- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi degerlim25
Yorumu tam okumamışsınız, yazımda oğullarına söz geçirememek diye birşey var mı tekrar okuyun isterseniz, anne oğlumla aram bozulur diye düşünmüş olabilir, ki bu benim varsayımım, farazi konuşuyorum ve yine bir Türkiye gerçeğidir, erkek çocukları sırtı sıvazlanarak, aslan oğlum denerek büyütülür ve büyüyüp kız arkadaş edindiğinde dışarda gezip eve getirmediği sürece gurur duyulur, eve getirdiğinde rahatsız olunur, bu benim değil ülkemizin gerçeğidir malesef.
Aile konusuna gelince evet kız veya erkek çocuk sevgilisini eve kalmaya getirdiğinde aile rahatsız oluyorsa bunu söylemeliler, yine farkındaysanız yorumumda konu sahibesine en ufak tepkim yok, yazım ailelerin genel düşüncesiyle alakalıdır.
Evet mune , geçen gün oğlum (biliyorsun henüz 4 yaşında ) babası ile konuşuyordu. Kreşten Sılayı dilinden düşürmüyor benim velet

Hoop dedim adam , yarın bir gün 4 yaşındaki kızınıda kucağına alıp Berk yakışıklı mı kızım , alalım mı Berki diyecek misin ?
Bu bir toplum gerçeği , istisnalar hariç . Hatta bu artık neyse ki

Eeee şimdi bu konuda da kız arkadaşını eve davet eden erkeği konuşmayız da giden kızı konuşuruz ne hikmetse . Kızın ailesinin haberi bile yoktur ama erkeğin ki sofrasında ağırlar .