Sevgilim Annesine Cicek Aldirdi

Evet ama iliskimizde senin paran benim param muhabbeti hic olmadi o yuzden tuhaf karsiladim.Oyle bi ayrimimiz yok cunku.Normalde oyle davranmazdi bu durumda niye boyle bi ayrim yapti onu anlayamadim
Ama zaten yanlış olan senin annene çiçek alalım dedikten sonra geri çekilmen.
Örneğin ben olsam, çiçekçiye girdikten sonra çiçeği kendim alırdım, onun almasını beklemezdim. Öyle bir ayrımımız yok derken, ikinizin ara ara hesap ödemesini mi kastediyorsun, onun hesap ödemesini ve sana ödetmemesini mi? İkisi farklı farklı şeyler çünkü.

Erkeklik egosudur, kendini kılıbık hissetcek annesine karşı diğer türlü, ondan yapmıştır. Benim sevgilim, feminen gözüken hiçbir çantamı dışarda taşımaz mesela, gurur yapar, unisex çantalarımı taşır sadece, güya kendi çantası gibi.
Evet haklisin.Halbuki canta tasimanin nesi kilibikliktir ki.Anlayamiyorum...Ben ayni durumda olsam hic umrumda olmaz disaridakilerin yorumu...

Ayrımı bence siz yapmışsınız buna bozularak. Madem öyle bi ayrım yok neden para harcamayı bu kadar garipsiyorsunuz.
Para harcamayi garipsemiyorum.50 liralik cicek alti ustu.Benim takildigim nokta ; soz konusu annesi olunca mi boyle bisey yapti dusuncesi

Hasta ziyareti, çiçek alalım diyorsunuz, doğal olarak sizin ödemeniz gerekir.
Sevgiliniz ödemeyi teklif etse bile sizin "hayır" demeniz gerekir.

Çanta konusunda hak veriyorum size, benim eşimde bu konuya hiç takmaz, yardım eder. Ama Annesi, babası vs. nin bu durumu görmesi onu hiç rahatsız etmedi şimdiye kadar. Kimin ne dediğine önem vermemeli. Ayrıca kim ne diyecek.? Dese ne fark eder.?

Ben asıl sizin kendi annenize hiç çiçek almamanıza takıldım.:110:
Bir diğer takıldığım noktada "sevgilimin annesi, benim annem" demeniz. Yok böyle birşey.
Bu düşünce bana biraz fazla zorlama geliyor.

Ama zaten yanlış olan senin annene çiçek alalım dedikten sonra geri çekilmen.
Örneğin ben olsam, çiçekçiye girdikten sonra çiçeği kendim alırdım, onun almasını beklemezdim. Öyle bir ayrımımız yok derken, ikinizin ara ara hesap ödemesini mi kastediyorsun, onun hesap ödemesini ve sana ödetmemesini mi? İkisi farklı farklı şeyler çünkü.
Ben zaten o soylemese de odemeyi kendim yapardim.Bu isin uslubu da boyle zaten.Ama onun yonlendirmesini garipsedim.Sonra zorla aldirmis gibi hissettim.Kendi anneme hic almadigim aklima geldi filan iste...

Para mevzusu olmaz cumlesindeki kastim ise ; yeri gelince onun faturalarini ben oderim benim faturalarimi o oder.Herhangi bir durumda odeme mevzusu dogaclama gelisir.İkimiz de calisiyoruz zaten

Ben zaten o soylemese de odemeyi kendim yapardim.Bu isin uslubu da boyle zaten.Ama onun yonlendirmesini garipsedim.Sonra zorla aldirmis gibi hissettim.Kendi anneme hic almadigim aklima geldi filan iste...

Para mevzusu olmaz cumlesindeki kastim ise ; yeri gelince onun faturalarini ben oderim benim faturalarimi o oder.Herhangi bir durumda odeme mevzusu dogaclama gelisir.İkimiz de calisiyoruz zaten
Anladım. Belki o sizin almanız gerektiğini düşünmüştür ya da siz kendi annenize bile almadığınız için garipsemişsinizdir. Olabilir, normaldir.
Çok üzerinde durmayın. Eğer bu tarz şeylerde sürekli böyle bir yönlendirme hissederseniz, o zaman düşünmeye başlarsınız. Şimdilik yanlış anlama gibi göründü bana.

Hasta ziyareti, çiçek alalım diyorsunuz, doğal olarak sizin ödemeniz gerekir.
Sevgiliniz ödemeyi teklif etse bile sizin "hayır" demeniz gerekir.

Çanta konusunda hak veriyorum size, benim eşimde bu konuya hiç takmaz, yardım eder. Ama Annesi, babası vs. nin bu durumu görmesi onu hiç rahatsız etmedi şimdiye kadar. Kimin ne dediğine önem vermemeli. Ayrıca kim ne diyecek.? Dese ne fark eder.?

Ben asıl sizin kendi annenize hiç çiçek almamanıza takıldım.:110:
Bir diğer takıldığım noktada "sevgilimin annesi, benim annem" demeniz. Yok böyle birşey.
Bu düşünce bana biraz fazla zorlama geliyor.
Yok zorlama degil gercekten annesini seviyorum sevgilimin karakterinden oturu.Onu yetistirdigi icin.Kendisini kisilik olarak cok fazla tanimiyorum aslinda..

Anladım. Belki o sizin almanız gerektiğini düşünmüştür ya da siz kendi annenize bile almadığınız için garipsemişsinizdir. Olabilir, normaldir.
Çok üzerinde durmayın. Eğer bu tarz şeylerde sürekli böyle bir yönlendirme hissederseniz, o zaman düşünmeye başlarsınız. Şimdilik yanlış anlama gibi göründü bana.
Tesekkur ediyorum yorumlariniz icin dikkate alacagim

Yok zorlama degil gercekten annesini seviyorum sevgilimin karakterinden oturu.Onu yetistirdigi icin.Kendisini kisilik olarak cok fazla tanimiyorum aslinda..
İşte bunu için diyorum.
Siz o adamı sevin, buna birşey dediğim yok.
sevdiğim adamı yetiştirdiği için saygı duyarım ama bu aşamada annem yerine koyamam şahsen ben. Bu kadar basit olmamalı.
Tanıyın önce. Sevgi hak edilmeli diyorum ben.

İşte bunu için diyorum.
Siz o adamı sevin, buna birşey dediğim yok.
sevdiğim adamı yetiştirdiği için saygı duyarım ama bu aşamada annem yerine koyamam şahsen ben. Bu kadar basit olmamalı.
Tanıyın önce. Sevgi hak edilmeli diyorum ben.
İleride evlilik oldugunda anne diye hitap edicem .Tabi ki kendi annemin yerine koyamam ama anne sonucta sevdigim kisinin annesi..Benim annem sayilir

Kizlar iki yillik bir iliskim var.Sevgilimin annesi hastaydi soguk alginligindan dolayi iki gun hastanede yatti.Cok muhim bi durumu yoktu aslinda serum filan takildi.Her neyse ben de anneni ziyarete gidelim dedim bu arada annesiyle ilk kez tanisicaz olur dedi cicek alalim dedim bir cicekcinin onunde durduk indik.Cicek secerken hangisini alalim dedim sen bilirsin dedi not olarak ne yazalim dedim sen aliyosun bence sen yaz dedi ben de sasirdim tabi ki.

Sonra odeme esnasinda geri cekildi benim odemem icin.Ben de odemeyi yaptim fakat bi tuhaf oldum kizlar ya.Sizce de tuhaf degil mi ?

Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem sayilir ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.
canım o senin sevgilin kredi kartın değil. belki yanında parası yoktur ne kadar paragöz çıktın. oh herşeyi çocuk ödesin senin paranda cebinde dursun.

canım o senin sevgilin kredi kartın değil. belki yanında parası yoktur ne kadar paragöz çıktın. oh herşeyi çocuk ödesin senin paranda cebinde dursun.
Oncelikle uslubuna dikkat etmeni oneriyorum.Mahalle agziyla konusman cok irrite edici...Mesajlarimi okumamis oldugun belli.Konuma bir daha mesaj yazmazsan sevinirim.

Oncelikle uslubuna dikkat etmeni oneriyorum.Mahalle agziyla konusman cok irrite edici...Mesajlarimi okumamis oldugun belli.Konuma bir daha mesaj yazmazsan sevinirim.
istediğim yere mesaj atarım. bunu demeye hakkın yok. çiçek alalım deyip parayı sevgilinden beklemek çok IRRITE edici. böyle konuya böyle üslup oluyo

Sen konusmayi ogrendikten sonra senin mesajini cevaplayacagim.

Cahil...
ay hiç güleceğim yoktu:) eşimle altı yıl çıktık ve ondan asla maddi bişey beklemedim. erkeklik gururu ya bana para harcatmazdı. ama ben onun cüzdanına gizlice yine para koyardım. oda ailesinin verdiği parayla okuyodu çünkü. kaynanama hediye aldığım zamanlarda kendi paramla alırdım. o hediyeyi sevgilime aldırıpta anneeeee sana hediye aldım diyerek seviyemi yerlerde gezdirmedim. ne dersen de bundan sonra sana cevap vermeyeceğim. seni göz ardı ediyorum. zira sevgilinden resmen para beklemekle iyice midemi bulandırdın. ki annesinin yanında senin çantanı taşımaya çekinecek kadar ana kuzusu bir erkeğe düşmüşün. böyle kıza böyle erkek işte

Back
X