Sevgilim aldattığını yakaladım

Tehtit etmek geçti evet aklımdan ister istemez öyle fotoğraflar görünce canım yandı kendimi aptal yerine koyulmuş gibi hissettim kıza ne yapmam gerektiği konusunda kafam karışık . Bişeyler söylemek istiyorum tabiki
Canınızı yakan sevgilinizin sizi aldatmış olması. Suçlanacak birisi varsa o da eski sevgiliniz. Kendinizi suçlu durumuna düşürürsünüz tehdit olayına girerseniz.

Sevgilisi oldugunu bilmiordur muhtemelen, onu uyarman kotu bisey degil.
Soleyin inanmazsa fotonuzu yada mesajlarinizi yollayn ben hemen ayrildim zaten deyin,
Kurtardim kendimi bende sizi bilgilendiriyim, haberiniz yoksa hemcinsim olarak dikkatli olun diye soledim, hi bu beni ilgilendirmez yada ben biliyordum dersen Mutluluklar dilerim ikinizede gec.
Daha baska ayrintilara girme bence sadece bunh solemende kotu bisi yok.

Kızlar merhaba benim 2 yıllık bi ilişkim vardı . 1 hafta önce sevgilimin telefonunu karıştırdım bi kızla mesajlaşmalarını yakaladım aşkımlı canımlı ayrıca ifşalık fotoğraflar atmışlar birbirlerine. Onlarında hepsini gördüm midem bulandı . Tabiki de ayrıldım . Kızı da instadan buldum. Ona bi şekilde bişeyler yazmak istiyorum hani gitsin bu şeref yoksu insana yazsın ne mal olduğunu görsün ayrıca kızda midemi bulandırdı birazda korksun istiyorum fotoğraflarından dolayı . Sizce ne yapabilirim ne yazabilirim kıza yardımcı olur musunuz
Baya kötü bir durum gerçekten 2 yıl yani dile kolay ama yanlışa yanlışla karşılık vermeniz sadece işleri dahada uzatıp kalitesizleştirir bence bırakın aşağılık sevgiliniz 2 yıllık ilişkisini bitirmeyi göze almış madem ne halleri varsa görsünler eden bulur hiç merak etmeyin. Ama bir kaç kişinin dediği gibi yapıp o muhteşem fotoğraflarınızı sadece 2 yıllık sevgilimin gördüğünü düşünüyorsan yanılıyorsun diyebilirsin kal sağlıcakla :KK66:

Ben olsam ikisiyle de küçük oyunlar oynardım :) Fake bir hesap açıp fotoları ikisine de yollardım :) Bu akşam ailelerinize de gidecek bunlar der bi tutuşturur sonra uğraşmazdım. Maksat pislik olsun :)

Kızlar merhaba benim 2 yıllık bi ilişkim vardı . 1 hafta önce sevgilimin telefonunu karıştırdım bi kızla mesajlaşmalarını yakaladım aşkımlı canımlı ayrıca ifşalık fotoğraflar atmışlar birbirlerine. Onlarında hepsini gördüm midem bulandı . Tabiki de ayrıldım . Kızı da instadan buldum. Ona bi şekilde bişeyler yazmak istiyorum hani gitsin bu şeref yoksu insana yazsın ne mal olduğunu görsün ayrıca kızda midemi bulandırdı birazda korksun istiyorum fotoğraflarından dolayı . Sizce ne yapabilirim ne yazabilirim kıza yardımcı olur musunuz
Sinire kapılıp kızı korkutma bile bu çok hassas konu sevgilin aşırı karaktesizmis yakalamakla en iyisi sende takılma çok zor iki yıl sonuçta ama böyle yaparsan ilerde vicdanına hesap veremezsiniz ve belki ilerde sizde birine takilirsiniz fotolar atarsiniz yanlış anlama da sakin canım benim sadece kinamada kimseyi boşver ^_^

Back
X