Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim askerlik dönüşü çok değişti..Artık benimle ilgilenmiyor..
bence sevgilini karşına alıp kızmadan, bağırmadan, sinirlenmeden saki sakin konuşmalısın. neden böyle olduğunu anlamaya çalışmalısın. kesinlikle onu çok sevdiğini ayrılmak istemediğini ama o senden ayrılmak istiyosa buna çok üzelecek olsanda karşı gelmeyeceğini ama nolursa olsun artık böyle davranmasının sebebini öğrenmek istediğini bu durumun seni çok özlediğini ve buna artık katlanamayacağını söylemelisin. korkar bence birazcık =) hatun gitti gidiyo diye düşünebilir ama ayrılmak istiyomuş gibi davranma ama ayrılırsada peşinden sürünecek gibi de davranma. sebebi yok sana öyle geliyo falan diye dır dır etmeye başlarsa ona tüm delillleri sun. askerdeyken şöyle diyodun şimdi böyle askerdeyken şöyle yapıyodun şimdi böyle ordayken şöyleydi de şimdi böyle de. ardından da şimdi söyle bakalım sen mi değişmişsin yoksa ben mi kuruntu yapıyorum de. yıkıcı olmaya değil de yapıcı olmaya çalıştığını belli et. benden küçük bi tavsiye ama işe yarıyo pişman oluyo emin ol
erkeklere karsi asla güvenim yok artik.. benim 3,5 yillik iliskim vardi.. ben uzakta yasiyorum.. o askerdi..askerden gelince yani seneye evlenicektik ve yeni bitti askerligi 3-4 gün oluyor..askerligi bitmeden 40 gün önce ayrildi benden...askerlik yaptigi yerde lise arkadsini görmüstü..ayrilirken arkads kalabliriz hemen bitsin demiyorum diyen insan suanda onunla beraber...ve konusmak istemiyor benimle 1 aydir beraberiz cok mutluyum diyor... cokkötü hissediyorum kendimi napicagimida bilmiyorm..
suan moralim cok bozuk.. uyuyamiyorum bile artik fazla.. senne güzel barismissiniz..mutluluklar canim.. ama o gelsede barismam ben asla ama yinede cok üzgünüm