sevgilim bana paragöz dedi

nevertime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
1.403
622
çok üzgünüm çok moralim bozuk..erkek arkadaşım ile tartiştık ve bana senin dünyan para olmuş dedi.senin yüzünden ailem ile sen arasında kalıyorum dedi...tek derdin kendin dedi bencilsin ve aileme si...ri çekiyim ne halleri varsa görsünler deyim istiyosun dedi...beni çok yanlış anlamış beni tanımamış bile.laflarını duyunca şok oldum hemen arabaya binip çektim gittim yanından.. 5 dk sonra aradı söylediklerine bin pişman oldu ağladı yalvardı ayrılmayalım diye.O lafları bana öyle dokundu ki ayrılmadım ama çok mesafeliyim ona çok kırıldım

sebep ise evliliğimiz için biriken parayı harcadğı için ve bana haber bile vermediği için ona kızmam..kaç para oldu diye sordum bana şu kadar azaldı diye tee sonradan söylüyo

sebep ise evliliğimiz için biriken parayı harcadğı için ve bana haber bile vermediği için ona kızmam..kaç para oldu diye sordum bana şu kadar azaldı diye tee sonradan söylüyo
suç bastırmak için sesi çıkmış olay bu sen üzülme onun paragöz demesiyle mi paragöz olacaksın bu konuşmalar hiç hoş değil yalnız sen emin misin bu adamla evlenmekle pek doğru yapacakmışsın gibi gelmedi bana:KK14:

parada benim payım yok ben bu ay vermeye başlıcaktım çünkü benim durumum çok sıkışıktı konuşmuştuk bu ay başlıyacaktım...

bu konuşmaları beni şok etti..ilerde bi para konusunda sıkıntı yaşasak beni yerin dibine sokar bu adam demekki

Sizin payiniz olmasada bi amac icin biriken paraymis. Size haber vermeden harcamasi ve paragoz diye uste cikmasi yanlis olmus.
Aile ve sizin aranizda neden kaliyormus onu acikladi mi?
Evlilik icin acele etmeyin.

Bu çoçukdan sana bir cacık olmaz daha şimdiden ailesini savunmaya seni eziklemeye etiketlemeye başlamış çıkkkk olmaz vur totosuna tekmeyi gitsin

Sizin payiniz olmasada bi amac icin biriken paraymis. Size haber vermeden harcamasi ve paragoz diye uste cikmasi yanlis olmus.
Aile ve sizin aranizda neden kaliyormus onu acikladi mi?
Evlilik icin acele etmeyin.

neden arada kalıyosun diye sonradan sordum....tamamek konuşmak için üste çıkmak için boş ve saçma saçma konuştum dedi.

cok haklisin ve boyle yaparak dogru olani yapiyorsun bence
alttan alma bende senin durumundayim paragoz denmedi ama parasina karisiyorum, ailesinin lux hayati icin evliligi yillarca erteleyyemem

parada benim payım yok ben bu ay vermeye başlıcaktım çünkü benim durumum çok sıkışıktı konuşmuştuk bu ay başlıyacaktım...
Para onun parası.Kimse kimseye kendi çalışıp kazandığının hesabını vermemeli.Bir yere harcaması gerekiyordur harcamıştır.
Hiç kimseyle evlenmeden yok birikim yok evlilik parası adı altında para işlerine girmeyin,ortak hesap şu bu açmayın kimseye para vermeyin.İlişkide en büyük yanlış.Yarının garantisi mi var.Herkes kendi sormluluğunu alıp kendi birikimini kendi yapsın.Kimse de kimsenin birikimini takip etmesin.

X