Sevgilim bana inat yapıyor

beesstemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
12
-4
1
28
Sevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyor sizce haklı mı

Sevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyorum sizce haklı mı
Neden izin alcakmışsın ki

Haber verilir zaten izin alınmaz. O gidemezsin dese arkadaşlarınıza “sevgilim izin vermedi” diyip evde oturacak mısınız ne münasebet? Böyle böyle çevrenizden koparır sizi bi bakarsınız çevrenizde tek sevgiliniz kalmış dikkat edin. Sonra ayrılınca büyük boşluğa düşersiniz.

haber verilmesini dusunenlerdenim ama izin almak baska bir evre. Kimse sahibimiz değil, kimsenin de sahibi değiliz.

Ama bir taraftan da iliskilerde/evliliklerde diger tarafin hosuna gitmeyen davranislarin yapılmamasini destekliyorum, hani gecinmeye gönlüm var ise, dikkat ederim, dikkat edilirse de sevinirim, ama bu ikinci paragrafim baska bir konu :)

Sevgilim iki akşamdır arkadaşlarıma gidiyorum haber veriyorum ama izin almıyorum diye kızıyor bana onadan izinsiz gittim için sen gidiyorsan bende bundan sonra gecelere kadar geçip arkadaşlarımla takılcam diyor sırf bana inat olsun diye bunu yapmak istiyor sizce haklı mı
O da çıksın ne var bunda..

İzin ne ya birbirinizin velisi misiniz siz?

Sevgiliye haber vermek bile şart değilken bi de izin mi alacaksınız? Ben kocama bile haber vermeyi unutuyorum arada 😂

O da çıksın ayrıca ne olacak ki? Genç adam takılsın işte.

Ayni evde mi yasiyorsunuz?

Yaşamiyorsaniz Ikinizde çıkın işte, neden illa birbirinizi darlamak zorundasiniz? Yani ayni evde yaşamayan insanlarin birbirlerinin eve kacta gelecegine, cikip cikmayacagina karişmasi cok sacma degil mi?
Gec gelse nolur erken gelse nolur sizin yaniniza gelmiyor ki?
Veya evden cikmadiginizda evde birlikte vakit gecirmiyorsunuz ki kös kös ayri evlerde oturup birbirinizi disari cikartmak istrmemek neyin nesi oluyor?

Öncelikle ben izin alınması taraftarı değilim kimse kimseye karışamaz bunu belirteyim.Mesaj atılır veya aranır canım ben arkadaşlarımla buluşucam dersin biter.Haber verme amaçlı bu iki taraf içinde geçerli.

Konuna gelecek olursak sadece durum tahlili yapmaya çalışacağım. Böyle davranmasının sebebi kıskandığı bir arkadaşın falan mı var ondan olabilir belki.Erkeklerde böyle takıntı olurya erkek arkadaşlarından birini kıskanıyor durumu yani.Bu dahi yaptığını haklı çıkarmaz gene tekrarlayayım.

Son düzenleme:
Ayyy izin almak mı hoşt deyin. Haber vermek veya izin almak zorunda değilsiniz. Böyle nobran adama neden sevgilim diyorsunuz hala

İzin almak nedir? Siz de ondan böyle şeyler bekliyor musunuz benden izin alsın tarzı?

Aileniz bunu dese ben 26 yaşındayım dersiniz...

Sakın buna alıştırmayın,ben çoğu zaman haber bile vermiyordum konuşursak şurdayım şunu yapıyorum diyordum.Siz bir bireysiniz kendiniz karar verirsiniz nereye ne zaman gideceğinize

izin almanızı isteyen biri ile yaşadığınız şeyin sevgililik olduğunuza emin misiniz? neyse arkadaşlar gerekeni yazmış, inşallah kendinize daha fazla hakaret ettirmezsiniz, artık konuşarak mı halledersiniz baika şekilde mi siz bilirsiniz. hayat siizn sonuçta. kadınların böyle şeylere göz yumduğunu gördükçe çok yükseliyorum ya, susayım ben en iyisi🤐

Aşkımmmm arkadaşıma gidebilir miyim beyimm, sen izin vermezsen nefes bile almam dnsndmsms

Back
X