Sevgilim bana çok kötü davranmasına rağmen kopamıyorum. Ne yapabilirim?

gulbeseker887

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
3
-1
1
19
Dün çok saçma bir olay üstüne(naber diye sorunca iyiyim dedim ne yaptığımı demeliymişim, bundan ötürü onunla t...k geçiyormuşum)kavga çıkardı ve bana çok fazla küfür etti. O ile başlayan küfür, sen git başkalarına d...l gibi çok fazla küfür etti ve çokk ağrıma gitti. Ama yine de aklımdan çıkmıyor. Mutlu olduğumuz zamanlar aklıma geliyor ve yeniden istiyorum onu. Kendi değerimi nasıl yeniden kazanabilirim kendi gözümde

Bir arkadaşımın da sen gibi toksik ilişkisi vardı. Sevgilisini aramıştı, sevgilisi telefonu açıp "ne arıyorsun" diye terslemişti. O da "sesini duymak istedim" dediğinde, " mu var sesimde" demişti. İlişki artık ona evrilmişti. Kavgalar, küfürler havada uçuyordu. Kız da sen gibi susuyordu. Sonra ne oldu, çocuğun kızı aldattığını öğrendik. Bunu da yalanladı, aldatıldığı yakalanınca iyice çirkin biri haline geldi. Ama kız hala bırakmıyordu. En son kızı kendi bıraktı. Sen de benzer döngüdesin. Bu yolda çok hırpalanacaksın, psikolojin bozulacak. Her yerden engelle, gerekirse destek al ama geri dönme. Devam edersen kendinin düşmanı olursun

Kaç yıldır ilişkiniz var ?

Benim 3.5 yıllık ilişkim vardı ve ayrılmadan önce son bir yıldır sürekli kavga ederdik saçma salak konuşurdu küfür etmedi ama hal ve hareketleri çok saygisizcaydi ve bana birkac arkadaşım bukadar yil oldugu için kopamiyorsun yoksa senin onu sevdigin yok dedi baktım harbiden içimde bitmiş artık en son kavgamizsa sildim attım ugrasamam dedim gram göz yaşı da akıtmadım yani kendi değerini bil canım böyle küfür eder ağzına geleni diyen ilerde evlensen neler der aldatirda doverde herkesinn içinde gömerde değerini bilmeyen adamlarla olmaaa

Fena âşık olmuşsun ama ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi olur.

Onu silerek kendi değerini kazanabilirsin.

Hakaret etmeden de sevgilin olabilir, bu muameleyi görmeden de sevilebilirsin. Sana kıyamayan değer veren ilişki içinde olmayı seç ve bu kişiyi bırak. Hakaret etmemesi gerektiğini hatırlatmak zorunda değilsin. Kaç yaşındasınız böyle asker arkadaşı gibi küfürlü ergen hitaplar normal mi geliyor ona acaba

kazanamazsın o sana değer vermiyor.
Siz kendinize değer vermezken başkası niye versinki?
Hani şimdi ayrılamıyorum diyorsun ya başka birini bulunca senden ayrılır merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…