- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
- Konu Sahibi Denizkiziceren
-
Kaç yaşındasın bilmiyorum bu kaçıncı tanistiğin kişi onuda bilmiyorum ama yazdıklarını biz bunları binlerce kez okuduk bu senaryoyu benim kızım 27 yaşında bu senaryoyu 100 kez yaşadı eğer inandiysan zaten diycek bişey yokDaha yeni başlayan bir ilişkim var. Aslında çok iyiyiz, çok fazla iyi anlaşıyoruz. Neyse erkek arkadaşım ben hayatım’da kimseye bağlanmadım bu kadar kısa sürede sana bağlandım, ileride mesleğimden ötürü bir şey olursa sen çok üzülürsün, başkası olsa umrumda olmaz ama sana yapamam umut veremem, sevgi ile ilgisi yok psikolojim kötü gibi şeyler söyledi arkadaş olmak istediğini söyledi. İnstagram Facebook whatsap gibi sosyal alanlardan silmedi. Hatta bazen gönderilerimi beğeniyor. Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı?
İlk defa başıma geliyor böylesi. Ne demek istedi sizce?Kaç yaşındasın bilmiyorum bu kaçıncı tanistiğin kişi onuda bilmiyorum ama yazdıklarını biz bunları binlerce kez okuduk bu senaryoyu benim kızım 27 yaşında bu senaryoyu 100 kez yaşadı eğer inandiysan zaten diycek bişey yok
Benim anneannemin bi lafı var. “Dur çirkinim bi güzel arayayım, bulamazsam yine sana varayım” o okusaydı bunu kesin öyle derdiArkadas olalim in meali.
Sen burada in, bir iki durak daha gidecegim. O duraklarda birini bulamazsam , sana tekrar donerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?