Sevgilim Annesine Cicek Aldirdi

Hediyeyi alan kişinin ödemesi kadar normal bir şey olabilir mi?
Bence boşuna kuruntu ediyorsunuz, sizin bu beklentiniz yersiz.

Gidin bir çiçekte annenize alın vicdanınız rahatlasin :)
Hayatında hiç çiçek almayan bayanlar,bir anda eşlerinden çiçek geldiğinde demek bu yüzden supheleniyorlar.aynı bunun gibi vicdan rahatlaması diye düşünüyorlar herhalde. Anne de kızı tarafından kv adayı ile aldatıldığını anlayabilir hiç çiçek almamış biri olarak...:KK70:

Sevgililer gününde anneye hediye almakta ne oluyor...Böyle sacmalikmi olur,bence sizinki tam bir Anakuzusu evlenmeden önce cok iyi düsünün...

Hayatında hiç çiçek almayan bayanlar,bir anda eşlerinden çiçek geldiğinde demek bu yüzden supheleniyorlar.aynı bunun gibi vicdan rahatlaması diye düşünüyorlar herhalde. Anne de kızı tarafından kv adayı ile aldatıldığını anlayabilir hiç çiçek almamış biri olarak...:KK70:
Omg!!esimde bugun bana cicek aldı ya!!Bayadır almıyordu!sabah vazoyla kafasına gecirecegim:@kime aldıda bana vicdan yaptı:@

Sevgililer gününde anneye hediye almakta ne oluyor...Böyle sacmalikmi olur,bence sizinki tam bir Anakuzusu evlenmeden önce cok iyi düsünün...
Sevgililik günü ile alakası yok,kadıncagız hasta imiş,hastane ziyaretine giderken alınmıs cicek.

Genelde erkekler yeltenirler ödeme yapmak için ama dert edilecek tuhaf karşılanacak bir durumda değil.

Siz çiçek alalım demişsiniz, bu durumda ödemeyi de siz yapmalısınız.
Sevgiliniz çiçek fikrini önerip size ödetseydi abes olurdu ama şu anki durum da anormallik yok.

Sizin bu duruma bozulma sebebiniz ilişkinizde paranın lafının edilmiyor olması değil.

Bir nedeni o çok sevdiğinizi sandığınız kayınvalide adayınızla henüz tanışmadan rekabete girmiş olmanız.
Diğeri de "tamam ödemeyi yine ben yapardım ama o da nezaketen bi teklif etseydi" düşüncesi, ataerkil toplumumuzdan kendinizi koruyamamış olmanız.

Benim şaşırdığım, evlenme yaşına gelmiş bir evlat, bu yaşına kadar annesine Nasıl Çiçek almaz? :KK57:

Kendi annenize hiç Çiçek almayıp da, sevgilinizin annesine Çiçek almak istemeniz de abes geldi.
Ayrıca hastane ortamlarında, hasta ziyaretlerine Çiçek götürülmez. Alerji, polen vs... Hijyenik bir ortam olması nedeniyle...

Evet aslinda yorumlariniz mantikli kizlar ama bilmiyorum kendi anneme almadigim icin kayinvalide adayima almak zoruma gitti herhalde.

Yoksa tabi ki iliskimizde para mevzusu hic olmadi benim tarafimdan olamaz da zaten..
Annene de al bi buket o vakit : ) icimden geldi cicegi..

Kizlar iki yillik bir iliskim var.Sevgilimin annesi hastaydi soguk alginligindan dolayi iki gun hastanede yatti.Cok muhim bi durumu yoktu aslinda serum filan takildi.Her neyse ben de anneni ziyarete gidelim dedim bu arada annesiyle ilk kez tanisicaz olur dedi cicek alalim dedim bir cicekcinin onunde durduk indik.Cicek secerken hangisini alalim dedim sen bilirsin dedi not olarak ne yazalim dedim sen aliyosun bence sen yaz dedi ben de sasirdim tabi ki.

Sonra odeme esnasinda geri cekildi benim odemem icin.Ben de odemeyi yaptim fakat bi tuhaf oldum kizlar ya.Sizce de tuhaf degil mi ?

Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem sayilir ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.
Bizde sey vardir ya hani, "yaw elini ufacık cebine atsin yeter, ben zaten odetmeyecektum, sonucta benim aldigim çiçek" diyerek konu sahibi sanirim boyle bir atak beklemis. Bosver takilma ya,zaten normalde de oyle biri değilmiş. ..

tabi ki de sen seçicen, sen alıcan, notu sen yazıcan, ödemeyi sen yapıcan. geçmiş olsun ziyaretine sen gidiyorsun. konusunu etmen bile saçma olmuş.
annenin durumuna üzüldüm yazık, hiç mi doğum gününde ya da anneler gününde çiçek almayı düşünmedin. hepsini unut annem seni çok seviyorum diye papatya bile toplayıp vermedin mi.

İşte bunu için diyorum.
Siz o adamı sevin, buna birşey dediğim yok.
sevdiğim adamı yetiştirdiği için saygı duyarım ama bu aşamada annem yerine koyamam şahsen ben. Bu kadar basit olmamalı.
Tanıyın önce. Sevgi hak edilmeli diyorum ben.
Güzel yorum ben şahsen kv mi tanıdıktan Snra kendisine anne demeyi kestim

Back
X