Sevgilim Annesine Cicek Aldirdi

Zaten sizin almanız gerekirdi çiçeği nezaketen yani. Sizin anneniz hastanede olsa da sevgilinizin. Ayrıca biraz cimrilik kokusu seziyorum sanki.

Hayatında hiç çiçek almayan bayanlar,bir anda eşlerinden çiçek geldiğinde demek bu yüzden supheleniyorlar.aynı bunun gibi vicdan rahatlaması diye düşünüyorlar herhalde. Anne de kızı tarafından kv adayı ile aldatıldığını anlayabilir hiç çiçek almamış biri olarak...:KK70:

Eşine guvenmeyen bayan suphelenir, vicdan rahatlaması olduğunu dusunur güvenen de suprizini olduğunu içinden geldiğini vs anlar zaten :)

Arkadaşa gelecek olursak ben içinin rahatlaması açısından bunu söyledim hi o zaman ilkokulda vs öğretmenlere aldigimiz çiçeklerle annelerimize ihanet ettik herhalde :(

Ayyy her şeyi sevgilisine ödetengillerdenseniz, garip gelmesi doğal

Sizin aldığınız çiçeği , sevgiliniz niye ödesin allah aşkına

e yok artık daha neler.Tabiki sen alacaksın ,bütün teklifleri sen yap çiçek alalım de sonra ona ödet parasını.
Bazı insanların istek ve beklentileri ne kadar da fazla :KK35:

Teklif
Kizlar iki yillik bir iliskim var.Sevgilimin annesi hastaydi soguk alginligindan dolayi iki gun hastanede yatti.Cok muhim bi durumu yoktu aslinda serum filan takildi.Her neyse ben de anneni ziyarete gidelim dedim bu arada annesiyle ilk kez tanisicaz olur dedi cicek alalim dedim bir cicekcinin onunde durduk indik.Cicek secerken hangisini alalim dedim sen bilirsin dedi not olarak ne yazalim dedim sen aliyosun bence sen yaz dedi ben de sasirdim tabi ki.

Sonra odeme esnasinda geri cekildi benim odemem icin.Ben de odemeyi yaptim fakat bi tuhaf oldum kizlar ya.Sizce de tuhaf degil mi ?

Kendi anneme hic cicek almadim bu da biraz zoruma gitti.Tabi ki onun annesi benim annem sayilir ama cicegi bana aldirmasi garip geldi bana.Normalde cimri bi insan degildir.Olaya bir de siz kendi pencerenizden bakin yorumlarinizi dikkate alacagim.
Tekifte bulunan sensin gayet normal

Bana çok normal geldi. Hatta sizin düşünceniz tuhaf geldi bana.. Ben de kayınvalidemlerle tanışmaya giderken pasta alalım demiştim, ben ödedim. Aklımın ucundan dahi geçmemişti nişanlımın ödemesi.. Ben götürüyorum çünkü nihayetinde..

Herkes yazılacakları yazmış zaten.Yalnız keşke önceden tanışmadan hastane ziyaretine gitmeseydin.Hem gerek yok hem de ilk tanışma için uygun değil.

Gitmeyi ve çiçek almayı sen teklif ettiğin için senin ödemek isteyeceğini düşünmüştür.Normalde cimri ve bişeyleri sana yıkan bir adam değilse sorun yokNormal bi durum yani.

Iliskinizde para hic mevzu olmamis bugune kadar cunku bu zamana kadar herseyi o almis anlasilan..zaten o annesine cicek aliyordur sizin aldığınız cicegi o neden ödesin..bence bu zamana kadar kendi annesine bile cicek almamis hasta ziyaretinde alinan cicegin parasini mevzu yapan biriyim diye bir öz elestirimi yapsaniz cunku bu durum daha vahim..

Bir de o esnada benim cantami o tasiyordu cok agirdi ve hastaneye girerken zorla geri verdi annem gormesin diye.Bu husus da kafami kurcalamiyor degil...

ya ne olur kusura bakmayın ama "kadın çantası taşıyan erkek" çok kötü bir görüntü gibi geliyor bana :KK22: yani kitap taşınır, valiz taşınır poşet taşınır ama o çanta olmuyor gerçekten. belki sevgilinizin annesi de böyle düşünen bir kadındır diye sevgiliniz imajınız zedelenmesin maksadıyla çantayı geri vermiştir. :KK48:

şaka bir yana çanta, çiçek bahane bence durduk yerde kendinizi vesveseye sokuyorsunuz. belki bdv etkisidir bilemiyorum. evlenmeden önce burayı bilmiyordum o yüzden bekarken kayınvalideme karşı tam bir sevgi kelebeğiydim. sonra burayla ilk tanışıp bir sürü cadı kayınvalide konusu okuyunca ben de bi gardımı aldım bi eşeledim. ama sağlıksız bir bakış açısıydı iyi ki farkına varıp hemen terk ettim o şüpheciliği...
şimdiden ön yargılı olursanız evlilik öncesi ve sürecinde görmezden gelmeniz gereken birçok şey size batar.
kadını seviyormuşsunuz az işten çok iş çıkarmayın derim :KK66:

Adam çiçeği alacaktı sende eline alıp ben mi getirdim diyecektin..Biraz cimri gördüm sizi.Belliki bu işlerde biraz geri durduğunuzdan sevgilin seni öne atmış

ay hiç güleceğim yoktu:) eşimle altı yıl çıktık ve ondan asla maddi bişey beklemedim. erkeklik gururu ya bana para harcatmazdı. ama ben onun cüzdanına gizlice yine para koyardım. oda ailesinin verdiği parayla okuyodu çünkü. kaynanama hediye aldığım zamanlarda kendi paramla alırdım. o hediyeyi sevgilime aldırıpta anneeeee sana hediye aldım diyerek seviyemi yerlerde gezdirmedim. ne dersen de bundan sonra sana cevap vermeyeceğim. seni göz ardı ediyorum. zira sevgilinden resmen para beklemekle iyice midemi bulandırdın. ki annesinin yanında senin çantanı taşımaya çekinecek kadar ana kuzusu bir erkeğe düşmüşün. böyle kıza böyle erkek işte
Sen egitimci (!) sin dimi.Maalesef bizim egitim sistemimiz boyle.Cansel'e tecavuz eden de egitimci ve senle ayni zihniyette iste.BASİT,SEVİYESİZ..Aciyorum yazik sana..Yeni nesil senin gibilerin mi eseri olacak ? Diploma cehaleti almiyor eşşeklik baki kaliyor...

Iliskinizde para hic mevzu olmamis bugune kadar cunku bu zamana kadar herseyi o almis anlasilan..zaten o annesine cicek aliyordur sizin aldığınız cicegi o neden ödesin..bence bu zamana kadar kendi annesine bile cicek almamis hasta ziyaretinde alinan cicegin parasini mevzu yapan biriyim diye bir öz elestirimi yapsaniz cunku bu durum daha vahim..
Ben anlatamadim sanirim ? Mevzu para ya da odeme degil.Normalde bizim iliskimizde boyle birsey soz konusu olmazken annesine cicek alirken neden boyle oldugunu sorguladim.Cunku kendisi benim annemle tanisirken ben hediye alip ona vermistim sen ver diye.

Hic kimseden para hususunda beklentim olamaz yeterince gelirim var ayrica cimri de degilim.

Adam çiçeği alacaktı sende eline alıp ben mi getirdim diyecektin..Biraz cimri gördüm sizi.Belliki bu işlerde biraz geri durduğunuzdan sevgilin seni öne atmış
Halen para deniyor ben anlatamiyorum sanirim.Ben o geri cekilmese de odeyecektim zaten

Ayyy her şeyi sevgilisine ödetengillerdenseniz, garip gelmesi doğal

Sizin aldığınız çiçeği , sevgiliniz niye ödesin allah aşkına
Yok,ben hicbir zaman parazit gibi sevgilisinden gecinenlerden olmayangillerdenim.

Siz de umarim konulari dogru okuyangillerdensinizdir.

tabi ki de sen seçicen, sen alıcan, notu sen yazıcan, ödemeyi sen yapıcan. geçmiş olsun ziyaretine sen gidiyorsun. konusunu etmen bile saçma olmuş.
annenin durumuna üzüldüm yazık, hiç mi doğum gününde ya da anneler gününde çiçek almayı düşünmedin. hepsini unut annem seni çok seviyorum diye papatya bile toplayıp vermedin mi.
Konu ne kadar farkli yerlere cekiliyor anlayamiyorum.Tabi ki cicek verdim anneme.Ben o kadar abartili bir buket "almamak" tan bahsediyorum.

Back
X