- 25 Haziran 2024
- 75
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi disperisiru
Merhaba, 24 yaşındayım, sevgilim 27. Bir süredir birlikteyiz ve beraber çok tatlı bir ilişkiye adım attık. Güzel duygular yaşadım ve geçmişte çok travmatik gerek aile gerek sevgili ilişkilerim olduğu için onun bana herkesten farklı yaklaşması, değer ve önem vermesi çok hoşuma gidiyor. Karakter anlamında kariyer anlamında tam istediğim gibi biri. Ama kendisi azosperm hastası olduğunu söyledi bana. Bunu nasıl değerlendireceğimi, nasıl yola çıkacağımı bilmiyorum. O da çok üzgün. Ama net bir karar vermem gerekiyor. Düşünceleriniz nedir?

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Evet kader kısmet benim olacak mı bilmiyoruz tabiki, umarım bizim de sağlıklı bir bebeğimiz olur. Kimde tedavi oldunuz acaba doktor öneriniz var mı
 Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Evet kader kısmet benim olacak mı bilmiyoruz tabiki, umarım bizim de sağlıklı bir bebeğimiz olur. Kimde tedavi oldunuz acaba doktor öneriniz var mı bana cevap verenlerden birisi A life hastanesini önerdi azospermi üzerine çalışıyorlarmış üroloji doktoru mesut tül oraya gidenlerin eşi azospermi olan kişilerin WhatsApp grubu ve telegram grubuda var doktorlarda gruplarda. A life hastanesine gidince eşim sprem testi verdi ve hormonlarına bakıldı sprem hücrelerinin oluşum evreleri oluyormuş spermatid hücreleri  bunları iğne ve ilaç tedavisiyle geliştiriyorlar ilk sprem testinde sd2 çıktı kısa kuyruklu sprem demek oluyor. Daha sonra mesut hoca 45 günlük tedavimizi yazdı  ve kullanmaya başladı eşim iğnelerini ben yapıyordum
bana cevap verenlerden birisi A life hastanesini önerdi azospermi üzerine çalışıyorlarmış üroloji doktoru mesut tül oraya gidenlerin eşi azospermi olan kişilerin WhatsApp grubu ve telegram grubuda var doktorlarda gruplarda. A life hastanesine gidince eşim sprem testi verdi ve hormonlarına bakıldı sprem hücrelerinin oluşum evreleri oluyormuş spermatid hücreleri  bunları iğne ve ilaç tedavisiyle geliştiriyorlar ilk sprem testinde sd2 çıktı kısa kuyruklu sprem demek oluyor. Daha sonra mesut hoca 45 günlük tedavimizi yazdı  ve kullanmaya başladı eşim iğnelerini ben yapıyordum  sevgilinizin bunu önceden size söylemesi gerçekten takdire şayan bunu bilerek gizleyen o kadar çok kişi  var ki. Çareniz var şuan canınızı sıkmayın lütfen biz 3 yıldır istiyorduk 2 ay olmadı daha derman bululalı yazımı okursanız neler yaşadığımızı anlarsınız yazdıklarım yaşadığımızın çeyreği.
 sevgilinizin bunu önceden size söylemesi gerçekten takdire şayan bunu bilerek gizleyen o kadar çok kişi  var ki. Çareniz var şuan canınızı sıkmayın lütfen biz 3 yıldır istiyorduk 2 ay olmadı daha derman bululalı yazımı okursanız neler yaşadığımızı anlarsınız yazdıklarım yaşadığımızın çeyreği. umarım ben de anne olurum. Sevgilim için sd3 evresi denmiş
 umarım ben de anne olurum. Sevgilim için sd3 evresi denmiş çok sağ olun
 çok sağ olun bahsettiğim %90 lık kesim asla çocuğunuz olmaz boşa uğraşmayın donasyon yaptırın diyor yani pekte umursamamak lazım zank diye olumsuz yorum belirten doktorları
 bahsettiğim %90 lık kesim asla çocuğunuz olmaz boşa uğraşmayın donasyon yaptırın diyor yani pekte umursamamak lazım zank diye olumsuz yorum belirten doktorları