• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim askere gitti ben napıcam

nerde yapacak askerlığını ? benimde sevgilim kısa donem yaptı mayısta geldi bütün gün msjlasırdık,araşırdık. gittiği yere bağlı

Cok tesekkur ederım :) Allah bekleyen kim varsa hepsinin yardımcısı olsun insallah,bekliyoruz bakalım daha cok var ama üstesinden gelicem hayırlısıyla onunla birlikte :) Allah sizinkinide tamamına erdirsin cok sevindim sizin adınıza Allahım bizede nasip etsinnn :16:

Benim de esim gitti askere cok zor geldi ..ilkmediler ayrı kalkcaz canm acıdı eve geldim nefes alamadım cok üzgünüm 4 gün oldu hala canım acıyor telefonda gülüyorum ama kapatır kapatmaz ağlamaya başlıyorum..Grey seni cok iyi anlıyorum

Vallahi iki senedir forumu takip ediyorum, zayıflarken devamlı okuyup motive oldum, spor yaparken de öyle. Ama bu durumda dayanamayıp üye oldum ve yazacağım. Grey aynı durumdayım seninle. :( Aslında iliskimiz öyle çok uzun zamanda olmadı. 9 ay. Ama her günümüz beraberdi. Bir de şu yaşımda ergen gibi aşık oldum ki... Ağlaya ağlaya yolladım. Bir daha ayrılmayiz belki bu önümüzde bir engel gidip gelmem lazım dedi. Çok zor geldi. 4 gündür arıyor şükür. Her yere telefona yapışık gidiyorum. Günler nasıl geçer bilmiyorum. Ama dedikleri gibi uğraş bulmak lazım. Allah yardım etsin hepimize...

Benim sevgilimde gidicek kasımda hemde uzun dönem ben napayim şimdi :cry: gitsede gelse engeller kalmasa artik :mad:

bende 15 ay bekledim aşkımı :) çooooook zor yaa. kk kızları olmasa iyice kafayı yerdim herhalde ama sağolsunlar hep destek tam destekler En Büyük KK hayatımın en gurur verici ama bi okadarda b*ktan zamanlarıydı :KK11: özlemek zor iş... Allah sabır versin arkadaşım. umarım tez zamanda kavuşursun askerine :KK36::KK36::KK37:

Allah kavustursun canım ahh ahh o gğnler geldi aklıma suan eşim tabii çok şükür sevgiliyken gitmişti 15ay yapmıştı askerliği çok zor geçmişti komandoydu hep ağlıyodum çok hastalanmıştım iğnelerle ayaktaydım sanki anası bendim oda öyle diyodu annem bile böyle değildi diye

"Sevgilim askere gitti ben napıcam" cevap çok basit sabırla bekleyeceksiniz,başka çareniz yok :KK14: Hayırlı tezkereler bu arada.

Tek yapıcağın şey beklemek.. bekliyosun ve mükafatını alıyosun :)
Geçen yıl gönderrken 3 gün falan kan çanağı gezmiştim kimseden de utanmadım işimede gittim .Herkesn dediği gibi tuvalete bile telefnla gttim.Sabretcen bol dua etcen ve gün gelicek biticek (şekil a )Şafak 1:nazar::KK66:

günaydın hepinize arkadaşlar bugün üçüncü gün ben işten izin almıştım iznime denk geldi yoksa işte rezil olurdum ilk gittiği gün saatlerce ağladım dün sabah aradı iyiyim yemek yedim merak etme dedi sesi çok ciddiydi ilk kez böle duydum sesini bütün günüm telefon başında bekleyerek geçiyo allahtan kısa dönem ama ben napıcam vakit geçmiyo azıcık salonda annemlerle otursam sanki ondan uzaklaşıyomuşum gibi hissediyorum her an odamda telefonla beklemeliyim diye düşünüyorum yemek yerken bile zaten bu aralar yiyemiyorum ama annem bilmediği için çaktırmamaya çalışıyorum hızlı hızlı bitirip hemen odaya koşuyorum hemen geçer mi sizce napmam lazım
Bak ben evliyim..inan böylesi daha zor..asker yolu beklemek bambaşka bir şeydir..ama zamanla alisiyo insan..sakin uzme sevgilini ordayken cunku sana inanilmaz derecede ihtiyacı oluyo..bizim 84 gunumuz kaldi yedek subay olarak gitti 9 ay olcak inş sizinki de hemen biter sag salim doner...

Senin asker yolu bekledigin bir sevgilin var
Bende o kadar isterdim ki onunla beraber şafak saymayi..
Ama o bir anda askerligini ve baska seyleride bahane ederek benden ayrildi

Bence bu uzuntulerine bu hallerine bile şükretmelisin, senin yerinde olmayi cok isterdim cunku :)

günaydın hepinize arkadaşlar bugün üçüncü gün ben işten izin almıştım iznime denk geldi yoksa işte rezil olurdum ilk gittiği gün saatlerce ağladım dün sabah aradı iyiyim yemek yedim merak etme dedi sesi çok ciddiydi ilk kez böle duydum sesini bütün günüm telefon başında bekleyerek geçiyo allahtan kısa dönem ama ben napıcam vakit geçmiyo azıcık salonda annemlerle otursam sanki ondan uzaklaşıyomuşum gibi hissediyorum her an odamda telefonla beklemeliyim diye düşünüyorum yemek yerken bile zaten bu aralar yiyemiyorum ama annem bilmediği için çaktırmamaya çalışıyorum hızlı hızlı bitirip hemen odaya koşuyorum hemen geçer mi sizce napmam lazım
Allah kavuştursun, bitirip sağ sağlim dönsün inşallah.. Benim sözlümün askerliğine daha var ama ben şimdiden giderse ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım. Aşırı düşkünüm, 2 senedir onsuz 1 günüm geçmedi. Ay çok zor birşey ya Allah sabır versin, öyle böyle geçecek işte 5 ay, napalım yapacak birşey yok ki.. :KK14:

Back
X