Sevgilim ben balık etli sevmiyorum dedi

Aslında bazı eleştiriler faydalı olabiliyo esim 5 senedir zayifken daha güzel saglikliydn diye diye beni bekarlık kiloma döndürdü sağolsun hırs yaptım yoksa saldım çayıra yemeye devam ediyodum 😅

İlk sevgili olduğumuz zamanla şu an arasında 2 kilo fark var, kendisi ve ailesi zayıf yapılı bu yüzden beni gözünde büyütüyor olabilir 🤭

2 kg mu? Belli bile olmaz ki 😨ben 10 - 15 falan sandım ben şahsen 15 Kg alırsam balık etli sınıfına giriyorum 😂😂😂 deli mi bu be bahane arıyor gibi geldi bana şimdi. Çok anormal.

Son düzenleme:
İnsan gerçekten seviyorsa sizi her halinizle sever. Pijamalarla da kilolu veya zayıf halinizle de... Dahası insan evlilikte eşini her halde görecek hamileliği loğusalığı var hastalığı saglığı temizlik yaparken ki eski kıyafetleriyle ....bunlar bahane. Kendileride Brad Pitt sanki allahın uyuzları
Buna katılmıyorum açıkçası ya. Verdiğiniz örnekler çok uç hamilelik, lohusalık vs. Onlar apayrı istisna.
Adamin hanzoluguna yorum yapmayacağım ve adam gibi bir dille bunu söylemiş olsaydı sıkıntı yoktu. Zira kimse kimseyi her haliyle sevmek zorunda değil.

Ama ben böyle mutluyum🥺
Ama gerçekten kiloluk ve yağlanma iyi bir şey değil ileride çok sıkıntısını çekebilirsin hele ki hamilelik ve doğumdan sonra kilolar yapışıyor kilo almanı istiyorum dese kızabilirdim ama zayıflamak kendi sağlığın içinde önemli

• Beğen
Reactions: The
Hiç de düşüncesizce değil kilo aldın dikkat et diyor ne var bunda insan sevdiğine de diyemeyecekse yanii ben de eşime dedim gömlekten göbeğin çıkmaya başlamış dikkat et ben öyle göbekli sevmem dedim her halinle tabii ki seversin ama dikkat etsin yani sonuçta benim de göz zevkim önemli sevmenin yanında bir de çekicilik önemli keyfi niye kilo alsın he bi hastalık olur ilaç falan kilo aldırır o haliyle seversin ama zayıf bildiğin sevdigin insan göz göre göre de gözünün önünde boğazını tutmayıp göbek yapsın hic istemem yani

60 kiloyum kızlar boy 1.64 balık etlilik anlayışımız bu, bu arada😂
Boyunuz uzun değil, kilonuz da az değil. Bana göre de balık etli olabilirsiniz😁 kilonuzun nereye toplandığı da önemli tabi. Siz basenlerim genişliyor demişsiniz, belki de orantılı kilo almadığıniz için gözüne batmaya başladı.

Boyunuz uzun değil, kilonuz da az değil. Bana göre de balık etli olabilirsiniz😁 kilonuzun nereye toplandığı da önemli tabi. Siz basenlerim genişliyor demişsiniz, belki de orantılı kilo almadığıniz için gözüne batmaya başladı.
Evet sanırım alt bölgeye toplandığı için rahatsız oluyor

Yani uyarabilir de , aman aman bi kilo değil ben balıketli sevmem diye kırıcı konuşmayı gerektirecek kadar. Daha fazla alma böyle iyisin falan diyebilirdi belki durdurma amaçlı. Siz de tehlike çanları çalıyor diye düşünüp bir iki kilo verip kendinizi daha iyi hissederdiniz enazından. Amaan ne bilim işte 😂

valla ben böyle açık sözlü
olmayı seviyorum en azından biliyorsunuz ki kilolu kadın sevmiyor hatta söylemekte de beis görmüyor. doğum yapacaksınız ve kilo alacaksınız. mesela bende 1 sene olacak hala aslan gibi 10 kilo duruyor veremedim. bunları dikkate alın. bunlar hep sinyal

Back
X