• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana değer vermiyor mu sizce?

Kedi_sever_insan

Kedi aşığı 😻❤️
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
124
26
48
24
Merhaba, sizlerle kafama takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum; benim 3 senelik ilişkim var, evlilik düşünüyordum ama artık vazgeçtim gibi, çünkü sevgilimin bazı hareketleri beni çok düşündürdü, meselâ farklı bir ile işe gidiyor ve bana söylemiyor,yani geç söylüyor, evlenince nerde yaşarız diyorum kapıcılık yaparız,sende gündelige gidersin dedi, biraz üzüldüm açıkçası, küçümsedigim için değil ama gündelik çok zor iş, insanın haşatı çıkar, şuan okuyorum ve tekrar sınava girdim iyi bölüm gelirse okumaya devam edecem, ama o benim okumama da hoş bakmıyor, okursan benimle evlenmezsin diyor, bir erkek neden sevgilisinin eğitim almasına mutlu olmaz ki, böyle bir insandan eş olur mu, ve ben 1 yıl aralıksız çalışırken, o hep sezonluk çalışıyor ( 3-4 ay )acaba evlenince hiç mi çalışmaz?

iyi bölüm gelirse okumaya devam edecem, ama o benim okumama da hoş bakmıyor, okursan benimle evlenmezsin diyor
G*tüne tekmeyi bas.
Evlenme sakın sevse, saygı duysa senin okuyup iş sahibi olmanı ister. Daha evlenmeden ipleri eline vermişsiniz ilerde sürekli kendi fikri olsun ister. Azıcık ses çıkarsan bağırır şiddet bile gösterir. Lütfen okuyun.

Merhaba, sizlerle kafama takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum; benim 3 senelik ilişkim var, evlilik düşünüyordum ama artık vazgeçtim gibi, çünkü sevgilimin bazı hareketleri beni çok düşündürdü, meselâ farklı bir ile işe gidiyor ve bana söylemiyor,yani geç söylüyor, evlenince nerde yaşarız diyorum kapıcılık yaparız,sende gündelige gidersin dedi, biraz üzüldüm açıkçası, küçümsedigim için değil ama gündelik çok zor iş, insanın haşatı çıkar, şuan okuyorum ve tekrar sınava girdim iyi bölüm gelirse okumaya devam edecem, ama o benim okumama da hoş bakmıyor, okursan benimle evlenmezsin diyor, bir erkek neden sevgilisinin eğitim almasına mutlu olmaz ki, böyle bir insandan eş olur mu, ve ben 1 yıl aralıksız çalışırken, o hep sezonluk çalışıyor ( 3-4 ay )acaba evlenince hiç mi çalışmaz?
Sakin evlenme, hemen ayril. okulunu bitir

Okulunuzu okuyun. Sizi gündelikçiliğe mahkum etmek isteyen hiçbir adama da eyvallahınız olmasın.
Utanmadan bi de "okursan bana bakmazsın" demiş. Yılın 3-4 ayı çalışıp gerisinde yatan adamdan koca olmaz, belli ki tembelin teki.

Okulunuzu okuyun. Sizi gündelikçiliğe mahkum etmek isteyen hiçbir adama da eyvallahınız olmasın.
Utanmadan bi de "okursan bana bakmazsın" demiş. Yılın 3-4 ayı çalışıp gerisinde yatan adamdan koca olmaz, belli ki tembelin teki.
Ciddi mi dedi onu yoksa dalga geçer mi dedi? Gündelik, kapıcılık meselesini
Ciddi dedi, zaten abiside o işi yapıyormuş 😏

Ciddi dedi, zaten abiside o işi yapıyormuş 😏
Yani neden kendini geliştirme fırsatı varken böyle bir işi tercih eder ki? Hadi kendisi etti diyelim.
Size neden bunu dayatıyor? Ne sigortanız olacak ne bir şeyiniz. Bir insan neden milletin ağız kokusunu çekmek ister ki? Kendini düşün bu adamdan olmaz. Elinde fırsatın var, yok fırsatımız hayat şartları bizi buna itti vs dersen amenna derim. Her iş yapılır, yapılan işten de gocunulmaz orası apayrı bir durum ama daha iyi yaşam şartları varken neden kötüye minnet eyleyesin?

Valla çalışmaya gelene kadar herif hödüğün teki, okumana bile karşı yahu aklınızda özür olması lazım bunu sevmek için

Otekde
Size değer vermesini geçin adam kendine bile değer vermiyor ki. Kapıcılık nasıl bir hedef insan eşi neden gündelikçi olsun ister. Kendisi tam olarak ne iş yapıyor? Okumanıza karşı olur tabi zerre vizyon yok mantık yok yani böyle bir gelecek planı mı olur
Otelde çalışıyor sezonluk, pasta bölümünde

Back
X