Sevgilim askere gitmeden benden ayrıldı

1sinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
1
-1
1
27
Kızlar benim bir derdim var ve kendime gelemiyorum çok sevdiğim bir ilişkim vardı erkek arkadaşım askere gidecekti ortada sebep yokken ayrıldı biraz zaman dedi neden böyle yaptı bilmiyorum beni seviyor ama umursamıyor gibi davranıyor aacaba diyorum asker psikolojisimi bana yardımcı olun neden böyle yapıyor olabilir yada benim napmam lazım çok seviyorum ve asla komple bitsin istemiyorum neden böyle yaptı diyerekten kafayı yiyorum

Kızlar benim bir derdim var ve kendime gelemiyorum çok sevdiğim bir ilişkim vardı erkek arkadaşım askere gidecekti ortada sebep yokken ayrıldı biraz zaman dedi neden böyle yaptı bilmiyorum beni seviyor ama umursamıyor gibi davranıyor aacaba diyorum asker psikolojisimi bana yardımcı olun neden böyle yapıyor olabilir yada benim napmam lazım çok seviyorum ve asla komple bitsin istemiyorum neden böyle yaptı diyerekten kafayı yiyorum
Asker pisikoloji olabilir o seni sevmemiş olabilir
Üstüne gitme bırak geri dönerse senindir
Dönmezse yapman gereken şükretmek yoluna bakmak

ya asker psikolojisi diye birşey yokki????? Bunlar uydurmasyon hatta bilakis insanın sevdiğine daha çok bağlanması gerekir. Çok sevmek malesef para etmiyor. Yaptığı nahoş bişi. Sizi üzmesine ve gidip gidip gelmesine izin vermeyin.

Askere gitsin 2 ay sonra arar:) asker psikolojisi , asker de olur. 2 ay sonra araması da tamamen orda yalnız kalması. Ooo süper konuşur sonra gelince orası karışık işte. Başıma geldi oradan biliyorum 😄

O zaman ben de boşver takma kafana diyerekten teselli edeyim ;) Askere gidecekya demogoji yapıyor arar 1 aya kalmaz ;)

Ne asker psikoloji abartmayın ya sanki kurtuluş savasında cepheye gidecek. En fazla 6 ay gidip gelecek anası donunu çorabını yıkayamayacak bunun psikolojisi vardır en fazla.
Ayrılmak istiyomuş bahane bulmuş bi güzel işte oh ne güzel askerden önce ayrıl nasılsa askerdeyken peşine de yapışamazsın, o da dönünce ava çıkar. Aç gözünü biraz

Askere de gitse başka bişeye de gitse sana bunu söyleyen bi erkeğin üstünü direk çiz bence
Askerlik diye yumuşatıp kendine bahane bulma bu seni üzer
Mis gibi insanlar çıksın karşına saçma bahanelerle kaçan değil.

Bunu yapan var, ama askerdeyken terkedilen erkekte var.. bence ikiside berbat durum
Ben direkt askerdeyken terketmistim 😅 ama benimkinin askerliği özel durumlardan bir buçuk iki ay falandı. Daha önceden bana söz verdigi bir konuyu ihlal ettigini öğrenip ayrılmıştım.
Askerde diye kimsenin haddini aşmasına izin vermemek gerektiğine inanıyorum. Beni ejderhalardan korumak için savasmiyor ya, ülkede yaşadığı icin yasal sorumlulugu.
Bizim kızlar çok seviyor asker nazlamayi. Askerlerin çoğu tuvalet temizliyor, patates ayikliyor , kral TV karşısında geyik yapıyor. ama teleofnu eline alınca sanki sınır karakoluna koymuşlar onu gibi Rambo tripleri🙈🙈🙈 hiç çekemem valla. İnsan olsun yıllarca beklerim ama sırf askerde diye kimsenin bana hak etmediğim gibi davranmasina izin veremem
Konuda da adam daha gitmeden terketmiş, konu sahibi hala "asker psikolojisi mi?"
Yani alt tarafı altı ay askere gidecek adam,onun da ilk iki ayı sağa dön sola dön yemin töreni:) Belki de Amasya, İzmir falan çıkacak. Neden askerlik psikolojisine girip 'ya sehit olursam,geride kalanım olmasin' diye sevgilisini terketsin ki? Cidden böyle yapıyorsa bu drama queenle ömür geçmez

Ben direkt askerdeyken terketmistim 😅 ama benimkinin askerliği özel durumlardan bir buçuk iki ay falandı. Daha önceden bana söz verdigi bir konuyu ihlal ettigini öğrenip ayrılmıştım.
Askerde diye kimsenin haddini aşmasına izin vermemek gerektiğine inanıyorum. Beni ejderhalardan korumak için savasmiyor ya, ülkede yaşadığı icin yasal sorumlulugu.
Bizim kızlar çok seviyor asker nazlamayi. Askerlerin çoğu tuvalet temizliyor, patates ayikliyor , kral TV karşısında geyik yapıyor. ama teleofnu eline alınca sanki sınır karakoluna koymuşlar onu gibi Rambo tripleri🙈🙈🙈 hiç çekemem valla. İnsan olsun yıllarca beklerim ama sırf askerde diye kimsenin bana hak etmediğim gibi davranmasina izin veremem
Konuda da adam daha gitmeden terketmiş, konu sahibi hala "asker psikolojisi mi?"
Yani alt tarafı altı ay askere gidecek adam,onun da ilk iki ayı sağa dön sola dön yemin töreni:) Belki de Amasya, İzmir falan çıkacak. Neden askerlik psikolojisine girip 'ya sehit olursam,geride kalanım olmasin' diye sevgilisini terketsin ki? Cidden böyle yapıyorsa bu drama queenle ömür geçmez
😂 ejderhaya guldum😂 kimi kadin beklemek istemiyor askerdeyken terk ediyor onu demek istemistim.. sen zaten askerde olmasaydi yine terkedecektin muhtemelen ayni sebepten. Eskiden 2 sene giderlermis yani ne kadar uzun bir sure simdi dedigin gibi cok kisa.. biraz fazlaca dramatize ediyor insanimiz

Askere gitmeden neyin psikolojisi Allah aşkına. Hem sizi sevseydi asla böyle yapmazdı çünkü asıl sizden destek alması gerek sizi arıycak kafa dağıtacak mesaj atıcak size ihtiyacı olduğu zaman neyin ayrılması?

beni seviyor ama umursamıyor gibi davranıyor aacaba diyorum asker psikolojisimi bana yardımcı olun
Benim ki asker psikolojisi ile gitmeden 20 gün önce yangından mal kacırırcasına isteme söz nişan hepsini yaptırdı? İci rahat gidecekmis beyefendi..
Psikoloji bu tabi degisiklik gösterir.Tek degismeyen seven insan ayrılmaz.

Daha iyi ya işte asker yolu gözlemekten kurtulmuşsun.
Eskiden askere gidecek olan sevgililerimden hep 1 2 hafta öncesinden ayrılırdım :D Bana ne, ne bekliycem elin herifini

Back
X