Sevgilim Askere Gidiyor

dlnacr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
20
4
3
29
Merhaba belki biraz uzun olacak ama yine de okumanizi isterim. Erkek arkadasimla kisin tanistik. Ama ozaman ben bir iliski istemedigim icin, beraberligimiz olmadi ancak 3 ay once yeniden konusmaya basladik ve basladik. Bu 3 ayda oyle guzel seyler yasadik ki sanki 3 senedir birlikteymisiz gibi. Basladigimiz zaman askere gidecegi belliydi ve hic suphesiz bekleyecegimi soyledim. Alttarafi 3aydir berabersiniz diyeceksiniz biliyorum ama cok farkli bambaska seyler yasadik. Ailesiyle tanistim. O benim ailemle tanisti. Bizim ailelerimiz tanisti. Herkes biliyor. Askerden gelince tatile gidicez, sonrada soz var insallah aileler konustu karar verildi. 5 gun once bana evlenme teklifi etti. Hayatimin en guzel aniydi. Bu arada uzun donem askere gidicek. 1 sene onsuz naparim bilmiyorum. Onun sevgisinden ve kendi sevgimden suphem yok biz cok gucluyuz. Benim tek korkum orda degisirmi, benden sogurmu, bana olan sevgisi azalir mi? O boyle birseyin kirmizi kar yagmasi kadar imkansiz oldugunu soyluyor. Evet bende biliyorum aslinda imkansiz oldugunu ama ben cok takintili ve kuruntulu biriyim. Oyuzden dert ediyorum kendime. Ispartaya gidecek. En kotu acemi birligi. Ordanda %99 dogu.. Isparta doguya gonderiyor cunku. Oradayken telefonda konustugumuzda neler yapmaliyim? Neler yapmamaliyim? Cok kuruntulu oldugum icin hep sorardim ona noldu biseymi var diye ama ordayken soramam zaten stresli olucak. 3ayda, 3yillik iliski yasadigimiz icin icim rahat biraz ama bilemiyorum sizin yorumlariniz nelerdir?

Allah yardimcin olsun kardes bende 5 yillik sewdigimi dun kastamonuya ugurladim o benden giderken aglamamami istedi iyi olmami aklinin burda oldugunu sesimi iyi duyarsa ozlem konusunda birbirimize destek olursak herseyi uzatmadan anlikmis gibi psikolojiye baglayip huzurlu bi 6 ay gecirmemizi yoksa dagilacagini soyledi bu sabah kastamonuya inince.aradi bende herzamanki gibi gulucukle konustum ona zaten yolculugu zor gecmis birazcikta olsa yuzunu guldurebildim

Ozledigini bekledigini bilsin hep gul onun icin zor oldugunu anlayamaz ama tahmin etmeye calistigini soyle birbirinize dayanin yani birinizin herseyi omuzlamasini beklemeyin sen onu omuzlayip kaldir bu donemde

Adamin burda alistigi bi hayati var sewdikleri var ve askerlik tum bunlarin arasina giriyo bide bilmedigi yere gidiyo ogrenmesi alismasi gereken bisuru sey sacma sapan bi suru adam iyisi kotusu bir arada

Kişiliği ve karakteri yerinde olan bir insansa değişmez..
Uzun dönem yaptı erkek arkadaşım..
Ne zorluklar çektim ama yine de pes etmedik.Allah yardım etti bir şekilde..
Sık sık ziyaretine gittim, bolca görüştük ettik..
Birbirine güven olduktan sonra hiç sorun yaşamazsınız..
Sen onun üzerine fazla gitme, çarşı zamanları olduğunda yersiz kıskançlıklar yaratma. Çünkü askerlik psikolojisi bambaşka bir şey..
Haftada bir kere dışarı çıkabiliyor rahat bırak , rahat rahat takılsın..
Zaten napar ki, ya cafeye oturur yemek yer içer, ya da internet cafeye gider pes atarlar.. Bu kadarcık.. =)
Allah kavuştursun

Allah yardimcin olsun kardes bende 5 yillik sewdigimi dun kastamonuya ugurladim o benden giderken aglamamami istedi iyi olmami aklinin burda oldugunu sesimi iyi duyarsa ozlem konusunda birbirimize destek olursak herseyi uzatmadan anlikmis gibi psikolojiye baglayip huzurlu bi 6 ay gecirmemizi yoksa dagilacagini soyledi bu sabah kastamonuya inince.aradi bende herzamanki gibi gulucukle konustum ona zaten yolculugu zor gecmis birazcikta olsa yuzunu guldurebildim
Allah kavuştursun kardeşim..

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Suan onunlayim istemsiz olarak agliyorum. Biliyorum guclu olmam gerek ama dayanamiyorum. Oda agliyor. Veda anini dusunup kahroluyorum. Cok tesekkur ederim

Allah kavustursun zor bir süreç .. Herşeye hazırlıklı olan gerekıyor .Erkek arkdsım 4 gunde bır arayabılıuordu . Gergın olabiliyorlar kucuuk bır seyı buyultebılıyorlar tartısma cıkartabılıyorlar (erkek arkdsımla böyle bi sorunum olmadı , konusarak halledebılıyorduk elhamdulıllah :)) Size düşen sey sabırlı olmanız alttan almanız ve en önemlsıı hıçbirseyı sızden saklamasına ızın vermeyın herşeyı anlattırın ıcıne atmasın ve daıma destek oldugunuzu gösterın .Bir tartısmanız oldugunda bagırmak yerıne tatlı dılle halledın .ve ne olursa olsun küs uyumayın onlar kafaya cok takıyorlar cnkı herşey zehır oluyor .Mektup yazabılrsınız cok hoslarına gıdıyor sevgilim askerden geldı bız hala yazıyoruz cok guzl oluyor ilerde cocuklarımza anlatıcagımız b, sürü mektubumuz olucak ıns :) Arada kargo yollayabılrsınız cok hoşlarına gıdıyor onları o hücrede kucucukde olsa güldürebiliyoruz .Sevgi konusuna gelınce aranızdakı sevgıye baglı canım ..Sevginiz kuvvetlıyse azalmıyor hatta dahada artıyor bırbırınze kenetlenıyorsunuz resmen :KK68: Biz erkek arkdsımla daha önceden cıkıp ayrıldık .Ve askere gıtmeden 1 hafta önce barıstık düşüninki 1 haftalık sevgılımı askerde bekledım :KK71: Bu işler yıllara bakmıyor aradakı güvene bakıyor .Ben guvendım ve sevgimiz hiç azalmadı hep arttı şimdi daha emın adımlarla evlılıge ılerlıyoruz .1 ay önce bitirdi askerlıgı .Allah senıde askerıne kavustursun .Asker yolu beklemek ve bu bekleyısı ıhanetsız surdurmek bir şereftir .Aramıza hoş geldın ,bu bekleyıs en guzel bekleyıstır unutma:KK54: Cok aglıcaksın özlemın agır olucak ama biz evlerımızde rahat uyuyalım dıye onlar orda degıllermı Rabbım askerlerımızı ve sevgilerımızı korusun En Büyük TÜRKİYE

Back
X