- 27 Ağustos 2014
- 255
- 183
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?
Hic dusunmeden verirdim parayi yoksada bulurdum alti sene az degilKizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?
Kizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?