Hayır henüz cözemedik sabır tası oldum yemin ederim
şu an güven problemi yaşıyorsa askere gittiğinde sen düşün artık
sen sabır taşını da geçmişsin sabır taşı olsa çoktan çatlardı herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır henüz cözemedik sabır tası oldum yemin ederim
Ben sensiz yaşayamam da diyor söyledikleri tutarsız olsa bile aşkından eminim 😌
bunda bir hata var sanırsam :44: bizim askerlerimiz kısa dönem ve şubatta gittiler mesela :44:
Uzun dönem ana sevkiyat tarihleri Şubat, Mayıs, Ağustos, Kasım'dır.
Kısa dönem ana sevkiyat tarihleri ise Nisan, Ağustos, Aralık.
Bunun dışındaki süreçlerde, genel olarak Mart, Haziran ve Eylül gibi de askere alım yapılır. Buna da devre kaybı denir![]()
Uzun dönem askerliğin 15 aydan 12 aya düşürülmesiyle 92/4 ve 93/1 devre askerlerinin peş peşe terhis edilmesi sonucu oluşan asker açığını kapatmak için yapılmış bir uygulama. Bir sene içerisinde normal düzene dönmesi planlanıyor![]()
Kısa dönemler de Şubat, Mayıs, Ağustos, Kasım'da gidebiliyor.
​Konu muhattabı ben değilim, gerekli açıklama yukarıda mevcut
asker beklemek zordur buna inanıyorum,benim ona karsı olan sevgimi hicbir sey eksiltemedi. günden güne artan sevgim ve aşkımın azalmicağına inanıyorum. hayatında zor zamanlar gecirmissin su an bile sevgilin olmaması zor geliyordur eminim ama evlilikten söz etmeniz cok güzel. umarım her sey gönlünce olur. tesekkür ederimBir asker mağduru olarak konuşayım ben. Benim sevgilime karşı güvenim yoktu. 9 ay oldu çıkalı sevgilim askere gitti. Ne zorluklarla bekledim, ne sıkıntılar ama adamı da boğmuşum orda fark etmedim bile. Çıktı ama psikolojisi berbat, ben ayrıldım ordan çıkınca daha doğrusu tartıştık her zamanki gibi ayrıldım dedim normalde bir kaç saat sonra barışırdı, barışmadı. 5 gün ağla sızla perişan oldum. Yüz yüze geldik sonra beni sevdiğini ama artık katlanamadığını söyledi, ben de aynı iş yerindeyiz nasılsa her gün beraberiz eğer seviyorsan düzeltebiliriz tamamen bitmesin zamana bırakalım dedim. Kabul etti, ama ben bittim resmen. Hayata adapte olamadı hala. Birisi şunu yap demedikçe ne yapacağını bilmiyor, devamlı sıkıntılı en ufacık bir şey bile onu strese sokuyor hemen canı sıkılıyor, bir yere gidecek olsak nereye diye sorsam sıkıntıya giriyor hadi gel şuraya gidelim şunu yapalım deyince rahat ancak. Planlı yaşamaz normalde şimdi daha plansız yaşıyor ama planlı yaşamak istiyor biri plan yapsın onun yerine karar versin istiyor. Yanımda kalmak istiyor ama kavga edeceğim diye barışmak istemiyor. Her dakika benimle evlilik konuşuyoruz artık hatta ama sevgili olmak istemiyor. yani onu bunaltmamı, boğmamı, kavga dır dır etmemi istemiyor. Derdimi döktüm bak ben de :):) benden sana tavsiye aşığım demiyorsan asker yolu falan bekleme. Kendi kendine çin işkencesi yapmak istemiyorsan tabi. Beklersen ben gibi çekeceksin. Ki o sana güvenmediği için seni boğacak, sıkacak ya sen bunalıp bitti diyeceksin ya da o çıkınca askerde beni deli ettin diye ayrılacak. Ya da Marta kadar sana güvenmesi lazım.