Sevgilim alkol alınca? Düşüncelerinizi bekliyorum

hayatım cooll yada ağır abi takılıyo senin sevgilin ve içincede aman be diyip atıveriyo içindekileri bende inanıyorum ona ama sen normal tavırlarındanve ilgisinden seni sevdiğini anlaıyorsundurr Allah mutlu etsin canımm seviyoo seviyoo...:asigim:

bazılarıda böyle iştee naparsın sanada bu denk gelmişş

Bİldiğim kadarıyla içki içince insan duygularını daha net açığa vurur, ben böyle biliyorum... Alkol, insanın

içinde ne varsa dökmesine sebep oluyo ... Alkolik bir tanıdığım vardı ondan da biliyorum...

Ama ben şuraya takıldım canım doğrusu ;

"her istediğimde sevdiğimi bile söylemeye çekinirim tuhaf bi ağırlığı vardır üstümde"

Sevgini bile belli etmekten çekinmek CADIARZU Bu nasıl bir sertlikse artık ! Bu kadar engellenmiş bir

ilişki yaşamak , doğal olamamak seni yıpratmıyor mu :uhm:

bilmiyorum ben zaten çok duygularını söyleyebilen biri olmadığım için çok zorluk çekmiyorum önceki ilişkilerimde bu yüzden hep duygusuz damgası yerdim ama bu sefer sevdiğim için söylemek geliyor içimden.ha söylüyorumda ama genelde ondan duyunca...
bu bende sıkıntı yarattı ve ona "istediğim zaman sana isteklerimi söyleyemiyorum" dedim oda bana "kim ne engelliyo seni ego meselesimi yapıyorsun" dedi yani anlıcağınız üstüne alınmadı bile...seninle alakalı dediğimde "ben bütün gün msjlaşan saatlerce konuşan telde vs bütün gün aşkım cicim öle biri olamam yapım böle karekter meselesi " dedi bende öle değilim zaten ama bunu dediğinden sonra iice söyleyemez oldum :(

bilmiyorum ben zaten çok duygularını söyleyebilen biri olmadığım için çok zorluk çekmiyorum önceki ilişkilerimde bu yüzden hep duygusuz damgası yerdim ama bu sefer sevdiğim için söylemek geliyor içimden.ha söylüyorumda ama genelde ondan duyunca...
bu bende sıkıntı yarattı ve ona "istediğim zaman sana isteklerimi söyleyemiyorum" dedim oda bana "kim ne engelliyo seni ego meselesimi yapıyorsun" dedi yani anlıcağınız üstüne alınmadı bile...seninle alakalı dediğimde "ben bütün gün msjlaşan saatlerce konuşan telde vs bütün gün aşkım cicim öle biri olamam yapım böle karekter meselesi " dedi bende öle değilim zaten ama bunu dediğinden sonra iice söyleyemez oldum :(

Adamın günahını aldık o zamanCADIARZU

Ben de sen sevdiğini veya duygularını söyleyince kızıyor sandım , baştan böyle desene

canım .. Sen ona açık açık "sevdiğini" söylemedikçe ondan bekleme bence , çünkü zaten

yapı gereği buna açık değil sevgilin , sen de bu tür sözleri kullanmazsan sizin

ilişkide "aşk ,sevgi" sözlerinin esamesi bile okunmaz ! Bunu da istemezsin heralde dimi :1no2:
İyisi mi sen söyle , onu etkiler belki davranışın ...Sevgiyi söylemekten daha güzel ne

olabilir ki hayatta :asigim: Yavaş yavaş onu da alıştırırsın en azından sarhoş olmadığı

zaman da çıtlatsın biraz yerimseniben

alkol kötu bır alışkanlık olmakla birlikte, adamı da böyle şeker gibi yapar. gerçeklerı söyluyordur bence. içine atamıyordur alkol alınca dılıne vuruyordur. sevgıler

alkol alıp sevdıgını soyleyen adamdan korkacan
demek normalde bboyle bır sey dusunmuyor ama alkolle kendını asık hıssedıyor yalandır uzakdur derım.
hele zaten ıler bı gun sana rakı sofraları kurdurmucagı ne malum sureklı
tabı elımızde olsa ıckı ıcmeyen koca buluruz ama ne eelımızde kı ben ınanmazdım gene de askına sevgısıne, atıp tutuyor derdım.

[arkadaşlar birşey farkettim size sormk istiyorum
sevgilim nomalde çok ilgili değil hatta serttir heran her istediğimde sevdiğimi bile söylemeye çekinirim tuhaf bi ağırlığı vardır üstümde.herzaman güzel şeyler söylemez romantik olmaz öle bi yapısı var zaten işleride çok yoğun bunları düşünmeye bile pek vakti yok ama
bu yapısı yüzünden çoğu zaman kafanda olumsuz şeyler kurarım sevgisinin derecesine dair...sürekli içen biride değil. içince kendini kaybeden biride değil,
ama ne zaman içsedili açılıo, beni arayıp deli gibi sevgisini haykırıyor bağıra bağıra... uykularımdan uyandırıyo...
anlamıorum içince erkekler doğrumu söler yoksa başka bişemidir bu durum? ben ayıkken söylemesini tercih ediyorum ama ondan en güzel lafları içtiğinde duyuorum =?? neden olabilir?? ben bu sözleri içkiliyken duyduğum için inanıp inanmamakta kararsızım?
sizce??

benimki de biraz böyle. bu nedenle neredeyse elimle içiresim geliyor alkol. hatta onunla beraber içmeye bayılyorum. o hali bana çok sevimli geliyor. ve bence içince doğrular dökülüyor. insan gevşiyor ve normalde söylemeyeceği şeyleri söylüyor. çünkü her insanduygusunu rahat belli edemez yada bell etmekten hoşlanmaz. bu nedenle sevgilini yargılamak doğru olmaz. :delphin:

rahatlıyolarda ondan..alkolun bı guzel etkısı:D benımkıde aynen öle bazen dıyorum eve barmı açsam :jeyyar: ama ne yazıkkı yapısal bısey bu işler kişilik vs..böle sevdın dıyo susuyorum mecburen:D

sarhoşken söylenen sözler ayıkken söylenemeyenlerdir.. ben buna inanırım.

benmi eşimde içince çok romantik olur normalde de romantiktir. çok içip kendini kaybetmiyor ise ve sık sık içmiyorsa şanslısın:)

ona içince şeker kıvamına geliyorsun keşke hep öyle olsan falan de belki etkisi olur.

genelde insanlar içince doğruları söylerler.kendini frenleyemediği için gerekenden fazla tepki verirler.
erkek arkadaşın duygularını açıkça ifade edemeyen kişilikte olabilir içince de kendini durduramadığı için sana karşı olan hislerini açıkça ifade ediyor olabilir.
ama her zaman dediğim gibi ilginin sevgiyle alakası yok.
bir kadın sevilip sevilmediğini en iyi kendisi anlayabilir.bunu hissedersin bir şekilde.

bir sorum olacak
sevdiginiz kisinin burcu ne? alkol alan kisinin yani?

bizim beyefendi de alkol alınca başlar iltifat yağmuruna,ayıkken de "sen biraz daha içsene hep iltifat ediyorsun"diyorum;o da"ben hep ediyorum,ederim de ama şımarırsın diye söylemiyorum alkol söyletiyo" diyo eşşoo..

benim sevgilim içince iice aşka gelio..içindeki her şeyi söylüo..
geçenlerde
illede ugruna ölmem mi gerek be yazmıs :roflol:

Alkollüyken insanlar sadece gerçekleri konuşur mantığı çok üzgünüm ama külliyen düzmece,sarhoşların arkasında durduğu bir bahanedir..
Alkolün cesaret verdiği şüphesiz,ancak alkolden güç bularak aşkını haykıran,ayıkken dün gece söylediklerini hatırlamayan bir insanla mutlu olmak yerine kaçabildiğiniz kadar kaçın..
Yarın yine aynı alkolün arkasına sığınan adam size vurduğunu da hatırlamaz..
Alkole karşı değilim,sadece kişinin kendini kaybedecek hatta sizin bile onu tanıyamayacak hatta ve hatta sevdiğini alkollü iken söyleyen adamdan fayda değil zarar gelir..
Şimdi olmasa bile,ileride mutlaka..

bence neden söyediğini neden böyle davrandığı değil alkol alması daha büyük bir sorun bence

benim sevgilim hafif alkollü olunca çok tatlı oluor ama..tabiki kötü birşey alışkanlığı yok allahtan öyle.ama çok sevimli oluo daha bi seviorum onu:)

Back
X