Ben direkt askerdeyken terketmistim

ama benimkinin askerliği özel durumlardan bir buçuk iki ay falandı. Daha önceden bana söz verdigi bir konuyu ihlal ettigini öğrenip ayrılmıştım.
Askerde diye kimsenin haddini aşmasına izin vermemek gerektiğine inanıyorum. Beni ejderhalardan korumak için savasmiyor ya, ülkede yaşadığı icin yasal sorumlulugu.
Bizim kızlar çok seviyor asker nazlamayi. Askerlerin çoğu tuvalet temizliyor, patates ayikliyor , kral TV karşısında geyik yapıyor. ama teleofnu eline alınca sanki sınır karakoluna koymuşlar onu gibi Rambo tripleri

hiç çekemem valla. İnsan olsun yıllarca beklerim ama sırf askerde diye kimsenin bana hak etmediğim gibi davranmasina izin veremem
Konuda da adam daha gitmeden terketmiş, konu sahibi hala "asker psikolojisi mi?"
Yani alt tarafı altı ay askere gidecek adam,onun da ilk iki ayı sağa dön sola dön yemin töreni:) Belki de Amasya, İzmir falan çıkacak. Neden askerlik psikolojisine girip 'ya sehit olursam,geride kalanım olmasin' diye sevgilisini terketsin ki? Cidden böyle yapıyorsa bu drama queenle ömür geçmez