sevgilim bana karsı bişey hissetmediğini söyledi

derinsu23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
1
0
1
33
merhaba arkadaslar.Benim yaklasık 2 senedir devam eden bi ilişkim.Ailelerimiz biliyor ve askere gidip geldikten sonra evlenmeyi düsünüyorduk.Yanlız son zamanlarda cok ilgisiz davranmaya basladı.Ne zaman sebebini sorsam işinin yogun oldugunu bahane etti.En son bu aksam yine ilgisiz oldugunu sölediğimde bana karsı artık hiç bişe hissetmediğini söledi artık napcam bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin...

Sana karşı bişey hissetmiyorsa bu ilişki o erkek için bitmiş zaten. Kimseye zorla sevdiremezsin ki kendini. Duygular bittiyse eskisi gibi olmak biraz zor. Ayrılık çok acı ve cok zor biliyorum ama malesef bunu yapmalısın. Bi süre ayrı kalsın senden

yapıcak birşey yok . belkide ilgiden bunalttın . yarın öbür gün dönmeye kalkarsa şaşma .

ipleri kesmiş bence, kendini bir çek bakalım yol yakınken kendine yeni birilerini bul hayat çok geniş bir şey, korkma seni sevmeyen kimsenin de seni üzmesine izin falan verme. Bir erkek için değmez tatlım hele seni sevmeyeni için hiç değmez. naapalım de yoluna devam et... Saaakın korkma bak Hayat ne güzellikler çıkartır karşına ağzın açık kalır...:KK200:

Şimdi ilgisiz kalma sırası sende. Birmuddet tepkisiz kal. O seni arar sorarsa liginden sikilmistir. Yok atamazsa en güzeli ayrilmaktir.

nolur ''oh be''deyin ''rahatladım üstümden buyuk bi yuk kalktı.bende sana nasıl soykeyecegimi dusunuyodum''deyin

Napıcan ayrılcaksın!
Bide soruyosun ya !
Nasıl bu kdar vurdum duymaz olablıyorsnuz. Eşim bana sana karşı bısey hıssetmıyorum dıcek. Derhal giderim . Neyi uzatıyorsun kı?
Çocuk belkıde senı aldattı.

Artık hisleri kalmamışsa bitirmekten başka çare yok zaten ilgisini de kestiği için artık eskisi gibi olmaz :KK43:

ne yapacağım diye sormanıza gerek yok ki bitmiş işte
arkadaşların yazdığı gibi en azından açıkça söylemiş sizi kandırarak sürdürmemiş
sadece içinizde yaşayın acınızı belli etmeyin birşey söylemeyin sessizce gidin hayatından illa ki sevmiştir ve o da bu süreçte düşünecektir hayatında kimse yoksa geri dönecektir eminim
seda dikerin aslında giden erkek yoktur kitabını okuyun ben yeni başladım çok iyi geliyor inanın

Back
X