gitti... Yardım lütfen

yareeen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
64
10
16
Balıkesir
Arkadaşlar lütfen yardım edin. 3 senedir görüştüğüm biri vardı. Ayrılalı 1 ay oldu. Ailemden sıkıldı. Ailemin bizi oyaladığını düşündü. Ayrılırken en son seni sana emanet ediyorum dedi. Sizce geri döner mi? O ilk erkekti hayatımda...

yani böyle gitmesi bile saçma.
15 defa gidenlerde var istemeye, azimle kazananlarda var.
böyle hemen çekip gitmesi de tuhaf. bence bahanesi olmuş.
bekle bence. seviyorsa zaten döner sevmiyorsa da sana bir hayrı yoktur sevgili olarak.

Teşekkür ederim mesajınız için. Ama o çok gururlu bir erkekti ben böle sıkıntılara gelemem dedi. Vermiyeceklerini düşündü hep. Benim yerinde kim olsa sıkılır dedi. Offf oofff neden mutlu olmak bu kadar zor

Ahh ahh sanırım erkekler kadınlar kadar dayanıklı ve mücadeleci değil. Aklını kurcaladı bu sürekli. Vermeyeceklerine inandı. Giderken hakkını helal etmedi aileme. Geri döner mi dönmez mi bilmiyorum... Ama bildiğim tek bir şey var ben gözümü onunla açtım. Onu hep bekleyeceğim...

erkek arkadaşımın tepkisini merak edip :
babam benim verilecek kızım yok diyor demiştim :)
o da gönlünü almayı da bilirim seni almayı da sevgilim sen üzülme ...babamızı ikna edicem ben demişti ...
evet üzücü ama gerçek... bahane edilmiş canım

Ailen bi yanlis gormus demekki oyalandi cnm..bosver gtsin bahanesi bu olsunn..gidene baybay demekten baska cae yokk.gelir bigun die hayati zehir etmek de mantiksiz..

BÜYÜK hatalardan (aldatma) haric, hersey bahane.
üzülmemeye calis, elinden zaten baska birsey gelmez.
belki dönecektir yine sana. Ya ama yine giderse? yine sen perisan olacaksin.

o adamdan hayır gelmez unut ne alaka ya ailen vermez çözüm bulmalıydı kaçmayı çözüm olarak görmüş unut onu

Bir yaprak, sonbahar geldiği için değil, ağaçtan sıkıldığı için düşermiş.

Böyle sıkıntılılara gelemezmiş beyfendi bak bak beylik beylik laflar.Gerçekten aşık olsa bıkmadan usanmadan kapınızı aşındırırdı ama sabır yok özveri yok fedakarlık yok aşk var mı bence o da yok bu insanda.

Dönse ne olacak ki? Yarın öbür gün başka türlü sıkıntılarla karşılaştığınızda, güvenebilecek misin böyle sıkıntılara gelemem demeyip, yanında duracağına?

Bahaneninde bu kadarı pes doğrusu. Gerçekten sevdiğine inanıyormusun? Kısa yolu tercih edip gitmiş.. Hiç mi güvenilecek insan yok ? Hiç mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…