- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Peki nasıl davranmak lazımdı sizceHatanız bu
Ayrıca kişi kendinden bilir işi
eski konunuza da yorum yapmıştım
öfke kontrolü yok baskıcı kıskanç şiddete eğilimli ee daha nolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nasıl davranmak lazımdı sizceHatanız bu
Ayrıca kişi kendinden bilir işi
eski konunuza da yorum yapmıştım
öfke kontrolü yok baskıcı kıskanç şiddete eğilimli ee daha nolsun
ya gerçekten benim kuzenimin hayatı yani o yazmış gibi kız kahroluyor ya korkarak yaşıyor yine birşeyden kızacak diye giydiği kıyafeti evden çıkmadan çekip yollar ya valla hayatınız mahvoluyor ya ben bunalmıştım çünkü sizleri hiç düşünemiyorum kararlı bir şekilde konuş dicem ama bugün tamam der söz verir sonra yine yapar Allah yardımcınız olsunEvet var eskiden hep aldatılmış nerdeyse ama bunun biletini bna kesemez ki. Benim en samimi arkadaşlarım bile bana, bize yemin et sen bu çocuğu aldattin mi yoksa dediler ya . Niye bu cocuk böyle şüphe ediyor diye. Kendime inandirmya çalışmaktan sıkıldım hiç suçum günahım olmadığı halde ondan azar isitmekten sıkıldım
Ben 20 yaşındayım o 23. Siz okurken daralmissiniz bense yaşıyorum ve işin kötüsü madur durumda olan hep sevgilim oluyor niyeyseokurken bile daraldim. Benim ilk sevgilimde böyleydi tabi o zamanlar ben daha 21 yasinda cahil bir kizdim. Simdiki aklim olsa katlanirmiydim ona. Taviz verirsen karsindaki daha fazlasini ister bu herzaman böyledir. Bu kadar sorgulamasida kendine güveni olmadigi anlamina gelir üstelik. Kendine güvenen, ne istedigini bilen, mantikli, hayata bir durusu olan bir erkegin yapacagi seyler degil bunlar. Gerci yaslarinizda kücük sanirim.
tek yapabılecegınız sey kendınızı odaya kapayıp oencereyı bıle acmayıp odanıza kamera baglayıp ıstedıgı zaman sızı gorup sesınızı duymasını saglamanız kalmısBenim istediğim oni yarı yolda bırakmak değil ama , onun güvenini kazanmak daha napa bilirim diye düşünüyorum
Ayyy aynı bende öyleyim pantolonum dar diye kızar tsort dar diye kızar . Ben tepki gösterince de başkalarının senin vücut hatlarina bakmasi hoşuna mi gidiyor diyo . Çok teşekkür ederim inşallahya gerçekten benim kuzenimin hayatı yani o yazmış gibi kız kahroluyor ya korkarak yaşıyor yine birşeyden kızacak diye giydiği kıyafeti evden çıkmadan çekip yollar ya valla hayatınız mahvoluyor ya ben bunalmıştım çünkü sizleri hiç düşünemiyorum kararlı bir şekilde konuş dicem ama bugün tamam der söz verir sonra yine yapar Allah yardımcınız olsun![]()
Cok haklısın. Bazen konduramiyorum yapmadıgim bişey için ona açıklama yapmayı. Sadece açıklama yaptığımda inanmsa ona bile razıyım ama illa ispatlamak lazımtek yapabılecegınız sey kendınızı odaya kapayıp oencereyı bıle acmayıp odanıza kamera baglayıp ıstedıgı zaman sızı gorup sesınızı duymasını saglamanız kalmıs
bunuda yaparsanız tam olcak,
arkadasım onu yarı yolda bırakmıyım derken geldıgın ve gıdecegın noktayı gor lutfen ıyılıgın ıcın soyluyorum
kocam bıle bana boyle davranmıyor emın ol erkek arkadasın saglıklı degıl
gecmısınde belkı sıkıntılı bı ılıskı yasamıs dıyenler cıkacaktır onun ıcınde sunu derım kı bosanıp tekrar evlenen , aldatılan , neler neler yasayan ınsanlar var hangımız yenı ılıskıye baslarken sevgılımızı boğduk yahu
sıze aslında hakaret guvenmemesı
Ben 20 yaşındayım o 23. Siz okurken daralmissiniz bense yaşıyorum ve işin kötüsü madur durumda olan hep sevgilim oluyor niyeyse
Peki nasıl davranmak lazımdı sizce
Evet aynen öyle. İstedigi şey istediği zaman olsun istiyor olmayınca da altında bişeyler arıyor ama böyle de bana yazıkEğer zamanında kandırılmış,aldatılmış ise şüpheci davranabiilir,normal.Bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyordur.Ve o tanışmak,ciddi adımlar atmak istediği halde siz istemiyorsanız daha da şüphelenebilir.Neden istemiyor? Neden biri varken benimle konuşmuyor? diyebilir.
Bu kadar çok alttan almamalıydınız taviz vermemeliydinizPeki nasıl davranmak lazımdı sizce
Evet aynen öyle. İstedigi şey istediği zaman olsun istiyor olmayınca da altında bişeyler arıyor ama böyle de bana yazık
Hahaha :) Ben niyeyse bıkmadim ona doğruyu söylemekten korkum da zaten bugün sırf bu yüzden ondan soğumak böyle yaptığı sürece evlenmek bile istemiyorum simdiden böyleyse evlenince nolur diyorumbenim de böyle bi ilşkim olmuştu 2 ay sürdü, farklı şehirlerdeydik, okuldan çıktım diye arıyorum eve gidiyosun dimi? bak eve diip başka yere gitme? eve gidince arıcam? kimlesin? eeeh dedim bu ne be, eve gideceğim halde başka yere gidiyorum demeye başlamıştım bıraksın madem diye, işte ahmet mehmet gelicek kafeye gitcez diyorum. heh tamam doğru söylüyosun yalan söylemiyosun o yüzden seviyorum seni diyodu baktım salmıyo ben dehledimdi :)
Offff off aman Allahım benimde korkum bu işte . O diyo ki evlenince yan yana olcagimiz için düzelecek ben de tam tersi evleninceUzerinizde psikolojik baski uyguluyor resmen,hele hele evlendikten sinra nasil olur dusunemiyorum bileciddi guven problemi var sevgilinizin siz ne yapsanizda malesef degismiyecektir
mutlaka gecmisinde aci bi tecrube yasamistir ve geleceginide ciddi anlamda tehlikeye sokuyor ne yazikki,belki kendiside elinde olmadan boyle davraniyordur ama siz bu sekilde daha ne kadar dayanabilirsiniz?tasiyabilecekmisiniz onu ?benimde bi tanidik vardi boyle,kocasi hic biyere gondermezdi saat basi arardi,guvenmezdi,inanmazdi kadin ziyan oldu yaa resmen inanirmisiniz adam kasten eve muhabbet almis her aradiginda evdemisin bakalim?bana kuslarin sesini dinlet dermis o derece yani
bi ara dedim kadina kuslarin sesini kaydet,aradiginda dinlet derdim gulerdik
![]()
Düzelmezse kesinlikle geçmez . Bide işin kötüsü ben onu inandircam diye mahvoluyorum onu da bu gereksiz şüpheler yiyo bitiriyorevet daraldim cünkü benzer seyler yasadigim icin sizi iyi anliyabiliyorum. Sizce düzelirmi bu adam? Düzelmezse ömür gecermi böyle?
Atıyo ya inanma. Güven ya vardır ya yoktur, gözü görünce güvenecekse hic güvenmesin. Bide bunların ben sana güveniyorumda dısarıya güvenmiyorum versiyonları varki evlerden ırak. Özellikle şiddete eğilimi varsa uzak dur tatlım, güven duygusu kadar güzel bişey yok su hayatta. Özellikle değer verdiğin insanlar sana gözü kapalı ve hic Bi şart koşmadan (evlenelim vs gibi) güveniyorsa bu duygu dünyalara bedel!Heh işte sevgilim evlendiğimiz de tam tersi olacagini söylüyor şimdi uzaktayiz senden haber alamiyorum göremiyorum ondan böyle evlenince hiç biri kalmayacak evlenelim diyo sürekli
hasta o zaman sevgilin güvenini de sarsacak bir şey yapmadım diyorsunKızlar sizinde başınızı agritiyorum ama benim gibi olan var mı veya ne yapmam lazım bana bi fikir verin lütfen. Ciddi bi ilişkim var 2 yıldır. Ama sevgilim bana guvenmiyor her yaptigimi sorguluyor inanmıyor. Diyeceksiniz ki güvenini sarsacak bisey mi yaptın , kesinlikle Hayır hayatıma o girdiği günden beri olgun evli bi bayan nasıl davranıyorsa mümkün olduğunca o şekilde davrandim erkek arkadaşım bile olmadı üniversite de kaldı ki ona karşı bi hata yapmak veya aldatmak söz konusu bile olamaz. 2 yıldır yan yanaydik rahattik unuversite bitti ben memlekete geri döndüm ailem bilmiyor daha doğrusu annem biliyor ama.onun yanında da tel de konuşamiyorum mesela arıyo beni. Ben acamayinca kızıyo veya bi isim var telefonum orda çekmiyo diyorum nereye gidiyosun doğru söyle nerdeydin sen demeye başlıyo. Her yaptığım şeyin altın da bişeyler arıyo sürekli agzimdan çıkanları sorguluyo inanmak istemiyo gibi sanki bi acigimi arıyo gibi. Bense onun yaptıklarının karşısında ona kızmıyorum aramiz daha da kötü olmasın diye ona inandirmaya çalışıyorum biseyleri. O zaman mutlu oluyoruz bizden iyisi olmuyo
Ama ya bigün inanmazsa bana ? Kii inanmadigi zamanlarda oluyo doğruyu söylediğim halde bagiriyo cagiriyo düşün düşün işin içinden çıkamaz haldeyim onunla da konuştum bazen hatamin farkindayim diyo bazen de acaba ben de bu kızın gunahini mi alıyorum acaba diye hic düşünmüyo