Merhaba belki biraz uzun olacak ama yine de okumanizi isterim. Erkek arkadasimla kisin tanistik. Ama ozaman ben bir iliski istemedigim icin, beraberligimiz olmadi ancak 3 ay once yeniden konusmaya basladik ve basladik. Bu 3 ayda oyle guzel seyler yasadik ki sanki 3 senedir birlikteymisiz gibi. Basladigimiz zaman askere gidecegi belliydi ve hic suphesiz bekleyecegimi soyledim. Alttarafi 3aydir berabersiniz diyeceksiniz biliyorum ama cok farkli bambaska seyler yasadik. Ailesiyle tanistim. O benim ailemle tanisti. Bizim ailelerimiz tanisti. Herkes biliyor. Askerden gelince tatile gidicez, sonrada soz var insallah aileler konustu karar verildi. 5 gun once bana evlenme teklifi etti. Hayatimin en guzel aniydi. Bu arada uzun donem askere gidicek. 1 sene onsuz naparim bilmiyorum. Onun sevgisinden ve kendi sevgimden suphem yok biz cok gucluyuz. Benim tek korkum orda degisirmi, benden sogurmu, bana olan sevgisi azalir mi? O boyle birseyin kirmizi kar yagmasi kadar imkansiz oldugunu soyluyor. Evet bende biliyorum aslinda imkansiz oldugunu ama ben cok takintili ve kuruntulu biriyim. Oyuzden dert ediyorum kendime. Ispartaya gidecek. En kotu acemi birligi. Ordanda %99 dogu.. Isparta doguya gonderiyor cunku. Oradayken telefonda konustugumuzda neler yapmaliyim? Neler yapmamaliyim? Cok kuruntulu oldugum icin hep sorardim ona noldu biseymi var diye ama ordayken soramam zaten stresli olucak. 3ayda, 3yillik iliski yasadigimiz icin icim rahat biraz ama bilemiyorum sizin yorumlariniz nelerdir?