• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana kırgın el emeği bir şey yapmak istiyorum ne olabilir? lütfen yardım edin.

Önemsediğini göstereceksen onun sana yap dediği bir şeyi yapıp yapma dediğini de yapmayacaksın

Bu kişiliğine dair bir şey değil de daha basit bir şey

Örneğin hava soğuk üşürsün deyince saçın bozulmasın diye takmadığın bereni takacaksın gibi

bunları zaten elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum

Arkadaşlar ben olsam video hazırlardım. Otururdum ona olan duygularımı bir güzel anlatır sonra özür dilerdim. Bence güzel de bir anı olur.

İyi de sen Ada'mın ciğerini bilirsin sana ne önereyim şimdi

Sarma sar diyeyim Bari

Özel değilse o yanında olamadığın şeyi yaz ona uygun bir şey bulalım

Örgüden anlarsan atkı ör

Hikaye yaz onu seni ve neden gidemediğini anlatan

beynim durmuş gibi. şöyle hoş küçük bir anı kalsın istiyorum da... genelde defter alırım onunla ilgili bir şeyler yazıp veririm o biraz klasikleşti bizim için de :(

şöyle anlatayım bir olay yaşanmıştı çok aşırı dertlenmişti bizde birbirimizin derttaşıyız çıkamadım annem yüzünden evden..
ve o gün bana birinci yıl sürprizi için hediye almış. öyle kötüye sardı.. kırıldı biliyor benim yüzümden olmadığını ama yine de kırgın :(

sevgilim bana kırgın gönlünü almak için bir şeyler yapmam gerekiyor. el emeği zor olmayan bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Aska giden yol mideden gecer mine onun gibi bi söz var bnce bi kurabiye yada ne bileyim güzel bi tatli vs yap okuluna git güzel paket yap dikil karsisina ve sürpriiz de ver o güzel kutulu yiyecegi ve özür dile bitti gitti

Back
X