- 18 Ekim 2023
- 12
- -4
- 1
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden izin alcakmışsın kiSevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyorum sizce haklı mı
O da çıksın ne var bunda..Sevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyor sizce haklı mı
İzin ne ya birbirinizin velisi misiniz siz?Sevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyor sizce haklı mı
Bana olsun inat diye çıkıyor kendi istediğinden değilO da çıksın ne var bunda..
Öncelikle ben izin alınması taraftarı değilim kimse kimseye karışamaz bunu belirteyim.Mesaj atılır veya aranır canım ben arkadaşlarımla buluşucam dersin biter.Haber verme amaçlı bu iki taraf içinde geçerli.Sevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyor sizce haklı mı
Aileniz bunu dese ben 26 yaşındayım dersiniz...Sevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyor sizce haklı mı