Sevgilim, annesi ile beni mi kıyaslıyor?

bahar3410

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
23
3
6
merhaba hanımlar. 1,5 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşım iki aydır askerde. en son 3 ay evvel görüştük, uzak mesafe ilişkisi olduğundan dolayı. ayni zamanda askerliğe apar topar bir şekilde gitti, bu yüzden de onu son bir kez göremedim. bu akşam telefonla konuşurken ona, yeğenleri ile konuşup konuşmadığını sordum (daha ufaklar, dayılarını da çok seviyorlar:) o da bana, görüntülü konuştuğunu söyledi iki defa, detaylarıyla anlattı. tabii ben kendisiyle askerliğe gittiğinden beri şebeke sıkıntısından dolayı adam akıllı bir şekilde telefonla bile konuşamıyorum ama ailesini (kendi telefonu tuşlu, arkadaşlarının telefonu ile görüntülü konuşmuş) iki defa arama şansı olmuş. bana bunu söyleyince çok kırıldım, sustum. sonra sesim ona kötü gidince, ona kırıldığımı anladi ve ben de açıkça söyledim derdimi. sonuçta iki defa fırsatı olduysa ve ne kadar kısa bir görüşme olmuş olsa da beni arama şansı da olabilirdi diye düşünüyorum. sonra sesi kötü geldi, üzüldü. ben de durumu uzatmadım. yarın kuzeni android telefonunu kargolayıp yollayacak ve bana söylediği şey şu "ilk önce annemi mi görüntülü arasam seni mi arasam bilmiyorum, ikinizle de konuşmak istiyorum". annesini aramak istemesi çok normal elbette ama ailenle iki defa da olsa görüntülü konuşabilmişsin ama benle en son neredeyse 3 ay evvel görüntülü konuştun. çok kırıldım kendisine ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemediğimden kurduğu son cümleye cevap vermedim. beni yanlış anlamasını da istemiyorum çünkü. tek erkek çocuk olmasının bunda bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama aklımda soru işaretleri var ve yarın annesiyle telefonla konuşacağım ilk defa. sizce yapmam gereken nedir?

Son düzenleme:
Bu tip erkeklerle olan birliktelikler de,psikolojinizin çok iyi olması gerekir.Asla annesinin önüne geçemezsiniz.En değerli odur,herşeyin en iyisini o yapıyordur, o ne derse hep doğru olan odur vs.vs...
Günün sonunda yıpranırsınız,üzülürsünüz
Uzak durun

Bu tip erkeklerle olan birliktelikler de,psikolojinizin çok iyi olması gerekir.Asla annesinin önüne geçemezsiniz.En değerli odur,herşeyin en iyisini o yapıyordur, o ne derse hep doğru olan odur vs.vs...
Günün sonunda yıpranırsınız,üzülürsünüz
Uzak durun
psikolojim yeterince bozuk, yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama karşımdaki insanı ne kadar iyi tanıdığımı anlayamıyorum böyle durumlarda.

Ben olsam uzak dururdum. Askerde bile önceliği ben değilsem, askerlik bitince nolur düşünemiyorum. Annemimi arayayım seni mi diye bana sorsa anneni ara derdim bir daha da konuşmazdım.
bu kadar fevri davranmak doğru mu bilmiyorum. ben çok kırıldım. o kadar özlediğini söylüyorsun ama bir yandan da kimi önce arayacağını bilmiyorsun... moralim bozuldu.

Bence sen sakinliğini koru anası sonuçta özlemiştir askerde. Hiç anne sevgisiyle sevgili sevgisi aynı olur mu ikisinin de yeri ayrı. Sen annenle onu aynı mı seviyosun ? Öyle düşün. Kendini gazlayıp kadına karşı da soğuma iyilikten zarar gelmez😊
Bi de asker arkadaşının telefonundan seni aramasın guzum en son müge apla da bi kız vardı kocasının asker arkadaşıyla gitmiş 😂😂😂 Sonradan seni arar rahatsız eder dikkat et guzum 😂😂

bu kadar fevri davranmak doğru mu bilmiyorum. ben çok kırıldım. o kadar özlediğini söylüyorsun ama bir yandan da kimi önce arayacağını bilmiyorsun... moralim bozuldu.

Bazen böyle fevri olmak, ileride yaşayacağınız maduriyetlerin önüne geçer. Burada anlattığınız kadarıyla, anne kuzusu bir adam var karşınızda. Siz bilirsiniz, isterseniz siz fevri davranmayın, ömür boyu moraliniz bozulur. Askerde bir erkek demek her yanında erkek var, disiplin var demek. O şartlar altında sevdiğinin hasreti ile yanıp tutuşması lazım. 2 ay bunun için yeterli bir süre.

Tamam ailesini aramış sizi de arayabilirdi kısa da olsa. Neyse onu geçtim size annemi mi seni mi önce arayım demesi sanki tepkinizi ölçüyor gibi garip geldi bana

Bence sen sakinliğini koru anası sonuçta özlemiştir askerde. Hiç anne sevgisiyle sevgili sevgisi aynı olur mu ikisinin de yeri ayrı. Sen annenle onu aynı mı seviyosun ? Öyle düşün. Kendini gazlayıp kadına karşı da soğuma iyilikten zarar gelmez😊
Bi de asker arkadaşının telefonundan seni aramasın guzum en son müge apla da bi kız vardı kocasının asker arkadaşıyla gitmiş 😂😂😂 Sonradan seni arar rahatsız eder dikkat et guzum 😂😂
ya güldürdünüz 😁 muhakkak farklıdır ama keşke öyle bir cümle kurmasaydı.

Bazen böyle fevri olmak, ileride yaşayacağınız maduriyetlerin önüne geçer. Burada anlattığınız kadarıyla, anne kuzusu bir adam var karşınızda. Siz bilirsiniz, isterseniz siz fevri davranmayın, ömür boyu moraliniz bozulur. Askerde bir erkek demek her yanında erkek var, disiplin var demek. O şartlar altında sevdiğinin hasreti ile yanıp tutuşması lazım. 2 ay bunun için yeterli bir süre.
yeterince fevri bir insanım, söylediğiniz gibi davranmaya da çok yatkınım ama söz konusu annesi olunca ve henüz annesi ile yüz yüze görüşmediğim için düşünmeden hareket etmek istemedim. sonra kötü olurum daha beni tanımadıkları halde.

ya güldürdünüz 😁 muhakkak farklıdır ama keşke öyle bir cümle kurmasaydı.
sen öyle trip atınca arada kalmış işte zaten askerlik zor daha da zorlaştırmamak lazım. İnsanlara her zaman nötr yaklaş sonra eksi artı bakarsın. Şimdi sen annesine bu gazla gidersen eksi gitmiş olacaksın hep öyle devam edecek. Ne gerek var ?? Sanki kadın mı dedi ona ilk beni arıyacaksın diye?? Sen hanım hanımcık konuuuuuuşşş güzel güzel hayırlısıyla da mutlu sona erin 🌸🌸 bir daha söylüyorum iyilikten zarar gelmez

yeterince fevri bir insanım, söylediğiniz gibi davranmaya da çok yatkınım ama söz konusu annesi olunca ve henüz annesi ile yüz yüze görüşmediğim için düşünmeden hareket etmek istemedim. sonra kötü olurum daha beni tanımadıkları halde.

Ben zaten kötü olur muyum olmaz mıyım diye düşünmezdim bitirirdim yani onun için dedim :) 3 senelik evliyim anneci bir adamla. Eşimi seviyorum ama annesi yüzünden çok sıkıntılarımız oldu. O yüzden böyle net şekilde konuşuyorum. Gerçi artık eşim eskisi gibi değil, dengeleri bir nebze değişti ama benim de bu hale getirene kadar alnımın damarı çatladı. Neyse:)
O zaman siz biraz gözlemleyin, bu şekilde anneci davranışlar devam ederse tekrar bir düşünün derim.

sen öyle trip atınca arada kalmış işte zaten askerlik zor daha da zorlaştırmamak lazım. İnsanlara her zaman nötr yaklaş sonra eksi artı bakarsın. Şimdi sen annesine bu gazla gidersen eksi gitmiş olacaksın hep öyle devam edecek. Ne gerek var ?? Sanki kadın mı dedi ona ilk beni arıyacaksın diye?? Sen hanım hanımcık konuuuuuuşşş güzel güzel hayırlısıyla da mutlu sona erin 🌸🌸 bir daha söylüyorum iyilikten annesi ile de ilk defa yarın telefon ile görüşeceğim, umarım ki güzel olur her şey.

Ben zaten kötü olur muyum olmaz mıyım diye düşünmezdim bitirirdim yani onun için dedim :) 3 senelik evliyim anneci bir adamla. Eşimi seviyorum ama annesi yüzünden çok sıkıntılarımız oldu. O yüzden böyle net şekilde konuşuyorum. Gerçi artık eşim eskisi gibi değil, dengeleri bir nebze değişti ama benim de bu hale getirene kadar alnımın damarı çatladı. Neyse:)
O zaman siz biraz gözlemleyin, bu şekilde anneci davranışlar devam ederse tekrar bir düşünün derim.
sanırım dediğiniz gibi gözlemlemek daha iyi olacak :)

Back
X