• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana bir pislikmişim gibi davranıyor

Ne yapmalıyım?

• Ankete Katılan
    77
  • Anket Kapalı .
Ben iolsam ilk hakaret kelimesinde ayrılırdim. Neden buna katlaniyorsunuz ki önemli olan sıkıntılı zamanda sevgisini saygısını koruması isterse onceden melek olup ucsun etrafımda önemi yok.

Önce saygıı, Önce kendine saygı duy değerli olduğunu bil sonrada ona göre davran. yazık...

konuyu okumadım sadece başlığı okudum ve yazıyorum
sana pislikmişsin gibi davranan biri nasıl sevgilin olabiliyor??

Sakin ayrilma. Siz tam tencere kapak gibisiniz. O assagiladikca sen daha da baglaniyosun. Böyle bi cift binde bir bulunur bak cidden. Hayallerinden hayatlardan vazgecersen belki daha düzgün birini tanirsin. O da sana ters etki yapar. Bünye alisik degil sonucta :KK45:

Sana bir pislik gibi davranılmasına müsaade etmeseydin sende
Hala soruyorsun ayrılmalı mıyım diye

Siz gerçek misiniz?! :KK57:
Bu bir eşin yapabileceği bir saygısızlık bile olamazken siz sevgili olan bir şahsiyetsizden böyle bir haraketlere maruz kalıyorsunuz ve bizden fikir mi soruyorsunuz?!:KK57:
Yapabilecegin tek şey var oda ''AYRIL''

Bu konu gerçekse ben de birşey bilmiyorum.
Dalga geçmekten bir sıkılmadınız yahu!
Rumuz: hunilili
konu başlığı: sevgilim bana pislik gibi davranıyor.
Konu içeriği: beni aramıyor başka kızla birlikte ama o benim sevgilim mi.
Anket: ayrı vaka. Avı çekmeye devam mı ediyim zırvası.
Neyse ki okulların açılmasına çok az kaldı.
Şükürler olsun!

Sende ana baba evladısın ve sol göğsünün altında bir et parçası var taş değil. Henüz sevgili iken bu davranışlar hiç normal değil. Kırıcı ve aşağılayıcı.. terkedilmeyi hazmedeceksen ayrılık adımını ondan bekle lakin onun ayrılacağını sanmam zira senden başka kendine katlanacak sabırlı birini bulması zor. Lütfen kendine saygı duy değer ver ve bu işi sonlandır. Aciz olma güçlü ol. Yoksa ezilmeye devam edeceksin. Sevgiler :KK16:

Başlıkta bile sevgilim bana bir pislikmişim gibi davranıyor diye yazmışsın ötesi varmı tabi ki ayrılmalısın hayat geçmez böyle azıcık kendine değer ver :KK66:

Sevgiliyken böyle davranan..
Evlenince tekme tokat dayak atar...

Sen hala Ayrilmalimiyim diyosun iyimisin?

Böylesine kestiğim küçük tırnağımın parçasını bile vermem.Kaldı ki gönlümü vereceğim.
Hıh kimse kusura bakmasın kendi de 9 aylık sende 9 aylıksın.
Yolarım la ben bu adamı.

1 sene önce ayrılıp, başkasıyla çıkıp sonra tekrar ona dönmüşsün. sebep ister aile ister başka birşey olsun ayrıldıktan sonra barışmak akıl işi değil çok yıpratır insanı. ayrıca onun için bıraktığın çocuktan da büyük bir ah almış olabilirsin. tekrar barışarak kendin kaşınmışın yani. bence daha fazla uzatmadan bitir bu ilişkiyi, sonra daha çok üzülürsün. bu tipten eş falan olmaz.

ayrıca azıcık gururun varsa o ayrılmadan sen ayrıl. o ayrılırsa emin ol daha çok üzülürsün.

İyi oluyor size ya. Valla erkeklere kızmıyorum ben. Hakediyorsunuz.
Ayrılmışsın bidaha ne diye dönüyorsun. Sanki sevgi oturulup yenen birşey onun sevgisi olmadn olmuyor
Dediğim gibi devam edin biraz daha hayatınızı mahvetsin siz biraz daha aşık olun sonra anlarsınız

Ayrılamam dediğine göre sana müstahak. Bu adam seni aldatsın, hakaret etmeye devam etsin, aşağılasın, kötü davransın. Senin layığın da bu çünkü. Kendini ezdirmeye devam etmelisin bence, hoşuna gidiyor.

"Böyle değildi, bu o değil" gibi cümlelere sığınmaktan vazgeçin. Bugün o adam "böyle" ama napalım?.. Kendinize değer verin o insanı hayatunızdan çıkarın.

Benımde buna benzer bır hıkayem oldu.. Bana hıc pıslıkmısım gıbı davranmadı ve o gıdıp baskasıyla olmadı. ama enınde sonunda ayrılık yasadık..Bızım ılıskımız tamamen bıtınce bende yenı hayata Merhaba demıstım.. Yine yolumuz kesişmisşti ama ... Erkekler unutmuyorlar.. Bana hep derdı sana sonsuz sevgım var ama unutamıyorum dıye.. Zorlama bence..

Back
X