• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlilik disi cinsellik yasayanlarin hepsi kendini kullandirmak icin kimseyle sevismiyor
farkindamisin bilmiyorum ama herkes senin gibi dusunecek hali yok
nikahsizda cinsellik yasayabilir orgazm olabilir haz alabilir bir kadin
bir kadin veya genc kiz ne zaman kendini kullandirir biliyormusun
karsisindaki erkek cinsellik yasadigi bayani eglenecek bayan olarak gordugu zaman
ama emin ol bakireliligi yada evlenmeden once cinsellik yasamis kadinlari
senin gibi genis mideli olarak gormeyen cok erkek var..
gerci hos dar midelilerin gorevi kadinlik gorevini evlendikten sonra
sadece eslerinin tatmin olmasi gibi goruyorlar :)
bu yuzden dar mideli ve tatminsiz bayanlar gergin olabilip mutsuz bir toplum
olusturuyor..
guldurme benı ınsan bı telefon alınca bıle el deqmemıs ıster!
:27:

Yani artık iyice saçmalıyorsunuz.Evlilik öncesi ilişkiye asla sıcak bakmıyorum ama bu benim inancımla ilgili eğer birşey YAŞARSAMDA hesabını kocama değil Allaha veririm.Niye bir kadın kendini erkeğe karşı ispatlamak zorunda.
Kişi yaptığı eylemden kendi sorumludur.Hesabını vicdanına verir.Yok ellenmemiş kız olacakmış.Erkekler ellenmemiş gül gibi mi?Yok kadın evlenmeden önce ilişki yaşarsa kirlenmiş oluyormuş,yok onunla evlenen adamın midesi geniş oluyormuş muş muş muş
Tek bir soru soracağım size siz bana onun cevabını verin.Bende size herkesin önünde evet siz hakısınız ben yanlışım diyeceğim

Soru;Madem eldeğmiş kızlar kirli el değmemiş kızlar temiz oluyor.Soruyorum size bu ellenmiş kızları kim elliyor yahu kim?O tertemiz sizin değiminizle el değmemiş kız isteyen adamlar kirletmiyorlar mı bu kızları?

Başkada sorum yok

Not: Cümlede geçen el değmiş ,ellenmiş,kirlenmiş gibi kavramları asla onaylamıyorum insanların böyle nitelendirilmesine kesinlikle karşıyım sadece vurgu yapmak için kullandım)

Yani artık iyice saçmalıyorsunuz.Evlilik öncesi ilişkiye asla sıcak bakmıyorum ama bu benim inancımla ilgili eğer birşey YAŞARSAMDA hesabını kocama değil Allaha veririm.Niye bir kadın kendini erkeğe karşı ispatlamak zorunda.
Kişi yaptığı eylemden kendi sorumludur.Hesabını vicdanına verir.Yok ellenmemiş kız olacakmış.Erkekler ellenmemiş gül gibi mi?Yok kadın evlenmeden önce ilişki yaşarsa kirlenmiş oluyormuş,yok onunla evlenen adamın midesi geniş oluyormuş muş muş muş
Tek bir soru soracağım size siz bana onun cevabını verin.Bende size herkesin önünde evet siz hakısınız ben yanlışım diyeceğim

Soru;Madem eldeğmiş kızlar kirli el değmemiş kızlar temiz oluyor.Soruyorum size bu ellenmiş kızları kim elliyor yahu kim?O tertemiz sizin değiminizle el değmemiş kız isteyen adamlar kirletmiyorlar mı bu kızları?

Başkada sorum yok

Not: Cümlede geçen el değmiş ,ellenmiş,kirlenmiş gibi kavramları asla onaylamıyorum insanların böyle nitelendirilmesine kesinlikle karşıyım sadece vurgu yapmak için kullandım)

:65::65::65::65::65::46::46::46::46::46::46::46::46:
tebrikler denizaslım bende her zaman bu düşünceyi savunuyorum
alacağını almıştır alan bu sorudan

o zaman siz kazara bir gün dul kalırsanız (gerçi olmazsınız çünkü siz koruma altına alınmış,başına kötü işler gelmesi muhtemel olmayan birisiniz) sizinle kimsenin evlenmemesini onaylamanız gerekiyor öyle değil mi..ee ne de olsa siz artık kirlenmiş pislenmiş el değmiş 2. elsiniz...
l

Son düzenleme:
Tartışma olmuş sanırım yine tam okuyamadım.Ama miska burdakilere İlişkiye girmek istediğini söylemiyo bu insan belli bi yaşa gelmiş ve o adamla aynı yatakta yattıgı halde onu öpmedigini bile söylüyo ..seven insan öpmek dokunmak ister belli çerçeveler içinde..

Evlilik öncesi ilişkiyi destekleyen biri değilim hatta büyük konuşmuşumdur asla yapmam diye ama bu başkalarının özel hayatına karışma hakkını vermiyor bana sizede vermediği gibi..

Benim istemememin birçok sebebi var biri inançlarm biri korkum biride erkek arkadaşımın bigün sevgisi biterse bana o sebepten geri dönmek istemesidir..

Namus bacak arasında olmaz diye onlarada hak vermiyo deilim .. herşeyi yapıyosa bi kız sadece hala bakireyse o daha mı namuslu oluyo ? Ben hala bakireyim yanlış anlaşılmasın söylediklerim ama bn bakire oldugum için onu yaşayanlara namus dersi verebilcek noktadada deilim !

Miskanın sorunu burda tartışılanlar değil namus dersi vermek isteyenler açsın başka bi topik paylaşımlar orda devam etsin.

Son düzenleme:
Konu incelendikten sonra gerekirse tekrar açılmak üzere yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Back
X