• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim artık eskisi gibi degil

Buglem56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2
0
1
28
Sevgilim le 2 aydır ayni evde yasiyoruz kuzenim de benim le birlikteydi dün giti bende annemlere gitim su son 1 aydır sevgilim le ilişkimiz bile düzenli değil beraber uyumuyoruz tv başına geçiyo yada sırtını dönüyo ayrilalim dediğimde dayanamam diyo hiç bişey anlamadım telefonda 50 kez arayan adam artık 3 4 kez ariyo sizce ne istiyo konuşuyorum soguksun diye yok öyle bişey seviyorum fln dio

AYrilmayisinin sebebi sevgi degl seni kullanmaya alismis olmasi. Kendini cabuk teslim etmissin. Gecmis olsun bu durumun geri donusu olmaz.

Bilmiyorum ama şu da var her ayrılmak istediğimde içip aglamaya başlıyor bütün sosyal medya hesaplarında resmimiz var kız kardeşini falan benim için tersledigi mesajlari var gerçek den dediğin gbimi

Bilmiyorum ama şu da var her ayrılmak istediğimde içip aglamaya başlıyor bütün sosyal medya hesaplarında resmimiz var kız kardeşini falan benim için tersledigi mesajlari var gerçek den dediğin gbimi
Erkekler boyledir , elinde oldugunu hissettigi an geri cekilirler. Sen buna son vermezsen cok afedersin kucuk kopus fifi gbi olursun pesinde. Sakin o hatayi yapma. Seviyor sunu sunu yapti diye kendini avutma.

Back
X