- 23 Ağustos 2025
- 4
- -2
- 1
- 24
- Konu Sahibi cemile fenasoguk
-
kizlar meraba sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz beni çok sevdigini söylüyor Geçenlerde ben komik bir video attım kendisine video içeriği şuydu; bir adam yemek yapiyodu yemek yaprkwn donunu falan indiriyodu poposu falan gozukuyordu şahsen ben buna güldüm ve sevgilime atmak istedim sonra vazgeçtim ve sildim ama o ben silmeden görmüş ve bana direkt buraya kufur yazabiliyor muyum bilmiyorum ama büyük harflerle O.Ç. yazdı baya sovdu bende dedim ki mal mısın bana neden küfür ediyosun falan komik olduğunu düşündüm dedim o da dedi ki ben sana çıplak bir kadının aynı videosunu atsam sen ne yapardın bende dedimki poposu açık şekilde yemek yapab herkese gülerim sıkıntı olmaz atabilirsin sövmezdim sana falan baya trip attım o da özür diledi ama ettiği küfüre çok takıldım seven insan bu konuda bile olsa küfür eder mi ya saygısını bozar mı ben mi çok abartıyorum
hayır tabiki olmadı hatta ben seninle gelecek düşünürken korkmam mı gerekiyor her sinirlendiğinde bana böyle sövüp duracak mısın sinirlendin diye bana zarar vermeye de kalkarsın falan demiştim ama bu lafıma çok alındı baya içerledi senin gözünde böyle biri miyim özür dilerim falan dediAniden böyle yazabilen birinin; başka işaret diyebileceğimiz olayları da oldu mu anlatır mısınız?
yok maalesefbence de komik:d
kerim diye biriyle akrabalığınız var mı?
haklisiniz özür dilerimBirinin kicina neden bu kadar gülüyorsunuz anlamadim donup aynaya bakabilirsiniz.
Bence komik bir video değil, bana atilsa kufur etmem ama "komik" anlayisi kic gormek olan biriyle birlikte oldugum icin durup 1-2 saat bu durumu dusunurdum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?