• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden borç istedi.

rahata alışmışsınız dediniz ben de şartlarımı söyledim. laflarınızı yutmak ağır gelmiş olsa ki bir de terbiyesizliğe vurdunuz işi. umarım bir gün kocanız da size bu laflarınızı YUTTURMAZ.

kendi kendinize eğleniyorsunuz herhalde kim kime neyi yutturuyor?
pasif bir kadınsın yani aktif geçinmeye çalışıp sırtını dayayacak erkek arıyorsun resmen bunun anlamı budur.

Bak bak 2 gram bilgi öğrenmiş de kalkıp caka satıyor merak ettim kaç kitap okuyorsun ayda? hani bu kadar okuyan biriysen ülke ortalamasında yükselmemiz lazım sayende aah ah akıllı geçinen kadınlar yok mu işte onlara üzüldüğüm kadar kimseye üzülmemişimdir bir fanus içinde ama ben çalışmam erkek bana bakacak banane banane diye sayıklar dururlar yazık yani :D

param var sanane ayrıca kıskanıyorsan gel sana da vereyim biraz fakirlere yardım sevaptır korkma ay senin banka hesabın da yoktur şimdi ne yapsak acaba?

aklım herkese yeter sen merak etme ama sen dikkat et kocan aldatırsan bu mantıkla mahalle baskısına maruz kalırsın :)

Terbiyen belli oldu. Ahh emin ol ayda 30 bin de kazansan senin gibi 5 kisiyi bir ayda cebimden cikartirim bana misin da demem..
Ha fakirlere yardim etmek istiyorsanız buyrun etrafta dolu fakir var. Ama bence size de biri yardim etmeli. Beyin ve kalp nakli sirasina girseniz iyi olur.
Ayrica benim mevkimi diline almaya senin gücün yetmez.
Seninle agiz dalasina giremem terbiyem musaade etmiyor...

Bana calisma sarti koyan erkek bana göre pasiftir, cimridir, paylasmayi sevmeyen bir erkektir. Ben istersem ancak calisabilirim, kimse bana calisma sarti koyamaz.. madem benimle bir hayata adim atıyor benim kurallarimi kabul edecek. Kurallarimdan asla vazgecmedigim icin görücü usulü evliligi kabul ettim. Sartlarim belliydi. Ve esim de benim calismami zaten istemiyordu. Çünkü erkek calistigi parayla başka ne yapabilir ki evine esine coluguna cocuguna harcamayacaksa? Gezip tozacak mi? E o zaman niye evleniyoruz? Sadece cinsel doyum icin mi? Üzgünüm ama kadinlar köle değil.
Kadinlar calisma hayatinda bana gore birinden azar isitiyorsa koledir. Kadin kimsenin karsisinda aciz duruma dusmemeli.. ben patronumun istedigi zaman bana bagirmasindansa evde efendi gibi oturmayi da tercih ederim..
Calismaktaki tek amacim insanlara fayda saglayabilmektir.
sen neden onun kurallarını kabul edip de çalışmayı ya da çalışmamayı kendi tercihin yapıyorsun?
evlilik 2 kişilik deriz, her konuda eşitiz deriz, sonra yeri gelir kadın isterse ancak çalışır olur.
hayat şartları ortada bir eve 1 girmesi başka 2 girmesi başka. erkek bunu düşünüp de kadının çalışmasını isterse bencil erkek mi oluyor?

Bana calisma sarti koyan erkek bana göre pasiftir, cimridir, paylasmayi sevmeyen bir erkektir. Ben istersem ancak calisabilirim, kimse bana calisma sarti koyamaz.. madem benimle bir hayata adim atıyor benim kurallarimi kabul edecek. Kurallarimdan asla vazgecmedigim icin görücü usulü evliligi kabul ettim. Sartlarim belliydi. Ve esim de benim calismami zaten istemiyordu. Çünkü erkek calistigi parayla başka ne yapabilir ki evine esine coluguna cocuguna harcamayacaksa? Gezip tozacak mi? E o zaman niye evleniyoruz? Sadece cinsel doyum icin mi? Üzgünüm ama kadinlar köle değil.
Kadinlar calisma hayatinda bana gore birinden azar isitiyorsa koledir. Kadin kimsenin karsisinda aciz duruma dusmemeli.. ben patronumun istedigi zaman bana bagirmasindansa evde efendi gibi oturmayi da tercih ederim..
Calismaktaki tek amacim insanlara fayda saglayabilmektir.
Sizin anlayamadığınız ya da bizim anlatamadığımız şu; kadını köleleştiren sizin bu düşünce yapınız. Erkek elbette kazandığı parayı evine getirecek, elbette çoluğuna çocuğuna bakacak. Ben demiyorum ki erkek kazandığı parayı kendine harcasın, eve kadın baksın. Ben eve kadın ve erkek birlikte bakar diyorum. Size çalışma şartı koyan erkek pasif ya da cimri değildir, asıl hayatı paylaşmak isteyen odur. Karı koca dışarıdaki işi de paylaşmalıdır, evin içindeki işi de paylaşmalıdır. Çok merak ediyorum, umarım olmaz, inşallah asla başınıza gelmez ama diyelim ki eşiniz sizi aldattı ya da dayak yediniz ya da bambaşka nedenlerle çok mutsuz oldunuz bu evlilikte, ne yapmayı düşünüyorsunuz? Elinizde bir işiniz olmadığı için kendi hayatınızı kuramayacaksınız en fazla baba evine döneceksiniz ki bu da kadın için zulüm. Ya da o adamı çekmeye devam edeceksiniz haksız mıyım? Çalışma hayatında azar işitiyorsa insan köledir demişsiniz. Bu durumda sizin eşiniz çalıştığı için köle öyle mi? O zaman kimse çalışmasın böylece kimse köle olmaz... Siz bence ne dediğinizin farkında değilsiniz. Çalışan kadınları kölelikle aşağılamanız ise ayrıca bir ayıp. Ben asla çalışmayan kadın köledir demedim mesela. Hep ev işi yapmak da emektir dedim. Bu durumda mesela kocanızdan azar işittiğinizde de köle olacaksınız? Bu nasıl bir mantık. Çok ayıp.

Kizlar iyi geceler.Benim 6 senelik bir iliskim var.Iyi kotu bugunlere geldik.Ben üni. okuyorum , sevgilimin sanayide dükkani vardi.Cok isteyerek acmisti ama yurutemedi bugun satmis.E tabi bir suru borc harc var.Dukkanin parasi bir kismini karsilamis ama bitirmemis borcu.Demin telefnda konusurken beni yanlis anlamazsan bir sey söylicem dedi soyle dedim sende varsa bna 300 lira borc verir misin dedi bende de yok ki dedim annenden filan bulamaz misin bir hafta icinde geri verirm dedi benmde annem sevmez boyle seyleri annemdn nasil istiyim onu dedm hem evi düzenliyoruz bizde de yok dedim.Ben yazin burs aliyorum herhalde ona guvenerek sordu.Ama bursla ust bas aldim.Sonra ben bozulunca anladi ozur dilerim dusunemdm bi an dedi bende tamam diyip gecistirdm ama gercekten bozuldum kizlar hani bendn istemesi sorun degl ama annendn bulamazmisin demesi itti beni.Hatasini anladi sonra gonlumu almaya ugrasti ama neyse demek istedgm siz boyle bi durumda olsaniz nasil dusunurdunuz?
6 senelik ilişkide siz den 300 lira borç para istemesi normal ama annenden iste demesini doğru bulmadım,hem zaten anneniz borç işlerine karşıymış nasıl istemenizi bekliyor.

Terbiyen belli oldu. Ahh emin ol ayda 30 bin de kazansan senin gibi 5 kisiyi bir ayda cebimden cikartirim bana misin da demem..
Ha fakirlere yardim etmek istiyorsanız buyrun etrafta dolu fakir var. Ama bence size de biri yardim etmeli. Beyin ve kalp nakli sirasina girseniz iyi olur.
Allah aşkına bilgece şu mesajına bakarak ondan geri kalan yanın olmuş mu şimdi?

Bakın aslında aynı şeylerden bahsediyoruz. Ben de diyorum ki evet ben gerçekten çok şanslıyım çünkü gerçekten çok kaliteli bir insana denk geldim. Ama öyle olmayabilirdi. Öküzün birine dönüşebilirdi eşim evlendikten sonra. Ama ben o öküzle yaşamak zorunda kalmazdım çünkü kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Sabahtan akşama kadar çalışıp bir de gelip o öküzün pisliğini temizleyeceğime tekmeyi atar akşam kendi pisliğimi temizlerdim diyorum. Ama eğer çalışmıyorsanız ve 'erkek bana bakmak zorunda' zihniyetindeyseniz asla böyle bir şansınız olmaz. Burada önemli olan kadının çalışıp çalışmaması değil düşünce tarzı. Ben çok istediği halde okuyamamış, çok istediği halde iş bulamamış kadınlar da tanıyorum. Dediğim gibi ev hanımlığı da emektir hatta ciddi bir emektir. Ama burada kadının düşünce yapısı önemli olan. Sizin kurduğunuz cümle çok aşağılayıcı. Aradaki farkı anlatabildim mi?

bu kültür farkından kaynaklı sanırım. ben erkeğin bakmak zorunda olmasından kendimi hiç aşağılık hissetmiyorum. sanırım özgüvenden kaynaklı. evet bana benimle evlenecek kişi bakmak zorunda. hatta aynı zamanda beni başının üzerinde taşımak zorunda. sizde var demiyorum yanlış anlamayn ama benim bu konuda bir kompleksim yok.

mevkin olsa böyle dedikodu sitelerinde fink atmazsın güler sabancının ümit boynerin kadınlar kulübüne üye olduğunu sanmıyorum eh sen de öyle bi mevkide olamayacağına göre hepimiz aynıyız hiç kendini üstün görme :D

pasif bir kadınsın yani aktif geçinmeye çalışıp sırtını dayayacak erkek arıyorsun resmen bunun anlamı budur.
aslında her çalışmayan bu genellemeye girmez. çalışmayan arkadaşların tamamına haksızlık olur bu tez.

mevkin olsa böyle dedikodu sitelerinde fink atmazsın güler sabancının ümit boynerin kadınlar kulübüne üye olduğunu sanmıyorum eh sen de öyle bi mevkide olamayacağına göre hepimiz aynıyız hiç kendini üstün görme :D
kendin dahil herkese hakaret ediyorsun şu an farkında mısın?

aslında her çalışmayan bu genellemeye girmez. çalışmayan arkadaşların tamamına haksızlık olur bu tez.

eğitimi mesleği olup da uzun süre evde oturan kadın bana göre asalaktır ha lohusa izni filan ayrı çalışmak gerekir. git bi dernekte çalış en azından.

Sizin anlayamadığınız ya da bizim anlatamadığımız şu; kadını köleleştiren sizin bu düşünce yapınız. Erkek elbette kazandığı parayı evine getirecek, elbette çoluğuna çocuğuna bakacak. Ben demiyorum ki erkek kazandığı parayı kendine harcasın, eve kadın baksın. Ben eve kadın ve erkek birlikte bakar diyorum. Size çalışma şartı koyan erkek pasif ya da cimri değildir, asıl hayatı paylaşmak isteyen odur. Karı koca dışarıdaki işi de paylaşmalıdır, evin içindeki işi de paylaşmalıdır. Çok merak ediyorum, umarım olmaz, inşallah asla başınıza gelmez ama diyelim ki eşiniz sizi aldattı ya da dayak yediniz ya da bambaşka nedenlerle çok mutsuz oldunuz bu evlilikte, ne yapmayı düşünüyorsunuz? Elinizde bir işiniz olmadığı için kendi hayatınızı kuramayacaksınız en fazla baba evine döneceksiniz ki bu da kadın için zulüm. Ya da o adamı çekmeye devam edeceksiniz haksız mıyım? Çalışma hayatında azar işitiyorsa insan köledir demişsiniz. Bu durumda sizin eşiniz çalıştığı için köle öyle mi? O zaman kimse çalışmasın böylece kimse köle olmaz... Siz bence ne dediğinizin farkında değilsiniz. Çalışan kadınları kölelikle aşağılamanız ise ayrıca bir ayıp. Ben asla çalışmayan kadın köledir demedim mesela. Hep ev işi yapmak da emektir dedim. Bu durumda mesela kocanızdan azar işittiğinizde de köle olacaksınız? Bu nasıl bir mantık. Çok ayıp.

Allah gostermesin öyle bir sey eger olursa paşa paşa oturmam. Ben egitimli ve egitimimle de her an iş bulabilecek bir insanim emin olun... daha fazla tartismayacagim..

hahahaha :KK48: ben 10 parmağımda 10 tane iş çeviriyorum. sadece bir telefonla muhattap olduğum insanların kapısında kuyruğa girseniz 1 aya randevu alırsınız. öyle bilip bilmeden aktif pasif damgası yapıştırmayın acayip komik görünüyorsunuz.

eğitiminle her an iş bulabilmek?

yani bilgilerin eskimeyecek rekabette hiç geri kalmayacaksın öylemi?

ben işveren olsam yok yere uzun süre evde oturmuş bir adayı işe almam.

bu kültür farkından kaynaklı sanırım. ben erkeğin bakmak zorunda olmasından kendimi hiç aşağılık hissetmiyorum. sanırım özgüvenden kaynaklı. evet bana benimle evlenecek kişi bakmak zorunda. hatta aynı zamanda beni başının üzerinde taşımak zorunda. sizde var demiyorum yanlış anlamayn ama benim bu konuda bir kompleksim yok.
bunun öz güvenle alakası ne?
yani Kendinde en çok güvendiğin şey ne?

hahahaha :KK48: ben 10 parmağımda 10 tane iş çeviriyorum. sadece bir telefonla muhattap olduğum insanların kapısında kuyruğa girseniz 1 aya randevu alırsınız. öyle bilip bilmeden aktif pasif damgası yapıştırmayın acayip komik görünüyorsunuz.

kuzum öyle biriysen burada işin ne 10 parmağında 10 iş var ama nette sohbetten de geri kalmıyorsun yeme beni mevkine uygun davran. :D

Back
X