Sevgilim askere gitmeden benden ayrıldı

ne kadardir birliktesiniz? üzülme ama seven sevdiginden kolay kolay ufak tefek bahanelerle ayrilmaz...

Cok diyen olmuş ben de diyeceğim . Altı üstü 6 ay askerlik, sanki acemisini tamamlar tamamlamaz sıcak çatışmaya gidecek, altı üstü yapacağı kışlada yat kalk, koş, mıntıka temizligi, patates soy falan yani. Bilmemekten oluyor işte, güzel yiyorlar sizi. Askerde darlamayın diye bırakmış besbelli.

Kızlar benim bir derdim var ve kendime gelemiyorum çok sevdiğim bir ilişkim vardı erkek arkadaşım askere gidecekti ortada sebep yokken ayrıldı biraz zaman dedi neden böyle yaptı bilmiyorum beni seviyor ama umursamıyor gibi davranıyor aacaba diyorum asker psikolojisimi bana yardımcı olun neden böyle yapıyor olabilir yada benim napmam lazım çok seviyorum ve asla komple bitsin istemiyorum neden böyle yaptı diyerekten kafayı yiyorum
Şundan oldu bundan oldu diye düşünme ya isteyen insan dağları deler yine yanında olur bahane bunlar yok aile problemim var yok asker psikolojisi geçiniz kardeşim geçiniz. Sevmiyor istemiyor ayrılmış ee sana da yoluna bakmak düşer zamanla unutursun emin ol

Terk etmişse sen de başka bul
Düşünmeye değmez
Dünyada bir tek o kalmadı ya

Ben direkt askerdeyken terketmistim 😅 ama benimkinin askerliği özel durumlardan bir buçuk iki ay falandı. Daha önceden bana söz verdigi bir konuyu ihlal ettigini öğrenip ayrılmıştım.
Askerde diye kimsenin haddini aşmasına izin vermemek gerektiğine inanıyorum. Beni ejderhalardan korumak için savasmiyor ya, ülkede yaşadığı icin yasal sorumlulugu.
Bizim kızlar çok seviyor asker nazlamayi. Askerlerin çoğu tuvalet temizliyor, patates ayikliyor , kral TV karşısında geyik yapıyor. ama teleofnu eline alınca sanki sınır karakoluna koymuşlar onu gibi Rambo tripleri🙈🙈🙈 hiç çekemem valla. İnsan olsun yıllarca beklerim ama sırf askerde diye kimsenin bana hak etmediğim gibi davranmasina izin veremem
Konuda da adam daha gitmeden terketmiş, konu sahibi hala "asker psikolojisi mi?"
Yani alt tarafı altı ay askere gidecek adam,onun da ilk iki ayı sağa dön sola dön yemin töreni:) Belki de Amasya, İzmir falan çıkacak. Neden askerlik psikolojisine girip 'ya sehit olursam,geride kalanım olmasin' diye sevgilisini terketsin ki? Cidden böyle yapıyorsa bu drama queenle ömür geçmez
Ejderha olsa hadi neyse di mi 😂😂😂 o kadar güzel anlatmışsınız ki herşeyi. Asker psikolisi imiş, psikolojisine tüpüreyim 😂 21 yıldır askeriyede çalışıyorum, kışlaya girerken nizamiyede gözükmeyen askılara kalbi be beynini asıyorlar 6 ay sonda çıkışta alıyorlar. Ayrıca sadece saydığınız işler değil bahçevanlık yapan bile var düşün ne kadar zor 😂
Bacım benim kocam gidiyor askere ben napacam şimdi😒
yeni bir kanun çıkacak, kocası askere gidenlerin nikahı altı ay süre ile askıya alınacakmış 😂 kovana söyle izin kullanmasın, ceza alıp askerliği uzatmasın 😂

Back
X