Sevgilim aldattığını yakaladım

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Kızlar merhaba benim 2 yıllık bi ilişkim vardı . 1 hafta önce sevgilimin telefonunu karıştırdım bi kızla mesajlaşmalarını yakaladım aşkımlı canımlı ayrıca ifşalık fotoğraflar atmışlar birbirlerine. Onlarında hepsini gördüm midem bulandı . Tabiki de ayrıldım . Kızı da instadan buldum. Ona bi şekilde bişeyler yazmak istiyorum hani gitsin bu şeref yoksu insana yazsın ne mal olduğunu görsün ayrıca kızda midemi bulandırdı birazda korksun istiyorum fotoğraflarından dolayı . Sizce ne yapabilirim ne yazabilirim kıza yardımcı olur musunuz

Sen üzülürsün yapma derim
İki yıllık ilişkisi varmıs kız bilmiyormudur sanıyorsun
Olan sana olur uğraşma Allaha havale et

kız belki adamın sevgilisi olduğunu bilmiyor. velev ki biliyor, onu fotoğrafları ile tehdit etmek ne kadar doğru? hiçbi şey yazma.

Kız bilmiyor mu ki sizi neden ne m.l olduğunu görsün istiyorsunuz? Yazmayın bence hiç.

Eğer sevgilisi olduğunu bilmediğini düşünüyorsanız bunu öğrenmesi için yazabilirsiniz. Ama tehdit etmek veya hırsınızı ondan çıkarmak mantıklı olmaz.

Ayrılmışsınız bitmiş. Daha fazla yormayın kendinizi. Yapmanız gereken tek şey ayrılmak. O da olmuş zaten... Sizin varlığınızı zaten biliyordur. Umursamaz

Çok üzüldüm durumuna... Ama bi yandan böyle bir adamdan kurtulduğun için sevindim... Kız da belki güvenip yaptı siz de uyarmak istiyorsunuz bak bu adama güvenme diye ama bilemedim...

Çok üzüldüm durumuna... Ama bi yandan böyle bir adamdan kurtulduğun için sevindim... Kız da belki güvenip yaptı siz de uyarmak istiyorsunuz bak bu adama güvenme diye ama bilemedim...
Evet uyarı şeklinde de yazmayı düşündüm . Hani olay çok yeni olduğu için yanlış bşşey yapmak istemiyorum . Çok fazla öfkeliyim :((

Evet uyarı şeklinde de yazmayı düşündüm . Hani olay çok yeni olduğu için yanlış bşşey yapmak istemiyorum . Çok fazla öfkeliyim :KK43:(
Bu mesajdan şunu anladım ki öfkelisiniz. O yüzden hiçççççbir şey yapmayın. Öfkeliyken yapılan şey doğru olamaz. Bence biraz zman verin kendinize. Öfkeniz dinince düşünün bi hafta sonra en azından.

Eğer sevgilisi olduğunu bilmediğini düşünüyorsanız bunu öğrenmesi için yazabilirsiniz. Ama tehdit etmek veya hırsınızı ondan çıkarmak mantıklı olmaz.
Tehtit etmek geçti evet aklımdan ister istemez öyle fotoğraflar görünce canım yandı kendimi aptal yerine koyulmuş gibi hissettim kıza ne yapmam gerektiği konusunda kafam karışık . Bişeyler söylemek istiyorum tabiki

Kızlar merhaba benim 2 yıllık bi ilişkim vardı . 1 hafta önce sevgilimin telefonunu karıştırdım bi kızla mesajlaşmalarını yakaladım aşkımlı canımlı ayrıca ifşalık fotoğraflar atmışlar birbirlerine. Onlarında hepsini gördüm midem bulandı . Tabiki de ayrıldım . Kızı da instadan buldum. Ona bi şekilde bişeyler yazmak istiyorum hani gitsin bu şeref yoksu insana yazsın ne mal olduğunu görsün ayrıca kızda midemi bulandırdı birazda korksun istiyorum fotoğraflarından dolayı . Sizce ne yapabilirim ne yazabilirim kıza yardımcı olur musunuz
Korkutmak isterken kendinizi karakolda bulmayın da. Tehdit ve şantaj suçlaması ile. Ayrılman iyi olmuş ama kıza sadece şunu diyebilirsin. Maşallah en mahrem yerlerini hem sevgilim hem ben görmüş olduk. Midem bulandı o görüntülerden. Sevgilim belki birilerine atmıştır çünkü telefonda gördüm birilerine seni çok kötü şekilde anlatmış. Sanırım resimlerini de yollamış erkek arkadaşlarına. Bundan sonrasını sen düşün De. Ama asla resimler bende şöyle yaparım böyle yaparım deme. Bırak ikisi birbirini yesin.

Allah a havale edin..illaki gerçekleri öğrenecek..ofkeliyken hareket etmeyin..kurtuldugunuza sukredin

Korkutmak isterken kendinizi karakolda bulmayın da. Tehdit ve şantaj suçlaması ile. Ayrılman iyi olmuş ama kıza sadece şunu diyebilirsin. Maşallah en mahrem yerlerini hem sevgilim hem ben görmüş olduk. Midem bulandı o görüntülerden. Sevgilim belki birilerine atmıştır çünkü telefonda gördüm birilerine seni çok kötü şekilde anlatmış. Sanırım resimlerini de yollamış erkek arkadaşlarına. Bundan sonrasını sen düşün De. Ama asla resimler bende şöyle yaparım böyle yaparım deme. Bırak ikisi birbirini yesin.
Çok teşekkür ederim istediğim de bu sanırım ☺️

Kıza niye bir şey yapıyorsun kız mı aldattı seni sevgilin aldattı ben kız yerinde olsam seni cidden şikayet ederim sonuçta sana atmamış fotoları ne alaka sevgiline böyle yapmak yemiyo galiba diye de yazardım şimdi de yazıyorum sevgilini korkut neden kız ?

öfkeyle kalkan zararla oturur demişler... tehtit etme ama senden baskalarininda gördüğünü arkadaşlarıyla arasında bel altı muahbbet konusu olduğundan bahset girsinler bir birlerine

Size sadık olmakla yükümlü olan kişi sevgiliniz. Adam olsaymış da başkalarıyla yazışıp fotoğraf göndermeseymiş.

Kızın sizden haberi bile olmayabilir eğer sadece sanal takıldılarsa. Fotoğraf olayını kıza karşı kullanmak sadece sizin ayağınıza dolanır.

İçiniz soğuyacaksa "Fotoğraflarını şrfsz sevgilimden başka pek çok kişinin gördüğünü bilmeni isterim." yazıp çekilin ve başka hiçbir şekilde muhatap almayın-tehdit etmeyin. Gerisini o düşünsün.

Back
X