Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırgınlığın sebebine göre değişir. Koku atölyesine katılıp ona özel koku yapabilirsiniz.
sevgilim bana kırgın gönlünü almak için bir şeyler yapmam gerekiyor. el emeği zor olmayan bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Yaş maddiyat
Kırgınlığın sebebi
Sevgilinin yaşı işi vs vs
Bilgi ver ki fikir al
Ben dün çikolata yapıp verdim ozel bir kutu icerisinde.
Cok begendi :)
Marketlerde kaliplar, internette videolar var oyle yapabilirsiniz.
Ya da hazir cikolatayi eritip icine findik uzum badem koyup hazirlayabilirsiniz.
Kırgınlığın sebebine göre değişir. Koku atölyesine katılıp ona özel koku yapabilirsiniz.
bu nasıl oluyor ilk kez duyuyorum
Şöyle anlatayım o zaman 1 günlük bir atölye çalışması ve gün sonunda kendi parfümünüzü oluşturuyorsunuz. Taksimde var "kokucuk" diye aratırsanız bulabilirsiniz.bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum
Şöyle anlatayım o zaman 1 günlük bir atölye çalışması ve gün sonunda kendi parfümünüzü oluşturuyorsunuz. Taksimde var "kokucuk" diye aratırsanız bulabilirsiniz.
Hımm başka aklıma bir şey gelmiyor şu anistanbulda yaşamıyorum başka ne örene bilirsiniz
Ben minik pastalar yapmistim kalip alip. Cikolatayla kaplayip suslemistim onlari. Mesela hindistan cevizine batirarak veya renkli ufak sekerler serptim uzerine cok guzel oldu.
Şöyle anlatayım o zaman 1 günlük bir atölye çalışması ve gün sonunda kendi parfümünüzü oluşturuyorsunuz. Taksimde var "kokucuk" diye aratırsanız bulabilirsiniz.
Hımm başka aklıma bir şey gelmiyor şu anbelki sevdiği bir yemeği yapabilirsiniz.
Hımm başka aklıma bir şey gelmiyor şu anbelki sevdiği bir yemeği yapabilirsiniz.
Yaş maddiyat
Kırgınlığın sebebi
Sevgilinin yaşı işi vs vs
Bilgi ver ki fikir al
D damdan bana da konu içinde yardımcı olur musun ki
bilgileri veriyorum fikrine talibim :)
24-25 yaşındayız.
maddi olarak 50 tl bütçem var. çok fakırım bu aramümkün olduğunca el emeği olsun istiyorum.
yanında olmam gereken bir anda yanında olamadım çok istemiş olmama rağmen...
şu an öğretmenlik yapıyor, müziğe özel ilgisi var. iştahı da çok açık :)
9 yıllık ilişki, 1 yıllık nişanlılık.