• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana değer vermiyor mu sizce?

Merhaba, sizlerle kafama takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum; benim 3 senelik ilişkim var, evlilik düşünüyordum ama artık vazgeçtim gibi, çünkü sevgilimin bazı hareketleri beni çok düşündürdü, meselâ farklı bir ile işe gidiyor ve bana söylemiyor,yani geç söylüyor, evlenince nerde yaşarız diyorum kapıcılık yaparız,sende gündelige gidersin dedi, biraz üzüldüm açıkçası, küçümsedigim için değil ama gündelik çok zor iş, insanın haşatı çıkar, şuan okuyorum ve tekrar sınava girdim iyi bölüm gelirse okumaya devam edecem, ama o benim okumama da hoş bakmıyor, okursan benimle evlenmezsin diyor, bir erkek neden sevgilisinin eğitim almasına mutlu olmaz ki, böyle bir insandan eş olur mu, ve ben 1 yıl aralıksız çalışırken, o hep sezonluk çalışıyor ( 3-4 ay )acaba evlenince hiç mi çalışmaz?
Köle arıyor o yüzden, okursan benimle evlenmezsin ne demek ya, ayrılın, okulunuzu güzelce bitirin. Muhakkak dengin biriyle karşılaşacaksindir.Okumak, meslek sahibi olmak çok önemli gerçekten.

Merhaba, sizlerle kafama takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum; benim 3 senelik ilişkim var, evlilik düşünüyordum ama artık vazgeçtim gibi, çünkü sevgilimin bazı hareketleri beni çok düşündürdü, meselâ farklı bir ile işe gidiyor ve bana söylemiyor,yani geç söylüyor, evlenince nerde yaşarız diyorum kapıcılık yaparız,sende gündelige gidersin dedi, biraz üzüldüm açıkçası, küçümsedigim için değil ama gündelik çok zor iş, insanın haşatı çıkar, şuan okuyorum ve tekrar sınava girdim iyi bölüm gelirse okumaya devam edecem, ama o benim okumama da hoş bakmıyor, okursan benimle evlenmezsin diyor, bir erkek neden sevgilisinin eğitim almasına mutlu olmaz ki, böyle bir insandan eş olur mu, ve ben 1 yıl aralıksız çalışırken, o hep sezonluk çalışıyor ( 3-4 ay )acaba evlenince hiç
okumak için fırsat kollarken, size gündelikçilik öneren kişiye lütfen yol verin. tartışmaya kapalı bir konu bu. anladığım kadarıyla yaşınız küçük, gençliğinizi bu vizyonsuz adamla heba etmeyin.

İyi de adam gayet net planı belli, şu işi yaparım sen de şunu yaparsın demiş nedeni niçini var mı? Yapmanı istediği iş belli niye okumana sıcak baksın, istediği yola girmezsin. Değişir umuduyla gerçekleri görmeyip burnunun ucundaki gerçeği 3 sene sonra çocukla farkedersen kendine yazık.

Merhaba, sizlerle kafama takılan bir konuyu paylaşmak istiyorum; benim 3 senelik ilişkim var, evlilik düşünüyordum ama artık vazgeçtim gibi, çünkü sevgilimin bazı hareketleri beni çok düşündürdü, meselâ farklı bir ile işe gidiyor ve bana söylemiyor,yani geç söylüyor, evlenince nerde yaşarız diyorum kapıcılık yaparız,sende gündelige gidersin dedi, biraz üzüldüm açıkçası, küçümsedigim için değil ama gündelik çok zor iş, insanın haşatı çıkar, şuan okuyorum ve tekrar sınava girdim iyi bölüm gelirse okumaya devam edecem, ama o benim okumama da hoş bakmıyor, okursan benimle evlenmezsin diyor, bir erkek neden sevgilisinin eğitim almasına mutlu olmaz ki, böyle bir insandan eş olur mu, ve ben 1 yıl aralıksız çalışırken, o hep sezonluk çalışıyor ( 3-4 ay )acaba evlenince hiç mi çalışmaz?
Arkana bile bakma. Bu adamdan ne koca olur ne baba. Oku mesleğini eline al kimler kimler çıkar karşına.

Bu konu şaka mı?
Değilse kapıcılığı anan yapsın de ve okuluna kariyerine yoğunlaş.
Kapıcılığı küçümsemiyorum kesinlikle ama gencecik tüm haytı önünde olan genç kadının hür iradesiyle isteyeceği meslek olmamalı.
Kaç kurtul.Yahu her şeyi geçtim,bu zihniyette birini adam diye erkek diye nasıl sevibiliyorsun,evlilik planı kurabiliyorsun?Hiç mi değerli hissetmiyorsun kendini bırak şu plaj maymununu asabım bozuldu

Bu konu şaka mı?
Kapıcılığı küçümsemiyorum kesinlikle ama gencecik tüm haytı önünde olan genç kadının hür iradesiyle isteyeceği meslek olmamalı.
Kaç kurtul.Yahu her şeyi geçtim,bu zihniyette birini adam diye erkek diye nasıl sevibiliyorsun,evlilik planı kurabiliyorsun?Hiç mi değerli hissetmiyorsun kendini bırak şu plaj maymununu asabım bozuldu

Bu konu şaka mı?
Keşke şaka olsaydı ama değil, zaten ayrılacam iyice soğudum

Evlenmek isteme sebepleriniz var mı?

Back
X