• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden borç istedi.

Herkes 300 lira nedir nedir diyo bayanlar 70 kere soyldm ogrenciyim gelirim yok.

Insan zekasiyla bir yerlere yerlesir. Siz kim oluyorsunuz da benim hakkimi sabote etmeye calisiyorsunuz. Ohh size inat baska bir bölüm daha okuyacagim.. kimsenin hakkina falan da girmiyorum. Herkes kendi zekasiyla yarisir ve zekasinin el verdigi yerlere yerlesir..
Size dusmez benim okumam. O zaman etraf atanamayan ogretmen kayniyorken neden hala millet ogretmenlik okuyor? Yıllarca atanamayan kişinin önüne gecmeye mi calisiyorlar? Aaaa cok buyuk kul hakki. Ben calismiyorum ya calismiyorum. Sadece okuyorum..
Anlamadim benim okulum sizi niye gerdi acaba?
Bunu size ben dahil baska bir bayan daha soyledi.... ustelik kendisi benden dahada guzel aciklamis. Birden kisi ayni seye dikkat cekmeye calisiyorsa bence sizin dusunce yapinizda bir terslik olabilir mi? Dedigim gibi bolum kitaplari kitapcilarda satiliyor , her bolume ait kitabi toplayip evinize getirebilirsiniz nasilsa o meslegi icra etmeyeceksiniz bosuna universtiye gitmenize hic gerek yok. Her gun farkli bir kitap okursunuz iste. Ogretmenlerin atanamasi sistem eksikligidir , yoksa sanmiyorum hic bir ogretmen zevk icin okusun. Universite meslek ogrenmek icin gidilen akademik bir kurumdur. Baska sekillerde de kendinizi gelistirebilirsiniz.

Bunu size ben dahil baska bir bayan daha soyledi.... ustelik kendisi benden dahada guzel aciklamis. Birden kisi ayni seye dikkat cekmeye calisiyorsa bence sizin dusunce yapinizda bir terslik olabilir mi? Dedigim gibi bolum kitaplari kitapcilard una universtiye gitmenize hic gerek yok. Her gun farkli bir kitap okursunuz iste. Ogretmenlerin atanamasi sistem eksikligidir , yoksa sanmiyorum hic bir ogretmen zevk icin okusun. Universite meslek ogrenmek icin gidilen akademik bir kurumdur. Baska sekillerde de kendinizi gelistirebilirsiniz.
yanlış yere yazdınız sanırım?

6 senelik bir ilişkin var bu kadar sürdüğüne göre ciddi düşünüyorsun ama sen 300liranin lafini ediyorsun bana cok yanlis geldi kusura bakma ama çok zor durumda olmasa annenden alabilirmisim demezdi.

Onu anladık zaten, sadece ne biliyim sizin bozulmanız ona soğuk davranmanız falan bize
tuhaf geldi

Onada cevap verdm sogukluk dedgm 2 dk surdu sonucta telfn seni sevyrmla kapandi sadece bi an sessz kaldm cunku ilk defa oldu sasirdm hem annemid bilir ben annemdn isteyemem bliyn dedm snra zaten acaba kotmu oldu diye sizlere danistm bunun icn erkek parasi yemeyi sevyo diye damgalanmayi mi hakettm?

Konu sahibinin konusuna yorum yapmam gerekirse, sen ogrencisin ogrenci insanda para olmayacagi malum. 300 ytl cok olmasada ailesinin evinde yasayan bir ogrenci anne 300 ytl ye ihtiyacim var verir misin diyemez. Sahsen benim annem sebebini ogrenene kadar delik desik eder. Evden yiyorsun iciyorsun neymis bu 300 ytl ? Fircasini mutlaka yerdim ogrenciyken.

Annesi sevgilisi icin oldugunu ogrenince vermek istemeyebilir.

Onada cevap verdm sogukluk dedgm 2 dk surdu sonucta telfn seni sevyrmla kapandi sadece bi an sessz kaldm cunku ilk defa oldu sasirdm hem annemid bilir ben annemdn isteyemem bliyn dedm snra zaten acaba kotmu oldu diye sizlere danistm bunun icn erkek parasi yemeyi sevyo diye damgalanmayi mi hakettm?
Öyle bir şey demek bize düşmez tabiki herkesin ilişki yaşama biçimi de farklıdır

Bunu size ben dahil baska bir bayan daha soyledi.... ustelik kendisi benden dahada guzel aciklamis. Birden kisi ayni seye dikkat cekmeye calisiyorsa bence sizin dusunce yapinizda bir terslik olabilir mi? Dedigim gibi bolum kitaplari kitapcilarda satiliyor , her bolume ait kitabi toplayip evinize getirebilirsiniz nasilsa o meslegi icra etmeyeceksiniz bosuna universtiye gitmenize hic gerek yok. Her gun farkli bir kitap okursunuz iste. Ogretmenlerin atanamasi sistem eksikligidir , yoksa sanmiyorum hic bir ogretmen zevk icin okusun. Universite meslek ogrenmek icin gidilen akademik bir kurumdur. Baska sekillerde de kendinizi gelistirebilirsiniz.

Sacmaladiginizin farkinda olursunuz umarim..? Su kıt zihniyetlerinize sadece gülüyorum ve gercekten size aciyorum.
Ha okulda ogretmediler size galiba ama ben ogreteyim: Egitim şart! !!!! Egitiminizi alin ve benim egitimime de tecavuz etmeyin.....

Ha şunu da ekliyim üni. Bitti. Hadi oturun aglayinnn

Pek bir cimri gördüm sizi .
Altı senelik ilişkide nazı geçmeyecekse sevgililerin , yazık o senelere.
Eşimin ehliyet parasını annem vermişti . Ne var ki bunda , sormuş sadece.

Yorumlara saygli yaklasmaya calsiyorum.Ama bazi yorumlar var ki direk karkterime hakaret ediyolar.Benim konu acmam size elestiri hakki verir ama hakaret hakki vermez.Zaten takindgm tavrdan emin olamadgm icn konu actim

Pek bir cimri gördüm sizi .
Altı senelik ilişkide nazı geçmeyecekse sevgililerin , yazık o senelere.
Benim eşimin ehliyet parasını annem vermişti .Ne var ki bunda ,sormuş sadece.

Bende olsa verirdm zaten hanimefndi ne cimrilgi.

Sacmaladiginizin farkinda olursunuz umarim..? Su kıt zihniyetlerinize sadece gülüyorum ve gercekten size aciyorum.
Ha okulda ogretmediler size galiba ama ben ogreteyim: Egitim şart! !!!! Egitiminizi alin ve benim egitimime de tecavuz etmeyin.....

Ha şunu da ekliyim üni. Bitti. Hadi oturun aglayinnn

Egitim evet zorunlu egitim sart. Calismayi dusunmuyorsunuz madem alacaginiz, tip, muhendislik egitimin nesi sart. Okuma yazma ogrenmiyorsunuz ki diyelim Organik kimya ogreniyorsunuz, Tip ogreniyorsunuz o bilgilerle evde oturmak mi yarasir insanliga faydali olmak mi... karar sizin tabi. Ben sadece princess nickli uyeye katildigim icin yorum yazdim .Istediginiz kadar diploma alip tekmnik bilgi ogrenip evde oturmakta serbestsiniz.Bana da acimayin ben universite okuyup kapasitemin neye yettiginin farkindayim. Ancak diploma alip evde oturursam ve ogrendigim bilgilerle kimseye yardimim olmazsa bana acirsiniz.

sen de oku çalış para kazan demişlerdir bir bayan arkadaşımız da bak ben bu yaşta okuyorum öğrenmenin yaşı yok demiştir,sonra bir başkası da sen hak gaspediyorsun demiştir.Tahminim bu..:KK53:

Konu sahibi ogrenci zaten. Elbet bittiginde de is buldugunda da calisacak. Ben yine de alakasiz buldum konuyla.

Egitim evet zorunlu egitim sart. Calismayi dusunmuyorsunuz madem alacaginiz, tip, muhendislik egitimin nesi sart. Okuma yazma ogrenmiyorsunuz ki diyelim Organik kimya ogreniyorsunuz, Tip ogreniyorsunuz o bilgilerle evde oturmak mi yarasir insanliga faydali olmak mi... karar sizin tabi. Ben sadece princess nickli uyeye katildigim icin yorum yazdim .Istediginiz kadar diploma alip tekmnik bilgi ogrenip evde oturmakta serbestsiniz

Diger mesajlarimi okusaydiniz karsiliksiz insanlara faydali olabilmek adina her seyi yaptigimi ve yapacağımı da soylemistim. Bir seyi yapmak icin illa calismak karsiliginda para almak gerekmiyor...
Neyse selametle...

Back
X