• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden borç istedi.

Canim herkes ayni degil tabii ama bende boyle bir durum yasamistim ve sonuc husrandi ayrildigimizda gordumki benden borc isteyen adamin hic ihtiyaci yokmus. Boyle insanlarda var ama durumu bilemeyiz belkide cok mecbur kaldi taniyan sensin ona gore dusun iyice derim

Neyse arkadaslar kiz bencillik ettim galiba pisman oldum demis hatasini anlamis.gerisi sevgilisiyle onun arasinda bence.hatalar insanlar icindir.biz hicmi hata yapmiyoruz

bende zamanında 6 senelik beraberlıgımde cok para verdım hıcte gerı ıstemedım hos oda geri verim demedi ama :)

KALPIMI VERMISIM PARA MI? VERMIYECEM

6 SENE ILISKI DILE KOLAY ....SEVGILINIZIN YERINDE OLSAM SIZDEN SOGURDUM....

o sana daha önce hiç para ver mişmiydi? ya da beraberken her seyi o mu öder?

Kizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?

Yeni bir ilişki olsa niyetini sorgularım ama 6 senelik ilişkinin sonunda bence insanlar zor durumda kaldığında birbirinden böyle konularda yardım isteyebilir konuma gelmiş olmalı.

Kızlar için alışık 0lunmayan durumlardan dolayı yadırgamıssındır bence sende.Kendımden bılıyorum para konularından nefret eden bırıyım hatta eskı sevgılıme cogu zaman alman usulu takıldık resmen son zamanlara dogruda hesaplar hep bana kitlenmeye başlamıstı. İlişki sırasında insan kendisini karşısındakiyle bir bütün olarak görüyor ne üçün ne üçyüzün lafını içinden bile geçirmiyor. Ama karsında ki bi erkek ve ne olursa olsun senden yardım istediği zaman biraz şaşırıyorsun çünkü bize en baştan beri hep öyle bir imaj çizdiler. 6 senelik bir ilişkim hiç olmadı yarı kutsal olmussunuz siz resmen. Bence sende yorumlardan anladıgım kadarıyla paranın lafını yapıcak bırı degılsın kesınlıkle o an telefonda bırden soyleyınce soka gırmıs olmalısın, erkeklerin gönlünü almak çok kolayy :KK24: ama senin suan için yapman gereken tek sey onun yanında olmak hem maddi hem manevi :KK25::KK25:

6 senelik iliskiden sonra ben yerinizde olsam benden degil baskasindan para istemis olsa bozulurdum.
Dustugu duruma ben buradan uzuldum sevgilinizin. Bir de ustune ozur dilemis. Kiyamam.
300 tl yahu, atla deve degil ki, bir sekilde bulunabilecek bir miktar. En yakini da sizsiniz, kimden isteyecek baska?

Kizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?
Hic dusunmeden verirdim parayi yoksada bulurdum alti sene az degil

6 senelik bir ilişki diyorsunuz şahsen bozulmanız daha yersiz olmuş artık siz çogu şeyi aşmış olmalıydınız

6 senelik ilişkide 300-tl borç için bozulmanız bana da ilginç geldi doğrusu. İhtiyacı varmış e sizde en yakını sayılırsıız haliyle size sçyleyebilmiş. Ne va bunda b u kadar düşünecek ? Biz de 7. senemize giriyoruz ve şuana kadar o bana ben ona para konusunda çok yardımcı olduk. Hem de sizin bahsettiğiniz gibi borç mevzuu falan yok aramızda. 300-500 neyse elinde olan hep verdi sonradan da asla konusu açılmadı. Gerek de yok zaten biz biriz...

ilişkiniz yeni olsa yediğini içirdiğini sana ödetse tamam da cidden zor durumdaymış. sen 6 senede tanıyamadıysan biz buradan nasıl yorum yapabiliriz ki

Bence de bozulmakta haklısın.
Sen öğrencisin arkadaşım. Sende ne para olacak. Hadi onu geçtim annenden istemesi nedir yani?
6 yılsa 6 yıl. Gitsin arkadaşından istesin.
Utanır insan annenden istesene demeye.

demek ki çok zor durumda kalmış...

Bizim birbirimizin para hesabını bilme gibi durumumuz yoktu ancak birbirimizin ihtiyaçlarını giderdik. Binlerce lira döndü aramızda kimse de geri istemedi.
Ancak annenden bulamaz mısın lafı bana da çirkin geldi. Şahsen sevgilim için ailemden borç para asla istemem, istemedim de...yeri geldi sevgilimin ihtiyacı için çok kıymetli şeylerimi sattım ancak ailemden istemedim. Bu da benim yapımdı...bu yapımı bile bile ailenden bulamaz mısın dese ben de bozulurdum...

Hatası yok ki de anlasın. Altı senedir berabersiniz ve ilk defa böyle birşey olmuş. Adam zor durumda. Bilmiyorum ilerisi için ne düşünüyorsunuz ama özellikle evlenince de bu kafayla devam ederseniz yürütemezsiniz bu işi. Sizden 300 bin istememiş, 300 lira istemiş tepi topu. Annenize sevgilime borç verir misin demenizi de istememiş. Parayı siz bulup verebilir misiniz diye sormuş. Bence bu kadar bozulacak bir şey yoktu. Adam zaten kendini kötü hissederek, zorlayarak istemiş sizden. Üstüne bir de kendini daha kötü hissetmesini sağlamışsınız. Bravo tebrik ederim.

300 lira için bunların lafını etmeye bile değmez...
O sizin en yakınınız sizden istemeyecek de kimden isteyecek?
Okadar borç içinde olan değil sevgilim,arkadaşım olsa o istemeden ben bulup vermeye çalışırım

Back
X