Sevgilim artık kiskanmiyo beni

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
4 yıllık bi iliskim var sevgilim önceden beni çok kiskanirdi kısıtlardi sonra ailemle tanıştırdım sözlenmeyi dusunuyoruz şuan askerde son 1 senedir doğru düzgün kiskanmiyo 3 aydır askerde dışarı cikiyorum tek basıma biyerlere gidiyorum sormuyo bile buradayken konuştuğumuz da kendine yaparsın ben şana güveniyorum diyodu ama insan sahiplenilmek istiyo merak edilmek istiyo tamam onun birsuru sorunu var ama benim bildiğim insan askere gidince arkada birini bıraktığı zaman daha çok üstüne düşer hala beni seviyo bundan eminim

Normali de bu. Kısıtlanmak hoş bi duygu mu? İyi ki eşim kıskanmıyor diyim o zaman.

canım aynı şey benım ilişkimde de var. 4 yıllık ilişmiz bizimde yaza söz düşünüyoruz. bence bu güzel birşey sana güvendiğini gösterir mutlu olmalısın .

Canım sürekli kıskanılınca da insan rahatsız oluyor bir süreden sonra. Bence rahatına bak, böylesi daha güzel.

Evet ama askere gitti gideli ordaki sıkıntılarından dolayı benim hayatım la pek ilgilenmez oldu yanı ben onun askeriyesiyle ilgili 10 soru sorarken o benimle ilgili 1 soru soruyo iş başvurusu yapıyorum nasıl geçtiğini günler sonra soruyo

Kimbilir ne sıkıntılar yaşıyo da size belli etmiyo bunu hiç düşündünüz mü?? Kıskanılmak iyi hoş ama biyerde gercekten insanı bunaltıyo bırakın altında sorun aramayı keyfini çıkarın

Back
X