- Konu Sahibi benikoyupgitme
Slm bayanlar, biliyorum bu konuyla ilgili cok yazi var ama ben yinede yazmak istedim. ben almanyada yasiyorum ve sevgilim daha dogrusu eski sevgilim türkiyede. henüz 2 hafta önce askerden döndü. ( vatani görevini komando olarak siirtte yapti ) oradayken hersey güzeldi, tabi aramizin cok bozuk oldugu zamanlarda oldu ama askerlik piskolojisine veriyordum hep. bide araya eski sevgililer felan girince, ister istemez bende ona cok soguk davrandim, belki destek olacagim zamanlar olamadim. ama nolursa olsun herzaman beni sevdigini, beni cok özledigini ve kaybetmekten cok korktugunu söylerdi. bu durum döndükten sonra degisti. 2-3 gün önce bunu diyen adam, birden hic tanimadigim birine dönüsmüstü. soguk ve tuaf msjlar yazmaya basladi. en sonunda bana " ben burdaki durumlari toparlayana kadar hic görüsmeyelim dedi " bende tamam dedim. geri dayanamayip 2 gün sonra aradim ve beni sevmiyormusun artik diye sordum. onun cvbida, suan hicbisey bilmiyorum, cok daraldim, nefes alamiyorum artik oldu. ( bu arada biraz ailevi sorunlarida var ) ne yapacagmi bilmiyorum, cok ama cook mutsuzum.. isin kötü yani 1 hafta sonra bende trye gitmek zorundayim..nolur ayni seyleri yasayanlar paylassin burada. cok merak ediyorum neler hissettikleriniz
smdiden tskler