Sevgilim Annesine Cicek Aldirdi

Peri-Tozu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
553
621
23
Kizlar iki yillik bir iliskim var.Sevgilimin annesi hastaydi soguk alginligindan dolayi iki gun hastanede yatti.Cok muhim bi durumu yoktu aslinda serum filan takildi.Her neyse ben de anneni ziyarete gidelim dedim bu arada annesiyle ilk kez tanisicaz olur dedi cicek alalim dedim bir cicekcinin onunde durduk indik.Cicek secerken hangisini alalim dedim sen bilirsin dedi not olarak ne yazalim dedim sen aliyosun bence sen yaz dedi ben de sasirdim tabi ki.

Sonra odeme esnasinda geri cekildi benim odemem icin.Ben de odemeyi yaptim fakat bi tuhaf oldum kizlar ya.Sizce de tuhaf degil mi ?

Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem sayilir ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.

Son düzenleme:
E tabi ki siz alacaksınız. Hasta ziyaretine gidiyorsunuz, sonuçta değil mi? Bunun cimrilikle alakası yok ki. Çiçeği alması gereken zaten sizsiniz. Sizin almanız gereken bir şeyi o alsaydı asıl ayıp olan o olurdu. Ayrıca bu kadar küçük şeylerde para muhabbetlerine de takılmayın. İlerisi için zarar.

Kizlar iki yillik bir iliskim var.Sevgilimin annesi hastaydi soguk alginligindan dolayi iki gun hastanede yatti.Cok muhim bi durumu yoktu aslinda serum filan takildi.Her neyse ben de anneni ziyarete gidelim dedim bu arada annesiyle ilk kez tanisicaz olur dedi cicek alalim dedim bir cicekcinin onunde durduk indik.Cicek secerken hangisini alalim dedim sen bilirsin dedi not olarak ne yazalim dedim sen aliyosun bence sen yaz dedi ben de sasirdim tabi ki.

Sonra odeme esnasinda geri cekildi benim odemem icin.Ben de odemeyi yaptim fakat bi tuhaf oldum kizlar ya.Sizce de tuhaf degil mi ?

Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.

annesinin seni daha çok sevmesi için sanırım, peritozu sana çiçek aldı demesi için yapıyor bence. büyük ihtimalle ilişkiniz ciddiyse annesine daha çok sevdirmek için aldırmıştır. onun aklına geldi o aldı demek için :)

Bence sorun yok.
Sevgilin annesine " anne bak gelinin sana cicek aldi" dediginde kendini kotu hissetmezmiydin egerki o odemis olsaydi?
Tabi eger cogalirsa bu tarz seyler bi gariplik var.

Ben olsam ben de gıcık olurdum ama kötü niyetli yapmadı bunu eminim, yukarda arkadaşın dediği gibi 'peritozu aldı' demek için yaptı, ve içinde yalan olmaması için de sizin ödemenizi sağladı.

Evet aslinda yorumlariniz mantikli kizlar ama bilmiyorum kendi anneme almadigim icin kayinvalide adayima almak zoruma gitti herhalde.

Yoksa tabi ki iliskimizde para mevzusu hic olmadi benim tarafimdan olamaz da zaten..

Evet aslinda yorumlariniz mantikli kizlar ama bilmiyorum kendi anneme almadigim icin kayinvalide adayima almak zoruma gitti herhalde.

Yoksa tabi ki iliskimizde para mevzusu hic olmadi benim tarafimdan olamaz da zaten..
ozaman git annenede al:) nasil annene hic cicek almadin.. dogum günü anneler günü sasirdim gercekten

Bir de o esnada benim cantami o tasiyordu cok agirdi ve hastaneye girerken zorla geri verdi annem gormesin diye.Bu husus da kafami kurcalamiyor degil...

ozaman git annenede al:) nasil annene hic cicek almadin.. dogum günü anneler günü sasirdim gercekten
Hediye vs. cok aldim tabi ki ama cicek almadim anneme hic.Daha farkli hediyeler aldim .Niye cicek almadim ben de bilmiyorum

Bir de o esnada benim cantami o tasiyordu cok agirdi ve hastaneye girerken zorla geri verdi annem gormesin diye.Bu husus da kafami kurcalamiyor degil...
Ne açıdan kafanızı kurcalıyor ki? En fazla anası "hmmm o kız sana çantada mı taşıtıyor" demesin diye vermiştir. Annesi biraz oğulcuysa çocuk tedbir alıyordur.
Sizin aklına ne geldi ki?

Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.
Ee sizin kendi annesine aldığınız çiçeğin parasını mı vermeliydi ? Duyduğum en saçma şey

Bence normal bişey büyütme bence :)

Erkeklik egosudur, kendini kılıbık hissetcek annesine karşı diğer türlü, ondan yapmıştır. Benim sevgilim, feminen gözüken hiçbir çantamı dışarda taşımaz mesela, gurur yapar, unisex çantalarımı taşır sadece, güya kendi çantası gibi.

Sizin vereceğiniz ve alalım dediğiniz bir çiçeğin parasını vermeniz olması gereken zaten. Tersi abes olurdu.
Evet ama iliskimizde senin paran benim param muhabbeti hic olmadi o yuzden tuhaf karsiladim.Oyle bi ayrimimiz yok cunku.Normalde oyle davranmazdi bu durumda niye boyle bi ayrim yapti onu anlayamadim

Evet ama iliskimizde senin paran benim param muhabbeti hic olmadi o yuzden tuhaf karsiladim.Oyle bi ayrimimiz yok cunku.Normalde oyle davranmazdi bu durumda niye boyle bi ayrim yapti onu anlayamadim
Ayrımı bence siz yapmışsınız buna bozularak. Madem öyle bi ayrım yok neden para harcamayı bu kadar garipsiyorsunuz.

Back
X